|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() nie wiem co sie dzieje pomozcie...:(
Witam.od prawie roku uzywam plastrow evra i nie powiem bo jestem z nich bardzo zadowolona ale... w tym miesiacu zdarzylo sie cos dziwnego.zalozylam ostatni trzeci juz plaster w piatek a tu w niedziele wieczorem dostalam okres.powinnam dopiero za tydzien.nie wiem czemu nagle dostalam krwawienia.pierwszy raz mi sie tak zdarzylo ze w momecie jak mam plaster nosic dobry tydzien dostaje okres.moge jedynie dodac ze moze skutkiem byly nerwy bo rzeczywiscie sobota i cala niedziela byla bardzo dla mnie nerwowa i stresujaca ale nie wiem..Pomozcie bo nie wiem czy mam sie czym martwic;/ z gory dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: nie wiem co sie dzieje pomozcie...:(
Cięzko stwierdzić
![]() -poprzedni plaster mógł być źle naklejony -stres ma znaczenie, ale nie musi być przyczyną. Czy jest/było to normalne krwawienie czy tylko plamienie? Nie miałaś żadnych problemów ginekologicznych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wlasnie to jest normalny okres taki jak co miesiac mam.uzywam ich dlugo i jeszcze czegos takiego nie bylo;/powinnam dostac za tydzien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że to troche tak, jakby ten ostatni nie zadziałał. Może był jakiś felerny albo źle przyklejony?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.