|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
wirtualny psycholog - to dobry pomysł?
znalazłem informację o wirtualnej poradni psychologicznej:
Czy myślicie, że to dobry pomysł, by korzystać z psychologa online? ps. To nie jest żadna reklama, wiec proszę moderatorów o nie kasowanie. Poradnia jest darmowa, finansowana z pieniędzy marszałkowskich. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-09-15 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: wirtualny psycholog - to dobry pomysł?
Myślę, że pomysł jest ok dla osób takich, które zastanawiają się czy powinny pójść na terapię. Mogłyby tak uzyskać jakąś informację, wskazówkę, upewnić się, może też ośmielić.
Ale trudno mi uwierzyć w istnienie psychologów, którzy stawialiby diagnozy przez internet, dlatego myślę, że przy podejrzeniu jakiegoś problemu i tak będą tam pisać, żeby zgłosić się do niewirtualnej poradni. Piszą tam, że młodzież często pisze o problemach z miłością czy z rodzicami. W takich sytuacjach można jakoś pomóc "zdalnie". Ale jak przyjdzie dziewczyna pisząca, że wydaje jej się, że może ma schizofrenię czy depresję - powinno się ją kierować do terapeuty/psychiatry. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-09-15 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
taaa, niedlugo bedziemy tez chodzic do rodzinnego przez internet
![]()
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ten użytkownik już kolejne konto założył, żeby reklamować ten portal...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.