Kraje,w których byliście - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-17, 22:42   #1
Nemezja
Zakorzenienie

Thumbs up

Kraje,w których byliście

Jak wrażenia?Czy zamierzacie kiedyś tam wrócić?

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 23:02   #2
kiniaczeq
Zakorzenienie

Dot.: Kraje,w których byliście

zwiedziłam Polski troszkę
Niemcy - hm.. nie pamiętam już jak tam było ale mała byłam to mi się chyba podobało bo czekolada jest najlepsza jaką jadłam w życiu
Stary 2007-11-17, 23:48   #3
freshona
Zadomowienie

Hmmmm. Jest jeszcze tyle krajów, do których chciałabym pojechać, ale wysilam pamięć i piszę po kolei:
-Dania - a w zasadzie sama Kopenhaga
-Włochy (3 krotnie) - za każdym razem inne rejony
-Hiszpania
-Grecja
-Francja
-Bułgaria (2 razy)
-Turcja

Krajów, w których byłam tylko "przelotem", czyli jeden dzień, nawet nie wymieniam, ale mogę powiedzieć jedno - wszystkie oszczędności byłabym w stanie wydać właśnie na jakiś wyjazd, niekoniecznie za granicę.

Uwielbiam Włochy, mogłabym tam wracać jeszcze wiele razy
freshona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 23:48   #4
ijaa
Zakorzenienie

Polska - tu bywam najczęsciej.

A teraz chronologicznie (postaram się):
*Czechy
*Węgry
*Włochy
*Grecja
*Hiszpania
*USA

Pierwsze trzy to raczej 'przejazdem'. Tak 3-4 nocki. Miło wspominam, szczególnie Włochy.
Kolejne dwa to wycieczki dwutygodniowe. Pięknie i w Grecji i w Hiszpani. Chciałabym jeszcze kiedyś odwiedzić.

A USA to ostatnie wakacje (3 miesiące). Bosko. Niewyobrażam sobie, żeby mogła tam nie wrócić. Najprawdopodobniej już w przyszłe wakacje.

Marzy mi się Francja i Portugalia w niedalekiej przyszłości.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 09:11   #5
zizou
Zakorzenienie

we wloszech mieszkalam przez dwa lata - cudowny kraj, cudowni ludzi, bardzo chcialabym miec domek w toskanii i tak po prostu sobie siedziec na tarasie i robic wielki nic ewentualnie gotowac. jednak przez 21 lat zycia zdazylam poznac cale wlochy, od polnocy do poludnia i kocham je cale i cala soba

szwecja - moja siostra wyemigrowala do szwecji, bywam u niej srednio raz do roku. lubie szwecje chociaz nie moglabym tam mieszkac, jest za zimno szwedzi sa specyficzni, ludzie polnocy, wszyscy ktorych poznalam sa dosyc nieufni ale po jakims czasie sie otwieraja i sa swietnymi kompanami.

grecja - grecje znam tylko z kilku wyjazdow wakacyjnych. jednak wole grecje kontynentalna, ktora ma w sobie bardzo duzo magii i tajemnic wyspy sa fajne ale takie ogolocone, na swieczniku. grecje chcialabym zjechac cala, wzdluz i wszerz, mam nadzieje, ze bedzie mi to dane, bo ja sie w tym kraju zakochalam

slowacja - niby jest tak blisko polski a jednak jest tak rozna. zupelnie inna jest mentalnosc slowakow, ich podejscie do zycia. zyja wolniej, nie przejmuja sie tak wszystkim. i to mi sie tam strasznie podoba. od przejscia granciznego w chyznem dzieli mnie ledwo 100 km, wiec gdy najdzie mnie ochota na odpoczynek, przede wszystkim psychiczny to wsiadam w samochod i jade. slowacja dziala na mnie terapeutycznie.

ukraina, dokladniej lwow - pobyt ledwo kilkudniowy a zdazylam sie zauroczyc lwowem, ktory jest pelen korzeni; i ukraina, ktora jest pelna sprzecznosci - z jednej strony wielkie bogactwo, z drugiej niepojeta bieda.

