|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Mój program w TV!
Witam serdecznie
chciałabym was prosic o pomoc..... mam na zaliczenie semestru na studiach przedstawic mój własny projekt na jakiś program publicystyczny w Tv , Moze wy macie jakiś pomysł, coś chciałybyscie zobaczyc w tv a tego nie ma co chetnie byscie same zobaczyły? jaka tematyka- tytuł. Dzieewuszki poratujcie mnie ![]() Ja miałam pomysł o programie gdzie zapraszam rodziców trudnych nastolatków, młodziezy i z nimi rozmawiam, psycholog udzielałby rad....coś w ten deseń. sama nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój program w TV!
kurcze nikt nie pomoże???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie nie debata bo w debacie różne kwestie się porusza, ale mam nadzieję że tak opisałam że wiadomo co mi po głowie chodzi. I tak masło maślane, dla tego kto mnie rozszyfrował ![]()
Edytowane przez 3asiex Czas edycji: 2012-01-18 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
może debata na temat.... - jak dalej widzimy przyszłość ludzi po studiach w oku polityków?? czy bedzie lepiej dla nas czy gorzej i co politycy chcą zrobić dla ludzi świeżo po studiach.... a przede wszystkim co politycy powinni zrobić dla nas....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A czy program publicystyczny nie opiera się głównie na doborze tematyki "z prądem"? W sensie, że program płynie z prądem, czyli porusza kwestie, które w danym czasie są szeroko dyskutowane, jest zapotrzebowanie na informacje o nich, opinie ekspertów itp. Wg mnie taki program raczej nie może się zawężać do jednego tematu dot. rodziców trudnych nastolatków, może szerzej - o problemach polskiego młodego pokolenia? Nie tylko nastolatków, ale też absolwentów. Np. kłopoty ze znalezieniem pracy, sercowe, szkolne, stres, wyścig szczurów. Nie wiem, rozumiecie o co mi chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
DOMator
|
Cytat:
Tematy nasuwałoby życie - raz debata o wieku emerytalnym, raz o szkolnictwie, innym razem o projekcie legalizacji miękkich narkotyków itd. Tysiące tematów przewijają się codziennie przez media, więc zawsze któryś zainteresuje młodych ludzi i będzie się do nich jakoś odnosił. Grunt, żeby uczestnicy nie byli wyłącznie studentami jednego kierunku, czy młodymi politykami, albo nie reprezentowali takich samych poglądów na dany temat, bo wyszłoby wzajemne potakiwanie i kadzenie zamiast dyskusji. Byłaby to publicystyka, bo tematy lotne, bieżące komentarze do wydarzeń, ale dobór gości wg. kryterium wieku i różnych poglądów na dany temat i program również musiałby być skierowany głównie do tej grupy wiekowej, może nawet licealistów. W końcu niemal rówieśnikom łatwiej do nich dotrzeć niż większości polityków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
DOMator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.