|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ślub w święto
Witam!
mam ślub w święto problem jest z fryzjerem nie wiem co robić, czy znacie na terenie wielkopolski a w szczególności (Śrem, Kościan, Mosina, Leszno) gdzie ktoś by mi zrobił z fryzurą, no i jeszcze jedno jak załatwić u księdza jeśli ma 3 msze, pozdrawiam serdeczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Slub w święto
Jeśli chodzi o fryzjera to najlepiej pójść do salonu i spytać czy jest możliwość, żeby fryzjer uczesał cię właśnie w święto, podejrzewam, że ktoś na pewno się zgodzi. Jestem z tych okolic, ale niestety nie jestem w stanie Ci nikogo konkretnego polecić.
Co do księdza to jeśli nie uda się w tej parafii, to trzeba próbować w innej. No chyba, że ksiądz da się przekonać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moj slub tez bedzie w swieto: 15 sierpnia i przyznam ze nie pomyslalam nawet o tym ze moze byc problem... Hmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że to kwestia dogadania się. Wiem, że np kosmetyczka, do której chodzę (która zresztą robi również makijaże) bardzo często pracuje w święta. Umawia się na konkretną godzinę na makijaż i już. Teraz takie czasy, że klient nasz pan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałam tego uniknąć, ale z pewnością da się zamówić fryzjerkę czy makijażystkę na ten dzień, dla chcącego nic trudnego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez mam slub 15 sierpnia, ale 2008
![]() Cieszymy sie z tz, ze to Swieto i nie martwimy sie, ze salony wtedy sa zamkniete, bo na 100% mozna poprosic fryzjerke czy kosmetyczke do domu (oczywiscie pewnie za dodatkowa oplata), ale coz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli organizujesz ślub w święto to tak samo jak pracuje w ten dzień dla Ciebie fotograf tak samo pracować będzie wizażystka (bo kosmetyczka a wizażystka to dwie różne rzeczy!) i fryzjerka, która najlepiej jak jest jeszcze stylistką fryzur i dobierze fryzurę do Twojej urody. Zatem oczywiste jest że będą służyć Ci swoją pomocą w ten dzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ja tez mam slub 15go sierpnia
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub w święto
Ja tez mam slub 15 sierpnia i wlasnie zaczynam sie rozgladac za fryzjerka i wizazystka, ktora przyjedzie do domu uczesac/umalowac mnie, moja mame i siostre ( swiadkowa)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
W takiej sytuacji polecam "zamowienie" wizazystki i/lub fryzjera do domu. Wiem, ze w Poznaniu sa osoby, ktore dojezdzaja takze poza Poznań. Osobiscie polecam Pauline Kupsik robi piekne i bardzo trwale makijaze i fryzurki slubne, wiem z doswiadczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja też biorę ślub 15b sierpnia - ksiądz nie robił problemów, a jeśli chodzi o fryzjera i kosmetyczkę, to w najgorszym razie uczesze mnie kuzynka fryzjerka i umaluję się sama, ale prawdę mówiąc nie sądzę bym miała kłopoty ze znalezieniem fachowca, jeśli tylko zacznie się szukać odpowiednio wcześnie i zaproponuje konkretne pieniądze
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
pytać w salonach fryzjerskich i szukać na necie. Napewno wezmą więcej bo to święto ale myślę że problemu nie będzie większego. Powodzenia
![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
ja też mam słub 15 sierpnia i póki co nie miałam żadnych problemów z załatwianiem, ale teraz mam z fryzjerem właśnie, ale sie nie poddaje i szukam dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
POZDRAWIAM ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
POZDRAWIAM |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.