francja i paryz - jak mozna nie kochac paryza?

portugalia - bylismy tam z chlopcem moim na wakacjach. cudowny kraj, szkoda tylko, ze na samym koncu europy

japonia - kiedys tam dawno temu. wspomnienia mgliste, ale jak zamkne oczy to wszedzie widze zabieganych japonczykow, wielki tlum i mase nowinek technologicznych.

republika poludniowej afryki - mamy tam rodzine i kiedys czesto latalismy na wakacje. mile wspomnienia, jak bog da chcialabym tam wrocic.

szwajcaria czyli czekolandia zdecydownaie kocham i uwielbiam szwajcarie. za caloksztalt. za to,z e szwajcarzy sa otwarci na wszystko. no i za czekolade, najpyszniejsza na swiecie

austria - glownie wieden i innsbruck, gdzie mieszka daleka kuzynka ojca do ktorej jezdzilo sie na zimowe ferie. piekne widoki wrecz zapierajace dech w piersiach

usa - bylam trzy miesiace, nie wspominam milo. wszystko tam mnie przytlaczalo, musialam liczyc tylko na siebie. nie chce tam wracac.

hiszpania - znam tylko z wakacyjnych wypadow i tylko wybrzeze i barcelone. chcialabym wrocic, by poznac bardziej

wegry - jestem zauroczona zwlaszcza budapesztem i okolicznymi miasteczkami. tam wroce na pewno, bo to tylko pare godzin samochodem od krakowa
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 09:31   #6
eweska
Moderatoreska

Francja- a dokladnie Alpy Francuskie okolice Chamonix i St. Gervais zokochalam sie w tym miejscu, mam nadzieje ze uda mi sie tam kiedys wrocic. Wspaniali ludzie, piekna okolica, cisza i spokoj.
I to byl moj jeden jedyny wyjazd poza granice kraju. Przejazdem bardzo mi sie spodobalo w Szwajcari, pare godzin spedzilam w Genewie, cudne miasto, jezioro Genewskie robi wrazenie swoja wielkoscia.
Najwieksze wrazenie zrobili na mnie francuzi bardzo mili i pomocni ludzie.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 10:05   #7
natalka2
Zakorzenienie

w ciągu moich 15 lat życia byłam tylko na Słowacji, Węgrzech, Rumuni i Bułgarii.

Słowacja - podobnie jak w Polsce, a jednak inaczej. Byłam z 10 razy.
Węgry - Hajduszoboszlo [nie wiem jaka jest poprawna pisownia] - śliczne miasteczko, sympatyczni ludzie, wieczorem tętni życiem, a baseny? mnóstwo o różnej głębokości, właściwościach, temperaturze. Byłam 4 razy.
Rumunia - w sumie tylko przejazdem [jakieś 2x 12h] większe miasta mają swój urok, ale na wsiach bieda]
Bułgaria - uwielbiam. Byłam w Złotych Piaskach i Warnie. W ZP mieszkałam w hotelu nad samym morzem... Upał, przyjemna temperatura morza [nie taka lodowata jak Bałtyk, brrr], plaże z muszelkami, kręte uliczki - super. Warna - urocze miasto, byłam tam tylko kilka godzin, ale nieco zdążyłam zwiedzić. W upały każdy nosi butelkę wody ze sobą, inaczej ciężko przetrwać.

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-18, 10:12   #8
laylaaa
Zakorzenienie

-włochy (sycylia), bardzo mi się podobało, ale mieszkac bym tam nie mogla ze wzgledu na klimat, zdecydowanie nie dla mnie
-francja - swietne wspomnienia
-niemcy - mieszkalam tam chwile jako dziecko, jedyne co pamietam to bardzo zadbane osiedla
-dania - bylam tam jeden dzien na wycieczce,
-ukraina (lwów) - zatłoczone miasto, bieda widoczna szczegolnie na przedmiesciach,
-czechy,
-slowacja,

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 10:43   #9
KoorNelia
Raczkowanie

*Polska oczaywiście choć we wszystkich zakatkach nie byłam
*Turcja (Antalya)..polecam wszystkim fanatykom złotego piasku, turkusowej wody i temperatury min 26 stopni oraz przepieknych kurortów wypoczynkowych
*Niemcy ( Albeck, Woberdsdorf)..małe miasteczka ale jakie malownicze, pyszna pizza..polecam
*Czechy (Czeski Cieszyn)..małe miasteczko z pięknym zamkiem, małymi kafejkami no i..tanim alkoholem :P

Od 5 Maja 2005r RAZEM z Adasiem..

