|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Bisexualizm
Biseksualizm oznacza seksualny lub emocjonalny pociąg lub zachowania w stosunku do osób więcej niż jednej płci.
![]() Do osób z wyżej wymienioną orientacją. ![]() ![]() Co o tym myślicie, jaki macie do takich osób stosunek. Wsydzicie się swojej orientacji? Kiedy to odkryliście? ![]() Bi łączmy się. ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bisexualizm
Nie ma tu takich osób?
![]() No nie wierze ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
up up!
Nikt odważny? ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mam bisexualna najlepsza przyjaciolke i naprawde dziewczyna wiedzie ze tak to nazwe zaj**iste zycie. Serio zebym czula jakikolwiek pociag do tej samej plci to nie ukrywalabym sie. Come on, to nie tak ze bisexualizm odrazu oznaczy seks z kobieta. To sa uczucia, zrozumienie i wogole cos czego zaden facet nie jest wstanie kobiecie zaoferowac. Moja przyjaciolka miala chlopakow i miala dziewczyne, z ktora w sumie nie dawno sie rozstala ale jak patrzylam na to co pomiedzy nimi bylo to uuugh az nie moglam sie nadziwic jak wiele uczuc ukrywaja kobiety przed mezczyznami a odkrywaja przed kobieta. Coz jest jednak jedna wada, rozstania sa o wiele bardziej bolesne bo jak wiadomo kobiety zawsze je bardziej przezywaja ale chociaz jest ta swiadomosc ze komus zalezalo naprawde. A ty co myslisz??
![]()
Watching you walk out of my life hasn't made me bitter or cynical about love, but rather, it has shown me that if I wanted so badly to be with the wrong person, how beautiful it will be when the right one comes along. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam 19 latek a odkryłam w sobie swój pociąg do kobiet już w sumie dawno... w gimnazjum? Tzn. lubiłam oglądać kobiety, mysleć o ich ciele i w ogóle ale jakoś się tym nie przejmowałam, myślałam, że z czasem minie. Ale nasilało się to z czasem i już się z tym pogodziłam. W sumie to nie wstydzę się swojej orientacji, nawet się z niej ciesze, a nawet mogę powiedzieć że jestem dumną BI. ![]() ![]() Jestem z chłopakiem 1,5 roku, dowiedział się o tym po jakimś roku... Co prawda co jakiś czas dawałam mu to do zrozumienia, ale okazało się, że myślał, że robię sobie poprostu żarty. ![]() Bałam mu się to powiedzieć, bo wiem że mój tż jest bardzo nastawiony "anty" do lezbijek, geji i bisexualistów. Jego zdaniem jest to choroba psychiczna... ![]() Po dowiedzeniu się minęło już sporo czasu. Chłopak pogodził się już z tą myślą, jego znajomi już wiedzą o tym. Kiedyś byłam zakochana w pewnej dziewczynie... ![]() Wariowałam za nia poprostu! Ale ona nie chciała trwałych związków, ale byłyśmy ze sobą. Trwało to nie długo. Mam chłopaka i kocham go na zabój ![]() Ale na piękne kobiety i tak kocham patrzeć ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ohhh z tym pociagiem do kobiet w tylu ogladanie ich i itp to chyba tez to mam, bo lubie a wrecz kocham ogladac zdjecia dziewczyn, znajomych czy nie. Oceniac je i wogole nie znajduje w sobie zazdrosci ze np maja piekna figure czy cos innego. Wrecz przeciwnie, podziwiam i pochwalam
![]() ![]() ![]() ![]()
Watching you walk out of my life hasn't made me bitter or cynical about love, but rather, it has shown me that if I wanted so badly to be with the wrong person, how beautiful it will be when the right one comes along. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Weź się sil na tanie d*py z tanich klubów tani durniu, bo Ona chce bogactwa rozumu. Edytowane przez a_njunia Czas edycji: 2008-03-28 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a gdzie się bawia BI?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.