|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
expresowy - nowa wirówko-suszarka do sałaty i ziół Chef'n - CUDO na prezent :)!
Hej mam na wymiankę to cudo, wątek zakładam do piątku ew.końca tygodnia, jak nie wymienie leci na all
![]() JESZCZE W PUDEŁKU foto z neta, ale oczywiście na życzenie mogę zrobić real ![]() NOWA, NAWET NIE ROZPAKOWANA SUSZARKA-WIRÓWKA DO SAŁATY CHEF'N na allegro kosztują 150 złotych, dostałam w prezencie ale nie mam czasu na gotowanie więc leży ![]() JESZCZE W PUDEŁKU, z racji na wartość tego plus koszty przesyłki(ciut waży xD)tylko za coś mega lub kilka rzeczy ![]() Dane z allegro: Suszarka do sałaty Chef'n Suszarka uruchamiana przy pomocy napędu dźwigniowego. Super szybki i efektywny, wystarczy nacisnąć na dźwignię by wprawić suszarkę w ruch i błyskawicznie osuszyć sałatę i zioła. Wyposażona jest w antypoślizgową podstawę, gwarantującą stabilność. Misa wykonana jest z akrylu. Producent: Chef'n Firma Chef'n wywodzi się z USA, rozpoczęła działalność 25 lat temu. Dewizą firmy jest robić rzeczy coraz lepsze, żebyś Ty mógł robić coraz lepsze jedzenie. Średnica 26,5 cm Wysokość 16 cm |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: expresowy - nowa wirówko-suszarka do sałaty i ziół Chef'n - CUDO na prezent :)
cos u mnie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.