|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Strach przed pracą w UK!!!
Hej,
mam mały bądź duży problem, a mianowicie, jestem za granicą w UK, za jakiś czas będę musiała poszukać pracy dorywczej. Ale tkwi we mnie problem. Jestem osobą nieśmiałą w takich sprawach i bardzo stresuję się, jeśli muszę iść zarejestrować się w agencji albo zapytać o pracę. Mój język angielski jest średni , no tak wydaje mi się, chodziłam na kursy i teoretycznie wiem co i jak, ale jak mam mówić to cisza oraz mam pustkę w głowie;/;/;/ Strasznie boję się podjąć czegoś. Chcę tego i będę musiała, ale mam niesamowity strach. POMOCY. Wydaje mi się, że inne osoby są bardziej odważniejsze, tylko ja taka jestem?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Strach przed pracą w UK!!!
A jakiej pomocy oczekujesz? Za rękę nikt Cię nie poprowadzi - skoro język znasz to ruszaj na główny deptak Northampton - agencji pracy tam od liku - i rejestruj się w każdej po kolei. Zaczynaj od tych wyglądających raczej kiepsko, abyś nabrała wprawy przed tymi naprawdę porządnymi
![]() Ze swojej strony polecam Reed, Hays, Adecco - wszystkie w centrum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Strach przed pracą w UK!!!
Cytat:
Najtrudniejsze sa poczatki ![]() Powodzenia ![]() Edytowane przez Jennifer85 Czas edycji: 2010-10-07 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.