![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Życie bez przyjaźni...
Pewnie było dużo wątków o podobnej tematyce, ale jakoś miałam potrzebę wygadania się...
Zazdroszczę wszystkim tym z Was które mają przyjaciółki lub nawet jedną , taką od serca. Czasem wydaje mi się , że o wiele prościej jest znaleść chłopaka niż przyjaźń. Wiem co to uczucie , posiadania bratniej duszy, bo miałam kiedyś bardzo bliską przyjaciółkę... Często czuje sie samotna. Nie mam komu się wygadać, kogo poradzić. Czasem sie zastanawiam czemu? .. Może za krótki czas minął od tamtej przyjaźni i jeszcze nie pojawiła się osoba godna zaufania.. Marzy mi się taka przyjaciółka z którą mogłabym wypaść na piwko, soczek , pogadac , pośmiać się na głupich filmach... brakuje takiej osoby i to bardzo. Edytowane przez naomi89 Czas edycji: 2010-09-12 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Życie bez przyjaźni...
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Skoro tak mówisz, chciałabym je poznać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może napisz skąd jesteś bo jeśli byś znalazła na wizażu przyjaciółkę to łatwiej by było wam się spotkać gdybyście były z jednego miasta lub województwa niż np. z dwóch różnych krańców polski
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Heh nie jestes sama, nie wiem czym to jest spowodowane ale bardzo ciezko znalezc przyjaciolke. Ze stwierdzeniem ze latwiej znalezc faceta tez sie zgodze. No coz musi mi wystarczac moj TŻ, plotki z mama i przelotne znajomosci na studiach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Racja ...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Piszesz, że jesteś w związku. To ja nie rozumiem jak to nie masz sie komu wygadać, poradzić czy wypłakać w rękaw...a twojemu Tż?I jeszcze czujesz się samotna... Jemu nie możesz sie wyżalić ai go poradzić?
Ile jesteś z facetem? Bo mój Tż jest także moim przyjacielem-mogę mu o wszystkim powiedzieć, mogę się go poradzić. Dużo dziewczyn ze swoimi facetami tak ma. Dlaczego Ty nie możesz? Ja rozumiem, że przyjaciółka też jest potrzebna, ale jak jje nie ma to nie ma co szukać an siłę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mi też jakoś ciężko się wpasować w towarzystwo. Kurde nie jestem jakaś inna, ale łatwiej mi się gada z płcią męską niż damską.
No i też mam tża który on biedny właściwie najbardziej robi za przyjaciółke ![]() Paczek1990, z chłopakiem nie pójdziesz np. na zakupy tak jak z przyjaciółką. Przynajmniej z moim się tak nie da.
Po prostu Gośka ![]() Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-09-12 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Motty , mam to samo co Ty
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Oczywiście , że mogę swojemu Tż się wypłakać w rękaw... jak najbardziej, jest teraz moim najbliższym przyjacielem.. ![]() Zresztą z facetem nie pójdziesz na babskie zakupy, na romansidła do kina, nie zrobisz wieczoru piękności. Zresztą żaden facet nie jest w stanie zrozumieć kobiety tak jak druga kobieta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A ja z kolei bez faceta i bez przyjaciółki
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Fajnie , że napisałaś. Pocieszyłaś mnie , że można znaleść kogoś , nawet za pośrednictwem internetu , tak jak ty znalazłaś ![]() W takim razie nic straconego, skoro jest tyle samotnych dusz ... ![]() Jeszcze spytam , skąd jesteś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
gsk a to mam szczęście bo z moim się da
![]() naomi89 nie uogólniaj, ze facet nei potrafi zrozumieć kobiety tak jak druga kobieta-są tacy co potrafią i nie da się do kina na romansidło iść-da się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojutrze ma urodziny, nie wiem, czy odezwać się z życzeniami, czy udawać, że zapomniałam o jej święcie. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a czym się dziewczęta zajmujecie na codzień?
