|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szkoła policealna eCollege
Ma któraś z was doświadczenia z tą szkołą? Warto się tam zapisać, czy to strata czasu?
Czy nauka rzeczywiście jest bezpłatna, czy jednak w końcu okazuje się inaczej? ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoła policealna eCollege
hej
ja chodzę do tej szkoły w Dąbrowie Górniczej, na kierunek technik usług kosmetycznych , jestem po studiach ale zdecydowałam się na nowe kwalifikacje , zdecydowało głównie to , że szkoła jest za darmo, a i poziom tez nie jest zły..... jestem zadowolona , bardzo fajny kierunek nawet dla samej siebie-jeszcze nie wiem czy w przyszłości zwiążę sie z tym zawodem........... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja jestem w trakcie studiów i mam trochę obaw, że braknie czasu itp, no ale zobaczę jak to będzie w praktyce
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
odświezam wątek
![]() czy mogłby ktoś się wypoiedziec jak w tej szkole jest, jaki poziom, organizacja?? w tym roku sie zapisalam ale mam jeszcze watpliwosci, moze pomozecie mi je rozwiac ![]() czy ta szkola rzeczywiscie jest bezpłatna?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ta szkola jest bezplatna, ja sie juz zapisalam na technika uslug kosmetycznych. W sobote jest rozpoczecie roku
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.