|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
POMOZCIE MI BLAGAM!!! JAK WROCIC DO DAWNEGO KOLORU WLOSOW??![]() ![]() WCZESNIEJ PRZED TYM CALYM FARBOWANIEM NOSILAM ZAWSZE BALEJAZ W KOLOZE CIEMNEGO BLONDY. CHCIALABYM WROCIC DO TEGO KOLORU, JAK MAM TO ZROBIC??? TYLKO ZEBY NIE WYSZEDL MI TZN"KURCZAK" NA GLOWIE. I KIEDY MOGE JE FARBNAC SKORO ROBILAM AZ 3 FARBOWANIA W TAK KROTKIM ODSTEPIE CZASU?? ![]() BLAGAM POMOZCIE!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: POMOZCIE MI BLAGAM!!! JAK WROCIC DO DAWNEGO KOLORU WLOSOW??
Bardzo was prosze... pomozcie mi, zebym wrocila do swojego kolorku wloskow!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
jAKIS MIESIAC TEMU BYLAM U KOLEZANKI,MIALA NA MNIE EGZAMIN Z KOLORYZACJI, BO UCZY SIE NA FRYZIERKE. NA SRODEK WLOSOW DALA PLUKANKE, POTEM NA DOZNA PARTJE WLOSOW NALOZYLA FIOLETOWO-BRAZOWY KOLOR I NA GORNA CZESC TEZ, NA WLOSY KTORE BYLY ROZJASNIONE DALA FARBE BLOND. I W EFEKCIE WYSZLY MI FIOLETOWO ZOLTE WLOSY!!! TRAGEDIA !!! JAK TYLKO WROCILAM DO DOMU POFARBOWALAM JE NA CIEMNY BRAZ, FARBA GARNIRA I TRZYMALAM OK20MIN, ALE KOLOR SIE SZYBKO ZMYL I TYDZIEN POZNIEJ FARBNELAM JE NA SREDNI BRAZ FARBA VIVA WELLI. TERAZ MAM WLASNIE TAKI KOLOR NA GLOWIE.
WCZESNIEJ PRZED TYM CALYM FARBOWANIEM NOSILAM ZAWSZE BALEJAZ W KOLOZE CIEMNEGO BLONDY. CHCIALABYM WROCIC DO TEGO KOLORU, JAK MAM TO ZROBIC??? TYLKO ZEBY NIE WYSZEDL MI TZN"KURCZAK" NA GLOWIE. I KIEDY MOGE JE FARBNAC SKORO ROBILAM AZ 3 FARBOWANIA W TAK KROTKIM ODSTEPIE CZASU?? BLAGAM POMOZCIE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
poczekaj cierpliwie na odpowiedź Grażynki, bo my chyba i tak nie pomożemy, a zaszkodzić jest łatwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzieki Madlaine poczekam na pania Grazynke, ale co Ty bys zrobila na mojm miejscu??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja bym własnie zapytała specjalistę i nie robiła nic na własną rękę - moim zdaniem to juz na poczatku popełniłaś błąd sama się farbując, a potem robiąc po tygodniu poprawke . Trzeba było od razu pójść do fryzjera z tymi fioletowo-żółtymi włosami, obejrzał by Cię i na pewno by Ci pomógł.
A teraz to chyba musisz być cierpliwa i dac swoim włosom trochę odpocząć od tej chemii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
dzieki... ale akurat wtedy nie mialam kasy na ufarbowanie wlosow u specjalisty a z tymi teczowymi wlosami nie wyszlabym na ulice ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Teraz nie wiem co zrobic, bo bardzo chcialabym wrocic do mojego dawnego koloru wlosow tzn jasny braz albo chcialabym miec jasny blond, zawsze o takich marzylam ale zazwyczaj wychodzily zolte a nie blond
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja nic z tego nie rozumiem tzn za bardzo haotycznie to podajesz
![]() jak kolezanka ci farbowala na tych egzaminach to mialas rozjasnione wlosy? tak? i na to ci nakladala jakas tam farbe? a potem ty nalozylas to co nalozylas?
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Na moje naturalne wlosy kolezanka najpierw mi nalozyla plukanke a potem tam gdzie mialam plukanke blond farbe a tam gdzie nie mialam plukanki tzn na dole i na czupku glowy polozyla fioletowa farbe.
Potem je dwa razy farbowalam cale najpierw na ciemny braz a potem na sredni. Co mam teraz zrobic?? Jak mam wrocic do mojego naturalnego koloru wlosow?? Kiedy moge to zrobic?? Bo w krotkim czasie farbowalam je 3 razy czy to nie zaszkodzi wlosa. Prosze o odpowiedz!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tak jak kolezanka mi farbowala to mialam rozjasnione wlosy... a po tym jak mi farbnela to wyszlam od niej z fioletowo-zoltymi wlosami... Chce teraz wrociz do swojego koloru wlosow tzn. jasnego brazu bo obecnie mam ciemny braz. jak mam to zrobic, zeby nie wyszedl mi 'kurczak' na glowie???
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Czy w koncu ktos bedzie tak kochany i mi pomoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Z doświadczenia powiem,że kolor można ściągnąć środkami chemicznymi u fryzjera.Sama usuwałam w ten sposób czarny kolor.Kosztuje to ok.100 i wymaga cierpliwości bo siedzialam u fryzjera pare godzin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
A za jaki czas moge to zrobic?? Bo ostatnio farbowalam wloski jakies 3 razy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ja osobiście wróciłam do swojego koloru włosów w bardzo naturalny sposób - przestałam je farbować. I tak już od 2 lat (bedzie w czerwcu tego roku) mam naturalny kolor włosów. W sumie po może ok. 17 miesiącach nie miałam już farby na włosach. Zlazła, na szczęscie ![]() I taką metodę polecam Ci najbardziej. Fakt wymaga ona CIERPLIWOŚCI i czasu, ale jest najskuteczniejsza. Poza tym, po nieudanym farobwaniu przez Twoją kolezankę + twoje 2 zabiegi domowe = duże ryzyko, że włosy upalą Ci sie prz czubku głowy!! ABSOLUTNIE nie straszę Cię...PO prostu tylko uprzedzam, że i taka sytacja istnieje! Jeśli jednak sie mylę, to proszę kogos kompetentnego o sprostowanie mojej wypowiedzi. ![]() Bałabym się już robić na tych włosach cokolwiek, nawet u fryzjera. Chyba, że masz ZAUFANEGO fryzjera, który dobrze zna twoje włosy i sam się zna bardzo dobrze ta tym co w życiu robi! I sam twój włos jest mocny, gęsty, "wolno reaguje na" na zabiegi chemiczne. Musisz, moim zdaniem, wziąść pod uwagę to, że twoje włosy odchorują taką mase zabiegów chemicznych i wg. mnie bedzie to rozłożone na długi czas. Oczywiście decyzja należy do Ciebie. POczekaj jeszcze na opinie p. Grażyny. ONa się zna na pewno! POzdrawiam i życze cierpliwości ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Najlepiej zapytaj fryzjera.Moje włosy zniosły to całkiem dobrze Pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Dzieki, ale poczekam na opinie pani Grazynki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Matko! Dobrze ze twoje włosy to wytrzymały. Ja na twoim miejscu bym nie farbowała już. Lepiej odczekaj. Minimum miesiąc a najlepiej trzy. Lepiej mieć słaby kolor niz być łysym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Czy pani Grazynka w ogole mi pomoze??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nie pomoge ... bo z tego co mowisz masz tam misz masz...
ja tego nie wizde wiec nie moge ci nic dorazdic, najlepiej izd do fachowca niech spojrzy i doradzi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.