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jestem w trakcie przeprowadzania zmian w swoim życiu - rozpoczęcie studiów, przeprowadzka, szukanie pracy
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
paula-zła, ja na Twoim miejcu złożyłabym życzenia... może to jakoś przypomni jej o waszej znajomości.. ?
Hmm ja na codzień studiuje , chodzę na aerobik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
JA studiuje na 3 roku biochemii a Ty? ale jestem troche starsza ( 23 lata) bo to juz moj drugi kierunek
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
paula , zycze wiec powodzenia
![]() gsk , a Ty co porabiasz każdego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja narazie siedze w domu i nie robie nic pożytecznego
![]() mój tż pracuje w Belgi i za pare miesięcy pojade do niego jak już będzie mógł wynająć mieszkanie i tam będę coś porabiać ![]() a tak to w tym roku skończyłam studium kosmetyczne i mam prawie 21lat ![]()
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
gsk , i jak widzisz się w zawodzie kosmetyczki?
![]() Pytam bo sama się tym zajmuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Proszę, piszcie Paula
![]() Wcześniej to ja zabiegałam, dzwoniłam, w pewnym momencie poczułam, że trochę jej przeszkadzam, więc postanowiłam czekać na jej ruch. Odezwała się w dniu moich imienin, złożyła życzenia, przeprosiła za to, że ostatnio prawie nie miałyśmy ze sobą kontaktu, ale ona większość wolnego czasu spędza ze swoim facetem i całą uwagę poświęca jemu. Od tamtego czasu cisza.
don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię ![]() Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2010-09-12 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A twoja matka? Ja też nie mam przyjaciółki, tylko kumpele. Ale jakoś nie rozpaczam, bo mam TŹ, któremu ufam i który jest mi przyjacielem.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
No mój tż już rok tam siedzi i najwyższy czas żebyśmy w końcu byli razem bo był też w wojsku więc troche mamy rozłąk w naszym związku
![]() Co do zawodu kosmetyczki to baardzo lubie komuś poprawiać sampoczucie poprzez jakieś zabiegi. Lubię robić makijaże ale za cholere nie mam talentu ani nie jestem kreatywna niestety ![]() ![]() Paula złóż życzenia, przynajmniej będziesz wiedziała że ze swojej strony coś od siebie dałaś ![]()
Po prostu Gośka ![]() Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-09-12 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kosmetyczka powiadasz wlasnie mysallam zeby zrobic w nastepne wakacje jakis kurs w tym keirunku, albo przelduzanie rzes, albo jakies podstawy kosmetyczny, stylizacja paznokci fajna sprawa i mozan sobie dorobic na pol etatu podczas studiow mysle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Fela też mam taką no można powiedzieć przyjaciółke bo znamy się od podstawówki ale raczej jestem z nią jak kumpela bo nie jesteśmy aż tak blisko i np. łazimy gdzieś po mieście a ona "o chodź do media to pokarze ci jaki odkurzacz kupiłam"" o chodź do h&m to zobacze czy są jeszcze te bluzki co sobie jedną kupiłam". Po takim dniu to stopy mi odpadają
![]() Przedłużanie rzęs fajna sprawa tylko trzeba mieć do tego zdrowe plecy i duużo cierpliwości. Jeszcze nie potrafie tego dobrze robić ale bardzo lubie bo efekt widać od razu i jest ogromna różnica czasami ![]()
Po prostu Gośka ![]() Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-09-12 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tż jest mi pisany ![]() Po prostu , mam inne podejscie. Gdzie napisałam , że nie potrafię sie mu wygadać czy poradzić?.. Po prostu nie jestem tym typem kobiety która uważa , ze facet jest w stanie zastąpić rozmowe czy wypad z przyjaciółką. Tyle w temacie mojego podejścia do tej sprawy ![]() A z mamą mam bardzo dobry kontakt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.