szukam rady - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 15:34   #1
truskawka87
Raczkowanie

szukam rady

od pewnego czasu uprawiam seks ze swoim facetem, na poczatku były pieszczoty, aby poznać swoje ciała i się oswoic ze sobą, po dwóch latach doszło do pierwszego stosunku. Ja byłam dziewicą, on miał małe doświadczenie. Na początku różnie nam to wychodziło, raz lepiej raz gorzej, ale wiadomo początki łatwe nie są.
Niestety problem nie znikł, mój facet nadal bardzo szybko kończy, wiadomo zaraz pytanie się nasuwa co rozumiem przez pojęcia szybko.
Pierwsza próba to jest wytrysk w chwili włożenia lub po paru ruchach. Po odpoczynku zawsze próbuje ponownie i niestety sytuacja się powtarza wytrysk po około 30 sekundach.
Co jest najgorsze mój facet coraz bardziej się irytuje i złości na siebie, a ja nie wiem jak mu pomóc, pocieszam przytulam, tłumaczę jaki jest ważny
ale moze Wy mi coś doradzicie
truskawka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 15:45   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: szukam rady

Cytat:
Napisane przez truskawka87 Pokaż wiadomość
od pewnego czasu uprawiam seks ze swoim facetem, na poczatku były pieszczoty, aby poznać swoje ciała i się oswoic ze sobą, po dwóch latach doszło do pierwszego stosunku. Ja byłam dziewicą, on miał małe doświadczenie. Na początku różnie nam to wychodziło, raz lepiej raz gorzej, ale wiadomo początki łatwe nie są.
Niestety problem nie znikł, mój facet nadal bardzo szybko kończy, wiadomo zaraz pytanie się nasuwa co rozumiem przez pojęcia szybko.
Pierwsza próba to jest wytrysk w chwili włożenia lub po paru ruchach. Po odpoczynku zawsze próbuje ponownie i niestety sytuacja się powtarza wytrysk po około 30 sekundach.
Co jest najgorsze mój facet coraz bardziej się irytuje i złości na siebie, a ja nie wiem jak mu pomóc, pocieszam przytulam, tłumaczę jaki jest ważny
ale moze Wy mi coś doradzicie
Zamiast się złościć lekarz, lektura literatury na ten temat, ćwiczenia. Złoszczeniem się nic nie zmieni. Praca nad sobą + ewentualnie lekarz - tyle.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 17:05   #3
_Mala__Mi___
Raczkowanie

A jak długo uprawiacie seks?
Pytam, ponieważ, kiedy ja zaczęłam współżyć ze swoim (już byłym) facetem to on również tak szybko kończył i rzadko było mi tak dobrze, jakbym tego chciała. Jednak później mógł coraz dłużej
Jeśli to Wasze początki to musisz się uzbroić w cierpliwość
Zależy to też od tego, jak często się kochacie, bo jeśli rzadko to też może być powód...
_Mala__Mi___ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 17:24   #4
truskawka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Mala__Mi___ Pokaż wiadomość
A jak długo uprawiacie seks?
Pytam, ponieważ, kiedy ja zaczęłam współżyć ze swoim (już byłym) facetem to on również tak szybko kończył i rzadko było mi tak dobrze, jakbym tego chciała. Jednak później mógł coraz dłużej
Jeśli to Wasze początki to musisz się uzbroić w cierpliwość
Zależy to też od tego, jak często się kochacie, bo jeśli rzadko to też może być powód...
seks uprawiamy od jakiś dwóch miesięcy, częstotliwość hm na początku to pare reazy dziennie, ale teraz z powodu braku mozliwosć średnio raz na dwa tygodnie
Stary 2010-09-14, 17:37   #5
_Mala__Mi___
Raczkowanie

Cytat:
seks uprawiamy od jakiś dwóch miesięcy, częstotliwość hm na początku to pare reazy dziennie, ale teraz z powodu braku mozliwosć średnio raz na dwa tygodnie

Wg mnie to właśnie jest odpowiedź na Twoje pytanie.
_Mala__Mi___ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 18:41   #6
nunny
Wtajemniczenie

tez wydaje mi sie ze to moze byc spowodowane czestotliwoscia zblizen
nunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 19:09   #7
truskawka87
Raczkowanie

tylko niestety nie ma mozliwości do częstszych zbliżeń

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 21:51   #8
agnieszkaqazplm
Rozeznanie

