|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Biały śluz, brak swędzenia. O co chodzi?
Witam, witam. Dziewczyny mam mały problem (albo i duży). Moja historia jest dość zawiła, więc zacznę od początku.
Współżyłam z chłopakiem dwa dni po owulacji (początek sierpnia), wytrysku nie było, jednakże samo to, że nie zabezpieczyliśmy się już stanowiło problem w mojej głowie i poleciałam po jakiś niecałych 48h po escapellę. Wzięłam i jakies 8 dni później było coś na podobieństwo miesiączki. Słabe krwawienie, jakieś cztery czy pięć dni. Od jakiś dwóch tygodni zauważyłam lekkie swędzenia, co jakieś pare dni pojawiające się i biały (nie serkowaty) śluz, no i nieprzyjemny zapach. Okres powinien na dniach się pojawić. Niestety mam rozregulowane cykle, bo w maju odłożyłam antykoncepcyjne tabletki, więc o jakieś dwa dni się przesuwa. Więc co mi jest według Was (u ginekologa byłam właśnie po escapellę i od razu zostałam zbadana i niby jestem zdrowa, no ale...). Jeżeli będzie to faktycznie niepokojące to od razu zadzieram kiece i lecę do Gina z powrotem ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Biały śluz, brak swędzenia. O co chodzi?
To może być objaw jakiejś infekcji, np. grzybiczej. Najlepiej idź do lekarza, on po badaniu powie co Ci jest i jeśli będzie taka konieczność zapisze odpowiednie leki. Powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biały śluz, brak swędzenia. O co chodzi?
Popieram. bo Twoje objawy nie wskazuja nic dobrego. a to, ze jeszcze 'intensywnie Cie nie swedzi i nie masz serka' to kwestia kilku dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.