Nie jest zainteresowany ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-05, 15:31   #1
emma__
Raczkowanie

Unhappy

Nie jest zainteresowany ?

Dziewczyny , licze na waszą pomoc!

Otóż , niedawno byłam na imprezie gdzie poznałam chłopaka , na którego nie zwracałam uwagi , ale on na mnie tak . zaczęłam z nim rozmawiać i wgl i wyczułam ,że między nami coś jest , kiedy mnie dotykał od razu przechodziły mnie dreszcze . Potem za dużo wypiłam i poszłam się przejść , ledwo co chodziłam i on mnie objął i tak szliśmy . Potem przy fontannie prawie sie całowaliśmy , siedzieliśmy objeci i gadaliśmy .

Spałam u kolegi z koleżanką i razem z nim , gadaliśmy wszyscy do rana , potem pojechałam do domu. znalazłam jego nr na n-k i napisałam do niego ,ale strasznie sie wkurzyłam , bo nie odpisał . Potem przeszukałam telefon kolegi i okazało sie ,ze on ma inny nr . ucieszyłam sie i potem napisałam mu nr gg na n-k.

napisał do mnie i gadaliśmy , inaczej niż kumple I koniec. Nie odzywa sie w ogóle. Nie mam pojęcia co jest! Cały czas o nim myślę . I jak teraz mi sie wydaje on nie zrobił nic ,żeby sie ze mną skontaktować. I pomyślałam ,że wszystko sobie wymyśliłam ,że byłam napita , a między nami nic nie było.

Ale przedwczoraj pisałam z kumplem a on do mnie napisał ,czy miedzy mną a nim 'coś jest" bo kilka osób zauważyło to na imprezie. To by oznaczało ,że naprawde byłą chemia. ale co jest z nim! Jeszcze nigdy taka sytuacja mi sie nie zdarzyła. Szczerze , myślicie ,że nie jest zainteresowany ? Jakieś rady co mam robić ? Proszę.!
emma__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 16:04   #2
gringolada
Zadomowienie

Dot.: Nie jest zainteresowany ?

ciepliwosci, jak bedzie chcial to napisze a Ty go nie nekaj wiadomosciami i ciaglym dopytywaniem sie. jezeli jest zainteresowany to z pewnoscia sie odezwie, jesli nie to widocznie byla to dla niego ot taka mila przygoda na imprezie. czas pokaze
gringolada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 16:27   #3
qathe
Wtajemniczenie

Musisz byc cierpliwa Mysle,ze skoro pisal z Toba na gg nie jak z kolezanka to pewnie jest zainteresowany.Poczekaj teraz na jego krok a moze jest niesmialy ?:P

qathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 16:34   #4
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emma__ Pokaż wiadomość
Dziewczyny , licze na waszą pomoc!

Otóż , niedawno byłam na imprezie gdzie poznałam chłopaka , na którego nie zwracałam uwagi , ale on na mnie tak . zaczęłam z nim rozmawiać i wgl i wyczułam ,że między nami coś jest , kiedy mnie dotykał od razu przechodziły mnie dreszcze . Potem za dużo wypiłam i poszłam się przejść , ledwo co chodziłam i on mnie objął i tak szliśmy . Potem przy fontannie prawie sie całowaliśmy , siedzieliśmy objeci i gadaliśmy .

Spałam u kolegi z koleżanką i razem z nim , gadaliśmy wszyscy do rana , potem pojechałam do domu. znalazłam jego nr na n-k i napisałam do niego ,ale strasznie sie wkurzyłam , bo nie odpisał . Potem przeszukałam telefon kolegi i okazało sie ,ze on ma inny nr . ucieszyłam sie i potem napisałam mu nr gg na n-k.

napisał do mnie i gadaliśmy , inaczej niż kumple I koniec. Nie odzywa sie w ogóle. Nie mam pojęcia co jest! Cały czas o nim myślę . I jak teraz mi sie wydaje on nie zrobił nic ,żeby sie ze mną skontaktować. I pomyślałam ,że wszystko sobie wymyśliłam ,że byłam napita , a między nami nic nie było.

Ale przedwczoraj pisałam z kumplem a on do mnie napisał ,czy miedzy mną a nim 'coś jest" bo kilka osób zauważyło to na imprezie. To by oznaczało ,że naprawde byłą chemia. ale co jest z nim! Jeszcze nigdy taka sytuacja mi sie nie zdarzyła. Szczerze , myślicie ,że nie jest zainteresowany ? Jakieś rady co mam robić ? Proszę.!
Co to znaczy "niedawno"? I ile czasu minęło od pisania na gg?