Spróbujcie po pierwszym stosunku -2 raz, powinno być dłużej .
agnieszkaqazplm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 22:08   #9
Kozaaaaa
Raczkowanie

zdecydowanie częstotliwość zbliżen. Chlopak jest bardziej ,,napalony'' bo rzadziej to robicie. tak jak mowia kolezanki..raz szybko a za drugim razem powinno byc dłuzej.
Stary 2010-09-14, 22:11   #10
truskawka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kozaaaaa Pokaż wiadomość
zdecydowanie częstotliwość zbliżen. Chlopak jest bardziej ,,napalony'' bo rzadziej to robicie. tak jak mowia kolezanki..raz szybko a za drugim razem powinno byc dłuzej.
za pierwszym razem sprawa sie kończy po paru ruchach, a gdy jest drugi raz to trwa 30 sekund, a ja już potem nie mam ochoty na trzeci, mimo, że wiem, że mogło by być dłużej
Stary 2010-09-15, 10:21   #11
Kozaaaaa
Raczkowanie

a czemu nie masz ochoty na trzeci? bo jestes zła?

moze sproboj doprowadzić go pieszczotami. A potem dopiero sie kochajcie.
Jedna wizazanka wspominała o ćwiczeniach., możecie a własciwie może Twoj Tz powinien nad tym popracować. Zlość nic nie zmieni.
Stary 2010-09-15, 12:03   #12
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
odpowiedź na Twój problem
robicie to od niedawna i nie często...

cóż - potrzeba czasu i tyle, a skoro problem jest to niech może chłopak spróbuje sie masturbowac danego dnia wcześniej ? Na pewno by pomogło nieco... no ale nie kązdemu w parze to pasuje więc kwestia dogadania się

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-15, 12:17   #13
truskawka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kozaaaaa Pokaż wiadomość
a czemu nie masz ochoty na trzeci? bo jestes zła?

moze sproboj doprowadzić go pieszczotami. A potem dopiero sie kochajcie.
Jedna wizazanka wspominała o ćwiczeniach., możecie a własciwie może Twoj Tz powinien nad tym popracować. Zlość nic nie zmieni.
nie mam ochoty na trzeci raz bo cała się spinam i mija mi nastrój
czyli nastepnym razem bedziemy musieli pogadać
Stary 2010-09-15, 15:12   #14
Ki@
Raczkowanie

hmmm... a może spróbujecie w wodzie (np. w wannie). Podobno wtedy faceci dłużej mogą

Może pomogą prezerwatywy z benzokainą (przedłużające stosunek), a na pewno zmiana pozycji - kiedy będzie kochać się w pozycji "Ty na górze", będziesz miała możliwość kontroli tempa i kiedy poczujesz, że on już dochodzi, po prostu zwolnisz

Dla Twojego Tż można polecić jeszcze trening mięśni Kegla. Niech sobie wygoogluje o co chodzi i ćwiczy regularnie
Ki@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-22, 09:19   #15
Skolinka
Raczkowanie

Możecie zaopatrzyć się w pierścienie przedłużające stosunek. Nie stosowałam, więc nie wiem w jakim stopniu pomagają, ale nie są drogie a może warto zainwestować
Powodzenia
Skolinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-22, 12:01   #16
truskawka87
Raczkowanie

narazie zastosowałam szczera rozmowę i stiwrdziliśmy, że początki takie mogą być, więc podejdźmy do tego na spokojnie i bez nerwów. Może z czasem sam się Misiek wyrobi jak więcej potrenujemy
Stary 2010-09-23, 00:26   #17
Aveda Noir
Raczkowanie

Cytat:
narazie zastosowałam szczera rozmowę i stiwrdziliśmy, że początki takie mogą być, więc podejdźmy do tego na spokojnie i bez nerwów. Może z czasem sam się Misiek wyrobi jak więcej potrenujemy
Z pewnoscia Wiele par ma takie problemy, ale z biegiem czasu i iloscia zdobytych doswiadczen - przechodzi. Zatem glowa do gory, dobrze zrobilas!

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości