|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
salon kosmetyczny z kawiarenką
Dziewczyny, mam do Was wielką prośbę...
Otwieram niedługo salon kosmetyczny ![]() ![]() ![]() Moze macie jeszcze jakieś wizje? Radzę się Was bo jesteście strasznie twórcze i wiem, że pomysłów tu nie brakuje. Rozważam jeszcze nazwę. Może i tu coś podsuniecie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: salon kosmetyczny z kawiarenką
Królewno_Śniegowa pomysł połączenia salonu kosmetycznego z kawiarenką bardzo mi się podoba. Jeszcze bardziej podoba mi się, że zapewnicie opiekę nad dziećmi, bo mimo, że ja jeszcze dzieci nie posiadam, to widzę ile razy bratowa chciałaby się wybrać na zabiegi upiększające, ale nie może, bo nie mam z kim zostawić córki. Taka wizyta byłaby dla mam nie tylko sposobem na piękniejszy wygląd, ale przede wszystkim chwilą relaksu, której tak bardzo potrzebują.
Jako potencjalna klientka proponowałabym, aby w menu obok ciast znalazły się lekkie sałatki i koktajle owocowe i warzywne, bo jak wiadomo, sporo kobiet (w tym ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście, świeże owoce i warzywa to bardzo dobry pomysł. O tym nie pomyślałam.
Koktaj z truskawek w trakcie masażu ciała. Pychotki ![]() Co kilka wizażanek to nie jedna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nazwa: Ladys Heaven
![]() Kurcze, ja marzę o tym, żeby coś takiego otworzyć, ale ja mam inny problem... kasa ![]() ![]() Pomysł bomba, ja także myślałam na kawiarenką z dużą salą zabaw dla dzieci ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja moze opowiem o czyms troche innym ale z tego mozna czerpac jakies pomysly:
w okolicach w ktorych mieszkam byla kiedys tak hm restauracja raczej nie mysle ze byl to raczej bar, ale do rzeczy, rodzice czesto nas tam zabierali poniewaz byla tam sala dla dzieci (a trzeba wspomiec ze bylo to w nie tak duzym miescie jakies 15 lat temu wiec bylo to dosyc neispotykane u nas) rodzcie siedzieli na duzej sali w ktorej byly normalne stoliki byl tez bar, mozna tam bylo zjesc np. pizze ale byly tez i salatki, a dzieci wtedy mogly isc do takiej sali przeszklonej zeby rodzice ich widzieli pelnej pileczek w ktorych moznabylo plywac, zakopywac sie, byla tam zjezdzalnia, z ktorej moznabylo zjechac do "pileczkowego morza", a kazdej chwili moznabylo leciec do mamy i taty i "chapnac cos szybko" by znow wrocic do zabawy. Twoj pomysl jest swietny i mysle ze bedzie sie cieszyl duzym powodzeniem, a mzoe moja opowiesc ci dostarczy jeszcze wiecej inspiracji ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pomysł jest bombowy - może przeprowadzisz się do wrocławia ;-)
Myślę, że fajnie byłoby też jakąś nastrojową relaksacyjną muzykę dodać! może jakiś chillout... Koktajle owocowe są bardzo dobrym pomysłem - witaminy poprawiają urodę ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Koniarka może kiedyś otworzę sieć salonów w Polsce i Tobie dam dużą zniżkę za motywowanie mnie do pracy hihi
![]() Dzieci na pewno będą u mnie miały jak w raju, stworzymy im miejsce do dzikich zabaw ![]() Muzyka oczywiście... lubię spokojne klimaty, w szczególności gdy babeczki przyjdą np. na leczniczy masaż stóp- akupresurę. Justa a te piłeczkowe raje musiały robić duże wrażenie ![]() Ladys Heaven hmm panowie będą się bali przychodzić, pomyślą że to tylko i wyłącznie dla kobiet ![]() ![]() Kolciag mi też się zawsze marzyło. Pracowałam w różnych branżach, na 1,5 etatu za 1200 zł, wszedzie mnie okradano z kasy, oszukiwano, wykorzystywano i mam tego serdecznie dosyć. Nie jestem jakoś bardzo pewna siebie, ale modle się i wierzę że mi się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To ja czekam na wrocławską filię już od dzisiaj
![]() Na pewno Ci się uda!! Jestem pewna, że Twój pomysł zostanie doceniony i odniesiesz sukces - pomysł jest naprawdę świetny !! Pisz koniecznie o postępach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Na bieżąco będę opowiadać i się Was radzić, aż mi palce uschną od pisania i Wam od odpowiadania
![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi tak wpadło do głowy, że mogłabyś raz na jakiś czas zaprosić do salonu np dietetyczkę na jakieś spotkanie z klientkami- żeby odpowiadała na pytania, radziła jaka dieta jest najlepsza dla danej osoby itp ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Super pomysł, dziękuję bardzo
![]() na spotkanie ze specjalistą sama bym się chetnie wybrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
U mnie w miescie ( 50 tys mieszkancow) jest pelno salonow kosmetycznych ale takiego jak Ty masz nie ma i szkoda, uwazam za bardzo dobry pomysl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Raz w miesiącu będzie spotkanie z jakimś specjalistą. Ogłoszone w witrynie salonu
![]() W niektórych dzielnicach usług pseudo kosmetycznych jak grzybów po deszczu, a ja niestety nie lubie ani nieprofesjonalizmu ani banałów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysl fajny ale mozesz zderzyc sie z przepisami-bo u mnie w gabinecie kawke to ja sobie moge wypic w jednorazowym kubeczku musialabys kierowac sie przepisami obowiazujacymi w gastronomii rowniez-wiec czeka cie zrobienie odpowiedniego zaplecza z wyparzaczami itp.
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
bardzo mi się ten pomysł podoba
![]() ![]() to kiedy wielkie otwarcie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz moze jakie sa wymogi bhp dotyczące wizażu?? pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym pomysł super ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
hej
ja tez otwieram salon kosmetyczny zastanawiam sie nad nazwa mam dwie propozycje: FEMInistka i wySpa co wy na to??? ktora wam bardziej pasuje-mniej wiecej z takim akcentem literowym a moze macie jakies ciekawe propozycje?? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.