*Nie Musisz Być Jak Bóstwo, Nie Ważna Jest Okładka
Ale Autorefleksja Tak Samo Jak Ta Gadka*
KoorNelia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 10:47   #10
pink69
Zakorzenienie

Zazdroszczę..
Ja tylko Czechy - Lubawka.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 10:53   #11
Blue_Tattoo
Wtajemniczenie

GG do Blue_Tattoo

Ja byłam w Grecji, Hiszpanii i Serbii i Czarnogórze.
Grecja, Olimpic Beach - ciche miasto, bardzo przyjemnie
Hiszpania, Lloret de mar - bardzo głośne miasto I baaardzo dużo sklepów Więc jeśli ktoś nie chce zbankrutować to nie polecam
Serbia i Czarnogóra, Rafailovici - bardzo ładne miasteczko
Oprócz tego byłam w tych krajach na wycieczkach fakultatywnych.
Mam miłe wspomnienia.
- Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę - chciałem się tylko
upewnić, czy jesteś."
Blue_Tattoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 11:05   #12
liquefy
Wtajemniczenie

Grecja- byłam dwa razy, ale właśnie dopiero za drugim razem pokochałam ten kraj

Bułgaria- tani alkohol, drogie jedzenie, świetna opalenizna

Rumunia- to taka wycieczka tylko była...przyjemny kraj, chociaż może jakbym dłużej tam była, to powiedziałabym inaczej.

Czechy- prawie jak w Polsce dużo dobrych słodyczy zawsze kupuje tak jak i na Słowacji. Do tych krajów naprawde opłaca się jechać
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 11:23   #13
Kasik_M
Raczkowanie

Austria, Czechy, Słowacja - w ciągu jednej kilkudniowej wycieczki, więc ekspresowe zwiedzanie. Praga śliczna, na Moście Karola postanowiłam powrócić tam już z mężczyzną mojego życia (buahaha, ciekawe czy się spełni)

Szkocja - mieszkałam tam prawie rok. Miasto, w którym mieszkałam, było przygnębiające, prawie nigdy nie było tam słonecznie. Położone było na wzgórzu i trzeba było drałować pod górę. Okolice przecudowne!! Morze Północne, piękne góry, pastwiska; pracowałam potem w St. Andrews, uroczym miasteczku, które parę lat wcześniej mi się przyśniło (!!)
Edynburg = cudo.
Stary 2007-11-18, 11:26   #14
malenka17
Zadomowienie

Czechy,Słowacja - bardzo często jeździłam z rodzicami na narty.
Francja- Paryż,ale muszę tam wrócić bo nie da się na raz wszystkiego zobaczyć
Lazurowe wybrzeże- milutkie wakacje z moimi przyjaciólmi samochodem, więc zobaczyliśmy w zasadzie całe!
Francja- góry, lodowiec tam robiłam kurs na pomocnik instruktora narciarstwa alpejskiego
Włochy- zarówno latem jak i zimą a więc i opalanko jak i narty.
Chorwacja- wspaniały kraj, śliczny adriatyk, śliczne tereny do nurkowania i nie aż takie drogie pyszne piwko
Grecja- również planuję powrócić, wspaniałe wakacje
Egipt- rafy koralowe warte zobaczenia, fanatycy nurkowania wiedzą o czym mówię
Tunezja- wolę zapomnieć
Hiszpania- Barcelona śliczna, a generalnie Costa Brava wcale mnie tak nie zachwyciła.
Austria- byłam na nartach, wiele nie widziałam.
Niemcy przejzdem tak jak i Słowenia.Chociaż byłam ze 2dni w Stutgarcie, i miasto mi się podobało.

