|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
BAN stały
|
Temat dylemat vol.2
Doskonale wiem co mnie czeka za stworzenie nowego użytkownika, wątku o identycznej tematyce... Ale w tej chwili niewiele mnie to interesuję. Przepraszam moderatorki, że prze zemnie będą miały trochę więcej 'roboty' - takie najwyraźniej jest życie.
Nie będę owijać w bawełne. Chcę Wam wprost powiedzieć co mnie tutaj ubodło, co się stało i jak się z tym czuję. Wczoraj poszukiwałam pomocy. Napisałam wątek, który w bardzo ogólny sposób prezentuje moją obecną sytuacje. Nie oddałam do niego paru innych problemów, bo to już odrębna historia z którą uporać mogę się tylko ja sama. Dobrze... Wracając. Napisałam wiadomość, ale stchórzyłam. Czemu? Może bałam się, że ktoś z moich znajomych czyta to forum, albo po prostu waszej reakcji. Oczywiście machina poszła do przodu - usunełam wątek, dostałam tymczasowego bana - wszystko zrozumiałe i odpowiednie do mojego głupiego zachowania... Tyle, że dzisiaj rano dostałam e-maila... że oto, w moim zamkniętym temacie jest około 30 nowych odpowiedzi. Bardzo mnie to zdziwiło, bo przecież zostawiłam tam tylko 'xoxo'. No cóż, wpadłam tam, zobaczyłam i się przeraziłam. Większość forumowiczek, które tam wpadły miały doskonały ubaw... Doskonały. bluebluesky nie, nie poproszę go o chodzenie na długiej przerwie bo jest bardzo daleko. Poza tym w pracy nie mam żadnej długiej przerwy - ewentualnie na uczelni, w Paździenriku może coś zdziałam. Cebule lubię, a sama w ustach hoduję fabrykę czosnku. Nie chcę mi się odnosić do innych świetnych wiadomości, ale dobra - dla Waszej świadomości - nie, nie jestem w ciąży, nie rzucę go, tak zabezpieczamy się, rozmowa stanowi pewien problem, bo jest powiązana z bliskością a w tej chwili jesteśmy bardzo daleko od siebie ( jak Wy to mówicie 'Te żet' jest za granicą, u rodziny). I teraz podsumowanie, a raczej pytanie : Czemu? Czemu tyle Was wlazło na ten temat, czemu tyle z Was pisało tam pierdoły, czemu zachowałyście się tak dziecinnie? Czemu przez swoje zachowanie sprawiałyście, że poczułam się jak dziecko, jak idiotka, którą nie stać na odrobinę odwagi? Po co to wszystko moje panie? Albo raczej moje drogie dziewczynki, bo poziom w tym wątku wieku 14 lat nie przekroczył. Ba - sama w ten sposób, pisząc tą wiadomość zeszłam do tego własnie poziomu. Często czytam wizaż, często widzę ile w Was wsparcia i zrozumienia dla drugiej osoby - internetowej, której nie widziałyście na oczy. Dlaczego nie potrafiłyście dać spokój i olać ten temat, skoro i tak niczego w nim nie było. Cytat:
Wyżej, to co chciałam powiedzieć, a zabrakło mi odwagi przed Wami. Dlaczego? Bo jesteście pierwszymi osobami na świecie, które mają możliwość przeczytania tego, co mam w środku. A teraz czekam na zasłużonego bana i żegnam sięz Wami dziewczynki vel zołzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Temat dylemat vol.2
dziewcyzno,o co masz do nas pretensje? tzreba bylo nie usuwac, bysmy normalnie odpisały. a tak nazywasz nas zołzami, bo nie jestesmy jasnowidzkami i dylemt xoxo potraktowalysmy w ramach zartu oO
czemu tak napsialysmy? bo moze mialysmy dobry dzien, od kiedy zart jest zakazany? nie napisalas tamn nic, nie orazilysmy Cię w zaden sposob! i kto tu zachowuje się dziecinnie, piszesz-kasujesz a potem pretensje, ze ktos smial miec dobry humor ![]() i nie wiem czy 14;etnie dziewczynki beda w stanie Ci pomoc dorosla panno ![]()
#3 |
BAN stały
|
Po prostu byłoby lepiej dla tego forum jakby ludzie przywiązywali większą wagę do tego co mówią i jak mówią, bo często potrafią zranić.
