|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
PANNY MLODE 2011/12 KIELCE (styl: elegancki, romantyczny..)
Kochane !
Wiem ze jest watek Panny Mlode Kielce ale ciagnie sie od stu lat , zeby do czegos sie dokopac trzeba przeszukac tysiace stron... ZAKLADAM NOWY WATEK, moze sie przyjmie dla "nowych" ktore sie moga przebic haha PANNY MLODE ktore beda slubowac w 2011 (lub 2012 i juz wszystko rezerwuja i planuja) Dopisalam styl bo nie wszystkie mamy te same gusta i style. zaden nie jest gorszy ale np nie te same rady co do np fryzjera lub butow dotycza osob ktore maja wesele bardziej... no... z orkiestra i przyspiewkami a inne np ja ![]() Dziewczyny, ja wychodze za maz (AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! !!) w przyszle wakacje , jeszcze nie mam totalnie NIC, moj narzeczony jest z am. poludniowej, mieszkamy w Hiszpanii i slub bedzie w PL a potem "poprawiny" u niego za oceanem. JUZ SIE BOJE TEGO ILE TRZEBA ZROBIC , i papiery i tlumaczenia ..... Dosc dawno juz nei mieszkam w Kielcach wiec nei znam dobrych fryzjerow, makijazystek.... niC! |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: PANNY MLODE 2011/12 KIELCE (styl: elegancki, romantyczny..)
Radzę jednak zajrzeć na tamten wątek, wcale nie trzeba tak dużo przekopywać, bo na pierwszej stronie Iwonka84 wykonała kawał dobrej roboty i umieściła adresy/telefony itp sal, kucharek, fotografów i już nie pamiętam czego jeszcze, ale jest to świetna baza.
Zresztą masz też do dyspozycji dobrą wyszukiwarkę na forum, więc nie jest to taki problem. A co do problemu przebicia to wszystkie dziewczyny są tam bardzo miło przyjmowane więc problemu nie ma
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
asiaBcN oj na prawdę nie jest tak ciężko znaleźć potrzebne rzeczy na starym wątku
Iwonka84 na pierwszej stronie zamieściła kompedium wiedzy na temat kucharek, DJ, zespołów, sal, moje porady kosmetyczne. Na tamtym forum co najważniejsze jest parę dziewczyn które już brały ślub za granicą, czy z obcokrajowcami myślę że ich wiedza i doświadczenie w twoim przypadku bardzo by się przydała. Może faktycznie pojawią się tutaj nowe dziewczyny ale nie mające doświadczenie. A chyba zależy Ci na opinie osób które już coś sprawdziły na "własnej skórze" ![]() Już się pojawiły nowe Panny Młode z 2011 i 2012, możesz sprawdzić w naszym kalendarzu.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-09-13 o 08:01 |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ok dziewczyny
nie chodzilo mi o to ze jest niesympatycznie !!!!!!!! tylko ze jak sie cos zapyta to potem trzeba szukac odp na wielu stronach, otwieramy dyskusje na 10 tematow na raz .. : )
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Tu też by się zrobiło w końcu wiele stron
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
zamykam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.