|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Proszę o pomoc w przygotowaniu szablonu do zaproszenia ślubnego.
Hej Dziewczyny!
Chciałabym Was poprosić o pomoc. Przygotowuję zaproszenia na mój ślub. Wybrałam motyw przewodni, ale mam tylko jeden rysunek. Czy któraś z Was mogłaby przygotować mi szablon z moim rysunkiem który mogłabym dodać w rogu lub wytłumaczyć jak moge to sama zrobić? W załączniku są: 1-mój motyw; 2- format rożny czyli kształt jaki chciałabym uzyskać. Z góry dziękuję Wszystkim za pomoc. ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o pomoc w przygotowaniu szablonu do zaproszenia ślubnego.
przeslij mi ten swój obrazek na e-mail a.majak@wp.pl
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Proszę o pomoc w przygotowaniu szablonu do zaproszenia ślubnego.
mail wysłany, dziękuję kochana za pomoc
![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.