Żart nie jest zakazany, ale polemizowałabym jeżlei chodzi o jaki to typ żartu, bo np śmianie się z kogoś i jego 'dylematów' to już nie jest taki "żart wynikający z dobrego humoru'. Po prostu nie wdając się w zbędne dywagacje: przywiązujcie większą wagę do tematu, bo często jest tak, że niektóre użytkowniczki niepotrzebnie umoralniają niektóre dziewczyny, które mają problem ( tak, jestem za tym żeby w razie czego wylać komuś kubeł zimnej wody na głowę, na otrzeźwienie, ale za niczym innym). Nie oczekuje pomocy, bo wiem że jej nie uzyskam, więc ostatnie zdanie mogłaś zachować Paolyn. Powiedziałam co myślę, swoje odczucia i to wszystko chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
wyluzuj
![]() ![]() ![]() i jezeli nie chcesz pomocy, to po co masz do nas pretensje, ze tak zareagowalysmy na kolejny watek bez sensu, a moze trolla? napisalybysmy Tobie normalnie odpowiedz, gdybys TY zahcowala sie dorosle i nie kasowala wątku..\ dla mnei to chore, uwazasz , że Cię zranilysmy , jakim cudem? napiszę wątek "ojej", posypią się zarty, będę miala pretensje do wsyztskich, ze ja mialam taki ogromny problem, a tu same zarty, jestem tak dotkliwie zraniona, teraz wiem, ze nikt mi tu nie pomoze :|
#5 |
BAN stały
|
Eee. Gdzie tak napisałam, że mnie zraniłyście czy coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Tym wątkiem to okazałaś. Nie wiem dlaczego się czepiasz. Co innego jakby dziewczyny wyśmiały problem a co innego wyśmiały to, co po sobie zostawiłaś tam. I mam nadzieję, że bana dostaniesz.
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jest roznica, miedzy zartowaniem z xoxo, z trolla a zprobelmu "co mam zrobic, to dla mnie wazne.."- daj mi przyklad watku, gdzie wazny problem wsyztskie wysmialysmy ![]() Neciak, to Twoje włosy na avatarze? ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Uważaj, bo zaraz zacznie przekopywać forum szukając takiego
![]() Paolyn - tak, moje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
autorko, postaw się w naszej sytuacji, moze zrozumiesz
![]() Neciak zakochalam sie ![]() ![]()
więcej w wiary w siebie! ![]() 50 kg ![]() 75B -> 65E/F ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paolyn Czas edycji: 2010-09-18 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
trzeba było napisać "sorry dziewczyny ale zmieniłam zdanie... jednak nie chcę się uzewnętrzniać publicznie, za bardzo mnie boli mój problem" a nie "xoxo"
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Dobra... Rozumiem. Na przyszłość będę pamiętać i wezmę pod uwagę co napisałyście, bo w sumie... Chcąc nie chcąc tak - macie racje.
Nie, nie zraniłyście mnie. Zrobiło mi się przykro, bo mam problem, boję się o nim gadać, a spotykam się z jakimiś śmichami-chichami ( które źle odebrałam). Po prostu zwracajcie uwagę na temat... i czasami darujcie sobię ( nie odnosze tego do konkretnch osób tylko do całego wizażu). Myslę, że jakiekolwiek dyskusje tutaj będa zbędne... Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
temat: temat- dylemat, naprawdę powiedzial nam, ze autorka ma wielki problem i napisala xoxo, tak zeby napisac jej "jejku trzymamy kciuki, bedzie dobrze.".
Cytat:
![]() mam nadzieję, autorko, ze sobie poradzisz ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Paolyn - to Ty? Ślicznaś
![]() Dobrze, że autorka zrozumiała o co chodzi.
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.