|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Basen, a farbowanie wloskow
Witajcie!
WLasnie wrocilam z plywalni. Mam teraz maly dylemat, poniewaz jutro chcialabym sie zabrac za farbowanie wlosow. Nie mylal wlosow, tylko przeplukalam pod prysznicem by pozbyc sie choc trosze chloru. Czy jednak czasem moja wizyta nie stanei sie przyczyna zlego farbowania? Tzn bede koloryzowac na blond, a slyszlaam kiedys ze jak sie jest po plywalni (ale przed, teraz juz nie wiem) to czasem kolorek moze wyjsc...zielony? ![]() Jak to rzeczywiscie jest? mity czy prawda to? Z gory dzieki za odpowiedz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Basen, a farbowanie wloskow
proszeeeeee pomozcie mi bo nie wiem co jutro zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
powinnas umyc wlosy szamponem oczyszczajacym, np pzreciwlupiezowym,
a to co mowia moze stac sie prawda na wlosach juz farbowanych na blond, jezeli woda w basenie jest chlorowana, a farb zawiera jakieaz zwiazki zelaza?? czy cos w tym stylu ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
wiesz moje kolezanki maja identyczny problem -przed basenem polecana ejst plukanka wiesz woda+aspiryny ,i co kilka tyg. uzywaj plukaniki(np rozowej),plukanke mozesz zrobic z cytryny i rumianku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.