To by było na tyle

Aha i jeszcze byłam w Angli w Londynie, 1 miesiąc. Londyn ładny, warty obejrzenia. Angole mniej fajni
I CYPR, ale również mnie nie urzekł.

63-61-59-57-55-53-52-50
malenka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 11:47   #15
Rybulka
Zakorzenienie

*Włochy
*Francja
*Belgia
*Anglia
*Grecja
*Czechy
*Słowacja
*Austria
*Węgry
*Niemcy

Najmilej wspominam Grecję, Anglię i Francję. To są kraje, do których chciałabym wrócić. Oj bardzo bym chciała
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 12:23   #16
Kasik_M
Raczkowanie

Dziewczynki które były w USA, była któraś z Was w Californii? To było niegdyś moje wieeelkie marzenie... Jak tam jest?
Stary 2007-11-18, 12:35   #17
black&white
Zadomowienie

Norwegia
Grecja
Chorwacja
Hiszpania
Włochy
Francja
Słowacja
Niemcy
Austria
Belgia
Dania
Holandia
Węgry

zdecydownie najbardziej przypadły mi do gustu Francja, Hiszpania, Grecja, Włochy i Norwegia.
coś cudownego...

hmm.
a w najbliższym czasie chciałabym odwiedzić Anglię, Portugalię, USA.
a tak wogóle...
to cały świat

było 90. jest 75. będzie 68.

Edytowane przez black&white
Czas edycji: 2007-11-18 o 13:00
black&white jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 12:42   #18
izapp1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
Węgry - Hajduszoboszlo [nie wiem jaka jest poprawna pisownia] - śliczne miasteczko, sympatyczni ludzie, wieczorem tętni życiem, a baseny? mnóstwo o różnej głębokości, właściwościach, temperaturze. Byłam 4 razy.
Ja też byłam tam, chociaż pisze się to zupełnie inaczej . Bylam 2 razy i raz w innym mieście na Węgrzech. Ogólnie odwiedziłam Węgry 3 razy.

Ja kocham Polskę i dlatego staram ją jak najwięcej zwiedzać. W tamtym roku miałam wybrać się do Norwegii , ale niestety nie wyszło .
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 12:47   #19
-kasia-
Raczkowanie

Widze ze Hajduszoboszlo jest bardzo popularne;]
moja lista:
Niemcy
Czechy
Slowacja
Włochy
San Marino
Austria
Węgry
Bulgaria
Grecja
Egipt
Izrael
Tunezja
Holandia
-kasia- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-18, 13:38   #20
chanel_m
Raczkowanie

Polska , Niemcy ://////, Czechy, Austria, Włochy, Rosja, Ukraina i Francja od 7 lat, rok w rok czasami nawet dwa razy do roku ))). Aaa i Monako ale to jak Francja.

dieta&ćwiczenia, start!
64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 - 48
chanel_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 13:53   #21
kasiakrecik
Rozeznanie

A to moje podróże-troche sie tego nazbierałonajpierw ciagali mnie rodzice potem sama złapałam bakcyla i jeśli nie wyrwę się gdzieś dalej chociaż raz do roku to jestem chora Najpierw zjeździliśmy Polskę a potem.. :

czechy i słowacjamało pamiętam bo byłam mała,ale często jestem tam przejazdem, kojarzy mi się pyszny kotlet z sera i złote bażanty

Niemcyteż raczej przejazdem,czyste ulice,zadbane ogódki,bardzo dobre hotele

Austria(głownie Wiedeń)Piękne miasto,koniecznie chce wrócić i zobaczyć więcej

Węgry(Budapeszt)byłam zbyt krótko żeby dobrze ocenić,trzeba wrócić i nadrobić

Piękna Italiabyłam 3 razy,i za kazdym razem zakochiwałam się od nowa, zwłaszcza w małych urokliwych miasteczkach i w rzymie oczywiście w zaszdzie mogłąbym tam zamieszkać o włochach chyba nie muszę wspominać ogólnie nigdzie indziej na świecie nie spotkałąm się z tak miłym podejściem i z taką symaptią!