Wstępnie uważam, że nie jest zainteresowany, bo jak do tej pory tylko Ty wykazałaś inicjatywę. A to, czy pisał jak z koleżanką, czy nie z koleżanką, to może być tylko Twoje mylne wrażenie - niektórzy mają styl pisania flirtująco-zaczepny i nic z tego nie wynika.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2010-09-05 o 16:37
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 16:37   #5
emma__
Raczkowanie

oznacza to półtorej tygodnia.
emma__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 16:57   #6
kennedy
Zakorzenienie

badz cierpliwa i nie pisz juz do niego . bedzie chcial to napisze. Chociaz mi sie wydaje, ze prawdopodobnie ty poczulas chemie a on nie. Na niego zadzialaly tylko %
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 17:20   #7
vodoska
Raczkowanie

Widocznie bylas pijana i sobie teraz zbyt duzo dopowiadasz.
Traktowuje cie jak znajoma, a nie od razu jak kandydatke na zone.
Wyluzuj, bo tym nekaniem nic dobrego nie osiagniesz.
Stary 2010-09-05, 17:22   #8
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
oznacza to półtorej tygodnia.
Od czasu ostatniego pisania na gg?
Stary 2010-09-05, 17:54   #9
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

wszyscy zobaczyli, że między Wami jest chemia?
błąd. wszyscy zobaczyli Was razem, gdy byliście pijani ;D plotki tworzą się łatwo.
również radzę poczekać, zrobiłaś już dość
Stary 2010-09-05, 17:56   #10
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maszToCoChcesz Pokaż wiadomość
błąd. wszyscy zobaczyli Was razem, gdy byliście pijani ;D plotki tworzą się łatwo.
Dokładnie. Znajomi i ich bawienie się w swatanie częściej robi więcej szkody, niż pożytku.
Stary 2010-09-05, 18:28   #11
velara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maszToCoChcesz Pokaż wiadomość
I ja się zgodzę Czekaj, jak mu zależy to będzie się starał.

velara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 19:04   #12
wrily_curly
Rozeznanie

Ty podjęłaś inicjatywę, on wie jak się z Tobą skontaktować jeśli będzie miał ochotę. Nie myśl o tym, zajmij się sobą, piłeczka po jego stronie.
wrily_curly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 20:46   #13
aylaar
Przyczajenie

Zgadzam się z dziewczynami, czekaj spokojnie Zależy mu - odezwie się Może wyjechał albo nie ma jak się odezwać?
aylaar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 21:02   #14
MalinoweMarzenia
Raczkowanie

kurde no ja mam podobny problem.Chłopak odezwał sie po 5 dniach. Przed tem mi nawet nie odp na wiadomość. Prosze zajrzyj na mój wątek , będzie mi bardzo miło https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post21887147
Z tymi facetami to jedak oszaleć można...

MalinoweMarzenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 21:03   #15
caroline87
Raczkowanie

Może po prostu liczył na jednorazowe atrakcje, albo na początku mu się podobałaś, ale np. nie lubi dziewczyn, które się upijają i mu się odwidziało. Gdyby był zainteresowany na poważnie to myślę, że odezwałby się wcześniej, w końcu to już prawie dwa tygodnie.
caroline87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 21:34   #16
kot genetyczny
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aylaar Pokaż wiadomość
Może wyjechał albo nie ma jak się odezwać?
Jak to nie ma jak się odezwać? Zamknęli go w ciemnicy? Odłączyli telefon? Ukradli komórkę, skasowali GG, rozwalili komputer? A może wpadł pod ciężarówkę i ma amnezję?
Sorry za ironię, nie chcę nikogo urazić. Ale po prostu nie róbcie dziewczynie nadziei. Jakby chciał to by zadzwonił.

Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu
kot genetyczny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 21:45   #17
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emma__
znalazłam jego nr na n-k i napisałam do niego ,ale strasznie sie wkurzyłam , bo nie odpisał
Skoro takie bzdury wywoluja u Ciebie takie emocje to polecam terapie dot. kontrolowania gniewu.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-05, 22:11   #18
Sacrifice
Przyczajenie

Przepraszam bardzo, może jestem dziwna, ale "chemią" nie jest podtrzymywanie pijanej dziewczyny na imprezie.
Chyba za bardzo wzięłaś sobie to wszystko do głowy i się nakręciłaś. W tej chwili możesz tylko czekać, bo pisanie do niego na siłę nie wniesie nic dobrego do tej znajomości.

długie i zdrowe włosy!
Sacrifice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-06, 07:49   #19
201803290936
Konto usunięte

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21888210]Skoro takie bzdury wywoluja u Ciebie takie emocje to polecam terapie dot. kontrolowania gniewu.[/QUOTE]

Hehe, dobre .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 08:02   #20
50 latek
BAN stały

Cytat:
Jakieś rady
Na drugi raz tyle nie pij!
50 latek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-06, 08:56   #21
ama4
High Quality Since 2007

Super jest ten temat i rady w nim

Mam jeszcze jedną: nie przeszukuje się telefonów znajomym
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-06, 08:58   #22
little19
Rozeznanie

Po pierwsze podstawowe pytanie, czy on też był pijany lub coś pił, bo to może mieć duże znaczenie...
Wiesz, ja na imprezach nie raz pod wpływem alkoholu obmacywałam się lub lizałam z jakimś facetem, ale później po jednym dniu wszystko się skończyło. Może dla niego była to tylko zabawa na imprezie, jedna noc i tyle i nic więcej nie chce... niestety faceci tacy są, dziewczyny zresztą też jak więcej wypiją... jeśli do Ciebie nie pisze to moim zdaniem nie jest jakoś szaleńczo w Tobie zauroczony. na imprezach nastolatki robią dużo różnych rzeczy, a na drugi dzień zapominają. jeśli znałaś go 1 noc to zapewne nawet nie zdążyłaś się zauroczyć, więc myślę, że nie będziesz jakoś się załamywać z tego powodu...
little19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości