|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przeniesienie na studia dzienne
Witam. Mam dość nietypowe pytanie. Może już ktoś miał podobny problem. Mianowicie..
Jestem obecnie na 2 roku studiów, mam obecnie zamiar przeniesienia się na 3 rok dziennie. Uczę się dość dobrze. Formalne wymagania to 4,50 by się przenieść lub zaangażowanie w sprawy wydziału. Należę do kółka naukowego, dostałem podziękowania od dziekana za pomoc w jednej konferencji. W 1 semestrze było całkiem nieźle, niestety jeżeli będę miał w 2 semestrze dobre oceny, same 5 lub 4,5, będę miał średnia 4,40.A to bardzo niewiele będzie brakowało. Czy jest możliwość przeniesienia się mimo takiej średniej na koniec roku? Argumentacja w podaniu i przedstawienie certyfikatów różnego rodzaju udziału w konferencji pomoże mi w tej sytuacji? Pozdrawiam! Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przeniesienie na studia dzienne
Skoro formalnie jest to 4,5 to wydaje mi się, że może być ciężko niestety. O ile z przeniesieniem z dziennych na zaoczne nie ma żadnego problemu, bo $$$ się musi zgadzać to w drugą stronę często utrudniają z mojego doświadczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.