|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PANNY MLODE 2011/12 KIELCE (styl: elegancki, romantyczny..)
Kochane !
Wiem ze jest watek Panny Mlode Kielce ale ciagnie sie od stu lat , zeby do czegos sie dokopac trzeba przeszukac tysiace stron... ZAKLADAM NOWY WATEK, moze sie przyjmie ![]() dla "nowych" ktore sie moga przebic haha PANNY MLODE ktore beda slubowac w 2011 (lub 2012 i juz wszystko rezerwuja i planuja) Dopisalam styl bo nie wszystkie mamy te same gusta i style. zaden nie jest gorszy ale np nie te same rady co do np fryzjera lub butow dotycza osob ktore maja wesele bardziej... no... z orkiestra i przyspiewkami a inne np ja ![]() Dziewczyny, ja wychodze za maz (AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! !!) w przyszle wakacje , jeszcze nie mam totalnie NIC, moj narzeczony jest z am. poludniowej, mieszkamy w Hiszpanii i slub bedzie w PL a potem "poprawiny" u niego za oceanem. JUZ SIE BOJE TEGO ILE TRZEBA ZROBIC , i papiery i tlumaczenia ..... Dosc dawno juz nei mieszkam w Kielcach wiec nei znam dobrych fryzjerow, makijazystek.... niC! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: PANNY MLODE 2011/12 KIELCE (styl: elegancki, romantyczny..)
Radzę jednak zajrzeć na tamten wątek, wcale nie trzeba tak dużo przekopywać, bo na pierwszej stronie Iwonka84 wykonała kawał dobrej roboty i umieściła adresy/telefony itp sal, kucharek, fotografów i już nie pamiętam czego jeszcze, ale jest to świetna baza.
Zresztą masz też do dyspozycji dobrą wyszukiwarkę na forum, więc nie jest to taki problem. A co do problemu przebicia to wszystkie dziewczyny są tam bardzo miło przyjmowane więc problemu nie ma ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
asiaBcN oj na prawdę nie jest tak ciężko znaleźć potrzebne rzeczy na starym wątku
![]() Może faktycznie pojawią się tutaj nowe dziewczyny ale nie mające doświadczenie. A chyba zależy Ci na opinie osób które już coś sprawdziły na "własnej skórze" ![]() Już się pojawiły nowe Panny Młode z 2011 i 2012, możesz sprawdzić w naszym kalendarzu.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-09-13 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ok dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tu też by się zrobiło w końcu wiele stron
![]() ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() ![]() zamykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.