|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
koloryzacja, naturalny blond. POMOCY .!
Witam ; )
Mam pytanie ;] Czy kto¶ z Was mo¿e poradziæ mi jaka¶ farbke lub szampon w kolorze takiego naturalnego ¶redniego blondu ? Boo bardzo chcia³abym wróciæ do swojego ale na to potrzeba czasu.. pare miesiecy temu skusi³am sie i rozja¶ni³am je lekko a wczoraj zafarbowa³am szamponem na ciemny blond no i wyszed³ mi troszke za ciemny : ( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 70
|
Dot.: koloryzacja, naturalny blond. POMOCY .!
zmyje ci sie kolor umyj wlosy szamponem przeciwlupiezowym zafarbowalas szamponem nie farba tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
albo oczyszczajacym ze sklepu fryzjerskiego, pó¼niej dobrze jest sp³ukaæ wod± z sokiem z cytrynki, ¿eby zakwasiæ i zamkn±æ ³uski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]()
Cze¶æ dziewczyny mam ogromny problem pomalowa³am dzisiaj w³osy farba garnier'a i wyszed³ mi okropny jasny blond,który wcale nie pasuje mi do twarzy,stylu i charakteru.prosze po porade jakim ¶rodkiem b±d¼ farb± mog³abym zamalowaæ czy zmyc ten kolor. z góry dziêkuje helga m.
![]() Edytowane przez hilda michowska Czas edycji: 2010-02-07 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
no tak Dziewczyny ale wtedy przebije mi pewnie farba ta co nia rozjasnialam wloski.
do Hilda Michowska : Moze sprobuj jakims ciemniejszym odcieniem albo okresl jaki bys chciala kolorek wtedy latwiej bedzie cos powiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
Pralinek czekaj cierpliwie jak ci siê zmyja ,aprzy wcze¶niejszym rozja¶nianiu,jest to szybki proces sama to przechodzi³am ,szkoda znowu rozja¶niaæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.