| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-04-20, 09:39 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2001-12 
				 | styling - co zamiast pianki ? ....Grazynka :-) i nie tylko .... w zwiazku z tym ze znudzilo mi sie  juz ciagle uzywanie pianki do wlosów (wydaje mi sie ze za bardzo sie juz przyzwyczaily, jakos juz nie zauwazam zadnego efektu) szukam innego zastepczego srodka do stylingu. Moze jakis spray do ukladania wlosów. mam sredniej dlugosci wlosy, pasemka ciemne i jasniejsze, zalezy mi na dodaniu objetosci a gdyby do tego dodac połysk byłby ideał  Nie ukrywam ze nigdy nie stosowałam podobnych srodków.Moze macie jakies swoje ulubione preperaciki? W gre wchodza tylko produkty profesjonalne. Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2005-04-20, 14:32 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Re: styling - co zamiast pianki ? ....Grazynka :-) i nie tylko ....

mogę się podpiąć mogę???   właśnie chciałam założyć podobny wątek tylko chodzi mi o długie niesforne włoski, poszukuje jakiegoś preparacidła który by je ujarzmił, w sklepach wszystko na co natrafiam przeznaczone jest do krótkich kudełków  pianki nie działają, lakiery też nie (po nich mam włosy jakbym ich sto lat nie myła  ) jakieś "Spryskiwacze" welli i garniera też nie, jest jakiś ratunek ?? 
				__________________ . .  Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.   | 
|     |   | 
|  2005-04-21, 09:56 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2001-12 
				 | 

podbijajmy razem   | 
|     |   | 
|  2005-04-21, 22:44 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

zajrzyjcie do KWC i do estylu sa tam produkty zwiekszajace objetosc kazdy wlos potrzebuje czegos innego   
				__________________ gaga | 
|     |   | 
|  2005-04-21, 23:00 | #5 | 
| Zadomowienie | 

Dziewczynki   ja polecam "fluid do układania" z Wella Hydro Style. U mnie się sprawdza  Mam cienkie, rozjaśniane włosy, długość do ramion . Zwykle spryskuję wilgotne włosy i układam na szczotce susząc. Fryzura trzyma się cały dzień i włosy nie są oklapnięte.   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.