|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tęrzyczki!!!!!!!!
Witam Wszystkich!!!!!!!!!
![]() Pisze tu po raz pierwszy dlatego proszę o odrobinkę wyrozumiałości ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 7wiola-71 Czas edycji: 2010-11-02 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tęrzyczki!!!!!!!!
Bosz... Nawet nie znając tej choroby, można się domyślić, że to się pisze przez "Ż"! "TĘŻYCZKA" (bo tężec) - poszukaj, może coś znajdziesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS wpisałam w wyszukiwarkę i trochę tego wyskakuje. A więc jednak nieznajomość ortografii utrudnia życie ![]()
Si abres el estuche lo que debes encontrar Es una joya que te deslumbrará ![]() Edytowane przez hermajona Czas edycji: 2010-11-02 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
UPSSSSSSSSSSSS
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Tężyczka.
Sama tężyczka to nie choroba, tylko objaw zaburzeń elektrolitowych. Czy jestes pod opieką dobrego endokrynologa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jeszcze nie na 18 listopada mam neurologa dopiero. Badanie miałam w zeszłym tygodniu po ostrym napadzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Endokrynolog to lekarz leczący choroby układu wydzielania wewnętrznego, czyli zajmujacy się szeroko pojętą gospodarką hormonalną
![]() Edytowane przez dr_ka Czas edycji: 2010-11-02 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Robili mi wyniki magnezu i wapnia i wyszły w porządku w ogóle to nie mam pojecia co mam teraz robic mam małe dziecko i boje sie, że przy kolejnym ataku zemdleje i nikt mi nie pomoże i córeczka sie wystarszy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Poczytaj dokładnie ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=48051. Nie raz wyjaśniałyśmy elektrolitowe sprrawy i co najważniejsze ich źródło
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"9. W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym. Jeśli zrobisz to w sposób prześmiewczy, licz się z punktem karnym. O stopniu kary - „upomnienie lub punkt karny”, decyduje moderator." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.