BeneluxHolandia-tulipany,rowery i pralinkipiękne miejsce napewno warte uwagi, mam nadzieję że uda mi się jeszcze wrócić do amstrerdemu belgia i luxemburg równie piękne miejsca, wszędzie porządek, symaptyczni ludzie noi te wiatraki !

Angia(londyn)pamiętam żę padało caly tydzień,starszny ruch na ulicach i narkomanów w metrze :/ mimo wszytsko mam nadzieję że uda mi się tam jeszcze kiedyś pojechać (tym razem może w lecie )teraz myśle że bardziej by mi się podobało choćby ze względu na mój wiek aaa pamiętam żę przywiozłam mnóstwo róznych pachnących kulek i mydełek do kąpieli z body shopumarzy mi się także Szkocja

grecjabyłam 2 razy: pierwszy raz na chalkidiki drugi raz na krecie najchętniej jeżdziłabym tam co wakacje, bo jak dla mnie to najpiękniejsze miejsce na ziemi lazurowe może,skaliste wybrzeża,żółciutki piasek..najepszy posiłek jadłam własnie tam na plaży wsuwając świeżo złowioną rybę i przegryzając malutkimi pomidorkami zerwanymi z krzewu kraj bardzo urozmaicony o pięknej historii i kulturze,ludzie bardzo uśmiechnięci i mimo róznic jezykowych bardzo życzloiwi i pomocni!wspaniałe wspomnienia,zachodu słońca nad santorini nigdy nie zapomnę

chorwacjakolejny wakacyjny wyjazd,mam w sobie coś z grecji ale nie do końca,pamiętam skaliste plaże i przejrzystą już przy brzegu głęboką na kilka metrów wodę świetną do nurkowanie!jedzenie dobre najabrdziej zapamietałam pyszne lodywarto wybrac sie na wyspe krka i pag!ogolnie egzotycznie ale bardziej swojsko myślę że jeszcze odwiedzę

Litwa-wilno kowno trokipięknie i swojsko!pamietam smak świeżego chleba z pieca,wszechobecną zieleń, zabytkowe mury jak najabrdziej wroćę!

Francja-lazurowe wybrzeże+Monakawarte zobaczenia!jest drogo luksusowo ale to chyba nie dla mnie :P!mieszkałam w cannes-same hilony i butki prady itd niby wszystko ładne ale czegoś mi tam brakowało za to monako jest przepiękne!noi francuzi sympatyczni!

Bułgaria-Sozpolmój tegoroczny wakacyjny wyjazd z którego jestem bardzo zadowolona!piękne wybrzeże niczym nie ustępujące greckiemu a napewno ładniejsze niż włoskie,ciepła woda, nowoczesne hotele-było to dla mnie bardzo pozytywne zaskoczenie!byłam w sozopolu jest to małe miasteczku z przepiękną starówką i zabytkową zabudową,przepyszne jedzenie i ogólnie bardzo tanio!napewno jeszcze tam wrócepodcas tego wyjazdu odwiedzilismy tez Istambuł którego chyba reklamować nie musze!wspaniałe miejsce stykania się dwóch kultur,ludzie sympatycznie wbrew krążącym opiniom,widoki zapierjące dech wpiersiach(bosfor,błekitn y meczet)napewno wrócę zobczyć więcej może już za rok!
kasiakrecik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 13:54   #22
dra
Zakorzenienie

ja byłam w Grecji,Francji,Czechach,N iemczech,Austrii
a bym z chęcią wróciła o Francji bardzo podobał mi się Paryż i ta wieża afla
Stary 2007-11-18, 15:28   #23
luizinha
Rozeznanie

ohh podrozniczy watek! ostatnio po raz kolejny musialam wymienic paszport ze wzgledu na zaplenienie hahahaha
z tego co na teraz sobie przypominam to bylam w:
anglii
walii
francji
holandii
niemczech
czechach
slowacji
austrii
wloszech
danii
a po za europa:
kanada
usa
meksyk
gwatemala
brazylia

za to strasznie chcialabym pojechac na balkany, do argentyny, kongo, bora-bora & fidzii, japonii & indonezji aa no i oczywiscie aussie&new zeland
luizinha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-18, 15:36   #24
wenedka
Zakorzenienie

