|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bielizna, cienie, pomadki, podkłady, kredki - do wyboru do koloru! :D
nieaktualne
Moje zasady: 1. Preferuję odbiór osobisty (POZNAŃ) ew. jeżeli komuś będzie baardzo zależeć możemy pobawić się w wysyłanie ![]() 2.Odpisuj u mnie - ja będę odpisywać u Ciebie 3. Jeśli coś Ci się spodobało proszę podaj nr/nazwę/ew.link. 4. Proszę o uczciwość(!!!!!) - jeżeli już się dogadałyśmy co do wymianki to nawet jeśli zrezygnujesz chociaż daj mi znać! --> "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"..:P 5. Proszę o cierpliwość bo ostatnio mam mało czasu i rzadko tu bywam, ale postaram się to zmienić ![]() SZUKAM -tuszu Maybelline najlepiej: Maybelline, The Falsies Volum' Express Mascaralub inne pogrubiające ![]() -niesamowicie ucieszyłyby mnie meteoryty choćby w znikomej ilości! ![]() zawsze: -pasta blend-a-med wybielająca (którakolwiek miętowa,cytrynowa.. ![]() -płyn micelarny la roche-posay -oliwka (taka dla dzieci albo z brokatem wsio ryba) - zapas mydła w płynie (również z niższej półki ![]() - płyny do hig.int. najchętniej nowe -kuście ![]() Legenda: BRAK DOKŁADKA Na wymiankę posiadam: 1. Komplet bielizny H&M nowy oczywiście :P kupiłam - ale się rozmyśliłam a metki były ucięte więc nie zwracałam - rozmiary na metkach stanik push-up z poduchami ![]() 2. Tusz Stiletto czarny używany przez ok. tydzień 3. Tusz Maybelline volum' express, brązowy 4. Kredka czarna H&M użyta kilka razy 5.Cień Max factor kolor: onyx (ni to czarny ni to szary) prawie nie używany 6. Cień niebieski sypki, ciemniejszy ciut niż na zdjęciu, OFERUJĘ ODSYPKĘ 7. Podkład wszystkie dane na fotce 8. Korektor Rimmel Recover kolor ivory, ok.połowa 9. Czerwony lakier Miss sporty 10. Jasny, półprzezroczysty róż essence 11. Pomadka Orifame nawilżająca, ilość na fotce, fajnie podkreśla usta, neutralny opalizujący kolor 12. Soft coral (nie taki pomarańcz jak na focie :P) tester maybelline bodajże lub rimmel 13. Pomadka tester (też rimmel lub maybelline) kolor pomiędzy różem a pomarańczą 14. Kulki brązujące Oriflame GG (najciemniejsze powyciągałam z pudru rozświetlającego - są dla mnie za ciemne) wysyłka w woreczku, pudełko moje nie oddam ![]() 15. Ambi pur bez wkładu, oddam 16. Puste pudełka do oddania (ja już mam dość ![]() 17. Wałki do włosów nowe nieotwierane 18. Jakiś rabat od Vichy oddam darmo 19. Mogę podzielić się troszkę Arniką (fajnie pielęgnuje) 20. Podkład Stay matte ivory, zostało gdzieś tak do tego srebrnego paska 21. Krem Effaclar duo - na kilka razy na wypróbowanie na zdjęciach produkty są podpisane pozdrawiam za coś naprawdę fajnego mogę wygrzebać coś z perfumowej szafy ![]() ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-01-08 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bielizna, cienie, pomadki, podkłady, kredki - do wyboru do koloru! :D
dokładka:
Nici dentystyczne Jordan Whitening Fluoride, Mint 25 m, kawałek urwany :P chciałam ambitnie zacząć używać ale nie używam ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2010-11-13 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za numerek 1 ??
Hmm... mam tylko te dwa tusze, które mam w kosmetycznym wątku. Przejrzyj może obydwa moje wątki, bo wolałabym się wymienić za coś z ubrań a nie kosmetyków ![]() Edytowane przez girlishnesss Czas edycji: 2010-11-11 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
widzę że szukasz micela La Roche mam nowy poza wątkiewm ale nic w wątku dla siebie nie widzę może chciałabyś podzielić się perfumkami za micel?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za bieliznę (nr 1)? mogę poszukać coś poza wątkiem)
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2010-11-11 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
moglabys podac rozmiary bielizny ?;]
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- coś za nr.2 i 21 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za 2 i 14 ?
![]() moze być odbiór w poznaniu ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnę bieliznę
![]() odpisz proszę u mnie czy coś znajdziesz ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
a ile próbek Cie interesuje
![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
spodobał mi się stileto jeśli jest świeży, ale to troszkę za mało
![]() i spodobały mi się stringi, ale raczej wolałabyś pewnie oddać cały komplet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
3 sztuki za kulki jestem w stanie oddać
![]() ![]() ![]() mydłek zadnych w kostkach nie mam bo używam głownie w płynie ![]() ![]() a ile tych kulek jest ? ![]() ![]() hym a moze tak ![]() ![]() ![]() to 4 próbki i 20 kulek ![]() ![]()
Mrazo---->Kubico---->Houso----> manka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828103 -> wymianka Edytowane przez tusiaczek6 Czas edycji: 2010-11-11 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
nic dentystyczną Kredka czarna H&M użyta kilka razy Podkład wszystkie dane na fotce Korektor Rimmel Recover kolor ivory, ok.połowa 9. Czerwony lakier Miss sporty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
15? za duzo
![]() ![]() to pisze pw ![]()
Mrazo---->Kubico---->Houso----> manka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828103 -> wymianka Edytowane przez tusiaczek6 Czas edycji: 2010-11-11 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nic,za swoje nowe rzeczy nie szukam używanych rzeczy. Pozdrawiam
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
wstepnie jestem zainteresowana, jutro siostra pojdzie przymierzyć do H&M
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
LL i olejek wole dodac do wiekszej wymiany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
posiadam tusz The Falsies - Maybelline - nowy, podobają mi się u CIebie lakiery i podkład ale musiałabym się jeszcze zastanowić co wybrać. Niestety nie jestem z okolic Poznania więc trzeba by było wysyłać...
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A ile dokładnie pozostało tego Effeclaru ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
pojemność 200ml
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam za Jasmine.
Odpisuję w wątku, w którym zaczęła się rozmowa, dlatego jeśli jeszcze będę odpowiadała, to tylko w swoim wątku. ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj, przepraszam, że nie odpisałam wczesniej, ale nie było mnie na weekend w domu
![]() Jestem chętna na wymianę ![]() Jestem w stanie oddać Ci za ten komplecik : - Max factor the false lash effect czarna -Guerlain Orchidee Imperiale 2ml oryginalna próbka - 3 próbki nowego zapachu Givenchy PLAY Fioletowy - 2 próbki Estee Lauder Double Wear odcień 01, 1,5ml -próbka Givenchy Play różowy w atomizerze z psik/psik -próbka maskary Givenchy - Phenomen'eyes. mogę dodać również pare próbek pielegnacyjnych z sephory ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a cóż ci się u mnie podoba bo jeszcze nie napisałaś
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Nici dentystyczne Jordan Whitening Fluoride, Mint 25 m, kawałek urwany :P coś u mnie ? ![]() może być jakiś ciuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.