|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Delikatny problem z dziewczyną..pomóżcie
Witam mam taki problem otóż poznałem jakiś czas temu dziewczyne w pracy dobrze nam się gada i wogóle i w ostatni jej dzień u nas ona mnie zaprosiła na wesele do swojego brata jako osoba towarzysząca no i oczywiście wzieła numer żeby mieć kontakt, ale od tamtego momentu się nie odzywała więć ja sam do niej pierwszy napisałem ona się z tego ucieszyła no i już jakiś czas piszemy ze sobą, umówieni jesteśmy na spotkanie tylko problem w tym że ona cholernie mi się podoba a ja jestem w gorącej wodzie kąpany i jej to napisałem a ona na to że lepiej narazie zostać na stopie koleżeńskiej ale nie odrzuciło ją to odemnie i dalej utrzymujemy kontakt i jesteśmy umówieni.Problem jest w tym że ja lubie mówić wprost to co czuje a nie chcę tego spiepszyć ale poprostu nie umiem z nią utrzymywać takiego koleżeńskiego kontaktu.Nie wiem co robić czy czekać aż sytuacja sama się rozwinie i coś z tego samoistnie wyjdzie czy poprostu powiedzieć jej że się w niej zakochałem tylko czy to nie popsuje naszych relacji?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Delikatny problem z dziewczyną..pomóżcie
Cytat:
O widzę ,że się kolega nam zakochał Wiesz.. musisz się troszeczkę że tak powiem "ochłodzić"... Nie mów jej już teraz co czujesz bo ona nadzwyczajniej w świecie przestanie Cie doceniać i stwierdzi że jesteś łatwym facetem... albo jeszcze gorzej-ucieknie gdzie pieprz rośnie Kobiety potrzebują nutki niepewności. Okaż jej zainteresowanie ale z umiarem ![]() A uwierz mi,że wtedy wszystko się ułoży ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Możesz ja wystraszyć może poczekaj jak to się rozwinie
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
też myslę, że powinieneś poczekać jak sytuacja sie rozwinie. Postaraj sie dobrze bawić na tym weselu. Jeśli dziewczyna będzie czuła się dobrze w twoim towarzystwie to będzie chciała więcej i więcej..
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobiety nie lubią facetów, którzy wyskakują z wyznaniami ledwo kilka dni po zapoznaniu się. przeproś dziewczynę i czekaj, chłopie czekaj ! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym TERAZ na Twoim miejscu zaczekała az to ona wykona pierwszy krok , chyba że zobaczysz że ona coś czuje do Ciebie ale widzisz że nie ma odwagi Ci tego powiedzieć/okazać wtedy dopiero Ty próbuj. Powodzenia
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie problem w tym że narazie to faktycznie wygląda jak relacja koleżeńska pomimo to że jesteśmy umówieni ale nie ma czasu kiedy się spotkać a nalegać nie chce, i zastanawiam się jak przeprowadzić to spotkanie żeby wyszło ono jako randka a nie jako zwykła rozmowa.Czy wogóle proponować następne spotkanie?i co jej mówć żeby wyglądało to tak delikatnie a nie jak ostre zaloty.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jesteś spalony.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Drogi Andrzeju ! Podąrzaj tym tropem : http://pl.memgenerator.pl/mem-image/...bedzie-ci-dane
Nie bądź nachalny i wylewny w uczuciach do dopiero co poznanej kobiety bo ją szybko spłoszysz. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
andrzeju, poznaj ja bliżej, pozwól jej poznać Ciebie, ale nie zaczynaj od kocham/zakochałem się bo pomyśli, że mówisz to każdej
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko prócz DESPERACJI, bo niestety widać ją.. trochę dystansu a nie że zaprosiła na wesele to odrazu kisiel w majtkach..
Jakbym ja tak miał to już "skisielowałbym" dawno temu. Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-10-30 o 21:54 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Przystopuj może trochę, bo wyznania miłości w pierwszym smsie rzadko kiedy traktowane są poważnie.
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Dla niego to nie było dziecinne zachowanie tylko wyznanie co czuje, nie uważam żeby miał jakiekolwiek powody aby ją przepraszać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Człowieku od zauroczenia do miłości to jeszcze daleko....Nie można kochać kogoś w ciemno. Ona Cie dobrze nie zna a Ty ją znasz...z pracy. Więc poczekaj, szczególnie ze powiedziała ze chce żeby to zostało na stopie koleżeńskiej !!
Nie wykluczone że sytuacja sie rozwinie...ale na to potrzeba czasu i wielu spotkań. Lepiej odstresuj sie przed tym weselem....skoro w goracej wodzie jestes kąpany. Idz na basen, siłke albo pobiegaj i zachowuj sie naturalnie ale zrównoważenie na tym weselu......to wesele jej brata, bedzie tam jej rodzina nie strzel głupoty. |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Ona już wie, że Ci się podoba i to na razie wystarczy. Kolejny krok należy do niej, ale nie spodziewaj się, że zrobi go w najbliższym czasie. Dziewczyna prawdopodobnie chce Cię lepiej poznać. Do tego czasu rzeczywiście najlepiej zachowuj się wobec niej po kumpelsku i nie próbuj jej za bardzo kokietować, bo ją zniechęcisz. Co w tym niby trudnego?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Poddaje się jej chyba faktycznie chodzi tylko o koleżeńskie relacje a ja nie ma sił żeby z nią pisać o byle pierdołach wóz albo przewóz a ona mi pisze że ma czas spotkać się dopiero w drugiej połowie grudnia więc raczej z góry nie mam u niej szans ale dzięki za pomoc.
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Konto usunięte
|
w moich oczach by był. desperacja aż bije
![]() nie lubię takich namolnych facetów, oj nie lubię Cytat:
Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2011-11-01 o 13:46 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Ale to nie jest tak że nie potrafie się pohamować bo nie zrobiłem nic złego i ona nie ma do mnie żadnych pretensji i cały czas utzymujemy dobry kontakt tylko problem w tym że ja z góry widze że tu są marne szanse bo jak by ona chodż troche pomyślała nad tym że z tego może wyjść coś więcej to by znalazła czas wcześniej żeby się spotkać a nie dopiero w połowie grudnia dobrze że nie napisała że w połowie grudnia 2015 roku.
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czekaj....nie przyspieszaj niczego....a swoją drogą,zazdroszczę jej
|
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
bo może jej się nie podobasz aż tak jak ona tobie?
co nawet nie jest trudne, bo jesteś strasznie napalony na nią [bynajmniej nie mówię jedynie o względach fizycznych] i desperacja aż od ciebie bije. co się dziwisz, że nie chce się spotkać z tobą wcześniej, skoro już na samym początku zdążyłeś ją do siebie zniechęcić tymi wyznaniami. jak nie potrafisz przystopować i pokierować znajomością odpowiednim dla niej tempem, to zrezygnuj. ona w końcu znajdzie takiego, który nie będzie nachalny, a i ty jakąś szybką dziewczynę poznasz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.