|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szukam rady
od pewnego czasu uprawiam seks ze swoim facetem, na poczatku były pieszczoty, aby poznać swoje ciała i się oswoic ze sobą, po dwóch latach doszło do pierwszego stosunku. Ja byłam dziewicą, on miał małe doświadczenie. Na początku różnie nam to wychodziło, raz lepiej raz gorzej, ale wiadomo początki łatwe nie są.
Niestety problem nie znikł, mój facet nadal bardzo szybko kończy, wiadomo zaraz pytanie się nasuwa co rozumiem przez pojęcia szybko. Pierwsza próba to jest wytrysk w chwili włożenia lub po paru ruchach. Po odpoczynku zawsze próbuje ponownie i niestety sytuacja się powtarza wytrysk po około 30 sekundach. Co jest najgorsze mój facet coraz bardziej się irytuje i złości na siebie, a ja nie wiem jak mu pomóc, pocieszam przytulam, tłumaczę jaki jest ważny ale moze Wy mi coś doradzicie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: szukam rady
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A jak długo uprawiacie seks?
Pytam, ponieważ, kiedy ja zaczęłam współżyć ze swoim (już byłym) facetem to on również tak szybko kończył i rzadko było mi tak dobrze, jakbym tego chciała. Jednak później mógł coraz dłużej ![]() Jeśli to Wasze początki to musisz się uzbroić w cierpliwość ![]() Zależy to też od tego, jak często się kochacie, bo jeśli rzadko to też może być powód... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
tez wydaje mi sie ze to moze byc spowodowane czestotliwoscia zblizen
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
tylko niestety nie ma mozliwości do częstszych zbliżeń
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Spróbujcie po pierwszym stosunku -2 raz, powinno być dłużej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie częstotliwość zbliżen. Chlopak jest bardziej ,,napalony'' bo rzadziej to robicie. tak jak mowia kolezanki..raz szybko a za drugim razem powinno byc dłuzej.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
za pierwszym razem sprawa sie kończy po paru ruchach, a gdy jest drugi raz to trwa 30 sekund, a ja już potem nie mam ochoty na trzeci, mimo, że wiem, że mogło by być dłużej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
a czemu nie masz ochoty na trzeci? bo jestes zła?
moze sproboj doprowadzić go pieszczotami. A potem dopiero sie kochajcie. Jedna wizazanka wspominała o ćwiczeniach., możecie a własciwie może Twoj Tz powinien nad tym popracować. Zlość nic nie zmieni.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
robicie to od niedawna i nie często... cóż - potrzeba czasu i tyle, a skoro problem jest to niech może chłopak spróbuje sie masturbowac danego dnia wcześniej ? Na pewno by pomogło nieco... no ale nie kązdemu w parze to pasuje więc kwestia dogadania się
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli nastepnym razem bedziemy musieli pogadać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hmmm... a może spróbujecie w wodzie (np. w wannie). Podobno wtedy faceci dłużej mogą
![]() Może pomogą prezerwatywy z benzokainą (przedłużające stosunek), a na pewno zmiana pozycji - kiedy będzie kochać się w pozycji "Ty na górze", będziesz miała możliwość kontroli tempa i kiedy poczujesz, że on już dochodzi, po prostu zwolnisz ![]() Dla Twojego Tż można polecić jeszcze trening mięśni Kegla. Niech sobie wygoogluje o co chodzi i ćwiczy regularnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Możecie zaopatrzyć się w pierścienie przedłużające stosunek. Nie stosowałam, więc nie wiem w jakim stopniu pomagają, ale nie są drogie a może warto zainwestować
![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
narazie zastosowałam szczera rozmowę i stiwrdziliśmy, że początki takie mogą być, więc podejdźmy do tego na spokojnie i bez nerwów. Może z czasem sam się Misiek wyrobi jak więcej potrenujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.