Walia, Anglia-kilka razy do roku
Co do Walii, to pogoda była do niczego, na pewno lepiej się prezentuje w słońcu
Co do Anglii, to jest całkiem sympatycznie. W lecie była świetna pogoda, tylko 3 deszczowe dni, nawet w morzu dało się wykąpać. Polecam wschodnie wybrzeże i Castleton, jeśli ktoś będzie miał okazję.
Anglicy są specyficzni, ale większość sympatyczna i otwarta, nawet jeśli mylą Polskę z Holandią A na dużych koncertach dzieją się cuda i cudeńka
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 15:38   #25
Bridget
Zakorzenienie

uch...nieźle się dziewczyny nazwiedzałyście - zazdraszczam

ja dopiero w tym roku zaczęłam swoje małe podróże, byłam po 1 dniu w Szwecji, Danii i Norwegii. a potem na Słowacji.

Na bank wrócę kiedyś do Norwegii, chciałabym poznać ten kraj o wieeeeele bliżej

W przyszłym roku, jeśli się uda, odwiedzę Szwajcarię

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 15:40   #26
2016070150903
Konto usunięte

USA- na pewno tam wrócę. bo chyba lubię tę amerykańską 'freedom'.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 15:54   #27
roxi:*
Wtajemniczenie

Czechy - Praga
Słowacja - Bratysława
Węgry - Budapeszt
Austria - Wiedeń
Hiszpania - Barcelona i Calella
Francja - Paryż
Włochy - Wenecja
Grecja - Kreta

Jest jeszcze wiele miejsc, których jeszcze nie zobaczyłam a bym chciała dla tego wróciłabym tylko do Paryża.
roxi:* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 16:02   #28
zetka89
Zakorzenienie

*Włochy - 3razy - fajni ludzie, piękne miejsca, jednak nie urzekł mnie ten kraj aż tak bardzo
*Hiszpania - to już co innego moglabym tam nawet zamieszkac jak juz ktos wspominal - LLoret de Mar - miasto, w ktorym życie nocne przebija wszystko no i Barcelona, ktora ma swoj wielki urok i...stadion
*Grecja - wspaniale miejsce na wakacje
*Ukraina - myslac o tym kraju mam przed oczyma balagan na ulicach, samochody, ktore dziwnie przestrzegaja zasad ruchu, oraz jedna z lepszych kawiarenek a nad glowami wysoko pranie
*Czechy, Słowacja, Austria - dobre miejsca na zimowe wypady. no i fajne sklepy w Pradze w ktorej bylam chyba z 6razy
*Francja - strasznie mi sie podoba, Paryz - no to nie trzeba komentowac tak jak i Cannes, Lazurowe Wybrzeże...
*Niemcy - tez mam przed oczyma bardzo zadbane ogrody i postawione w nich krasnale
*Belgia - ale tylko na chwile, ale mile wspomnienia

Edytowane przez zetka89
Czas edycji: 2008-08-02 o 23:22 Powód: błąd ;P
zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 16:09   #29
daydreamer
Raczkowanie

Włochy - 2 razy, raz nad Adriatykiem i raz na Sycylii
Francja - Langwedocja i Lazurowe Wybrzeze
Grecja - Riwiera
Niemcy
Słowacja
Czechy
Węgry
Austria
Tunezja

Włochy są cudowne!studiuję włoski więc napewno nie raz jeszcze tam pojadę
W Tunezji również się zakochalam i lece tam znowu w czerwcu

Nasza córeczka jest z nami od 8.III.2013

7.03.2015 dwie kreseczki
daydreamer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 17:18   #30
Bójka
Zadomowienie

Niemcy
Czechy
Słowacja
Austria
Luksemburg
San Marino
Włochy
Francja
Hiszpania
Dania -zakochałam się w Kopenhadze
Szwecja

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości