|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ratuuuuuuuuuuuunku!
a
Edytowane przez carrmell Czas edycji: 2010-11-19 o 16:56 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ratuuuuuuuuuuuunku!
no na pewno nie tu :
:
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę wierz mi że da się będą humanistką, biologia to nie obliczenia tylko czyte kucie, biochemie i cykle musisz tylko rozumieć Więc to nie wytłumaczenie ale chrzanić! Opór środowiska jest bardzo korzystny dla populacji. Ogranicza on nadmierne jej rozrastanie zwiększająć śmiertelność, lub zmniejszając rodność. Gdyby nie opór środowiska, liczba osobników konkretnej populacji mogłaby się nadmiernie rozwinąć, i zacząc oddziaływać na siebie w sposób niekorzystny, lub doprowadzić do konfliktu z inną populacją. Liczba miejca na ziemi także jest ograniczona.
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale myślę, że nie o to chodziło
Blog głównie makijażowy ![]() Thank God I'm a Woman www.greatdee.pl Greatdee na Instagramie FanPage na Facebooku Edytowane przez greatdee Czas edycji: 2010-11-18 o 20:26 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PS. Przepraszam, 111 tysiecy- jako humanistka przeoczylam 3cia jedynke
valar morghulis Edytowane przez kennademerkedo Czas edycji: 2010-11-18 o 22:27 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do pogrubionego: dziwne- wpisalam w google i znalazlam pelno odpowiedzi na to wiec jak to jest ?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale sama jako socjolog (przyszły ) też zaraz rozpatruję to w takim kontekście
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki". Edytowane przez ever-dream Czas edycji: 2010-11-18 o 22:46 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Jako umysł ścisły nie mam pojęcia o czym mowa
Po wpisaniu w google faktycznie się dowiedziałam, co to jest ten opór środowiska i wszystko stało się jasne. Myślę zatem, że autorka sprytnie chciała wydębić zadanie domowe
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie wierzę, że istnieje coś takiego jak umysł ścisły i umysł humanistyczny. A już na pewno nie wierzę, że człowiek jest w stanie sam ocenić swoje możliwości umysłowe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

:

Naprawdę wierz mi że da się będą humanistką, biologia to nie obliczenia tylko czyte kucie, biochemie i cykle musisz tylko rozumieć
Więc to nie wytłumaczenie ale chrzanić!
Ale myślę, że nie o to chodziło
wiec jak to jest ?