![]() |
#1 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dior, givenchy, ysl, mugler, chanel, mac
NIEAKTUALNE
Witam, w moim kolejnym wymiankowym Do wymiany mam kosmetyki z górnej półki. Preferuję wymianę kosmetyków o podobnej wartości i stopniu zużycia, a jeśli się różnią, to wymagam pokrycia różnicy. Moja wish lista: Cienie prasowane MAC Dior "5" - Iridsecent Leather, Earth Reflection, Pearly Lilac (ewentualnie inne) Cienie "4"Chanela - ale tylko wersje amerykańskie Guerlain Meteoryty w kulkach - Imperiale Guerlain Meteoryty prasowane nr 01 i 02 Kredki - khole w kolorze białym, granatowym, brązowym Dior Nude - podkład we fluidzie numer 030 Perfumy: Hypnotic Posion Diora, Elixir lub Eau des Merveilles Hermesa, Ange ou Demon Tendre Givenchy, She Wood Dsqared, Womanity Mugler Można tez kusić innymi "wysokopółkowcami". Zasady wysyłania kosmetyków pocztą: NIEWAŻNE kto ma większa liczbę przekupek - Ty, czy ja, uznaje wysyłkę TYLKO w tym samym czasie. Nie wysyłam pierwsza, ani nie oczekuję tego od drugiej osoby. Wysyłka równo w czasie jest sprawiedliwa i nikogo nie rani. Zaznaczam, że wymienię poniższe kosmetyki, TYLKO i wyłącznie na kolorówkę wysokopółkową: NIE INTERESUJĄ mnie Avony, L'oreale, smashboxy i temu podobne. niebieskim - zaznaczam dostępne szarym - zaznaczam już wymienione Givenchy - Prisme Again! Nr 07 Crazy Pink- testowane 2 razy - mam je z wymianki, nie używam, bo wolę jednak Meteoryty --->LikeTheChocolate Dior Nude nr 030 - sypki podkład mineralny- użyty jakieś 5 razy Angel Glittering Body Powder - perfumowany puder do ciała z serii " Angel" - refill, zużycie minimalne YSL Effet Faux Cils - mascara z wymianki w kolorze KHAKI, mokra, świeża Dior "5" - Pearl Glow nr 059- zużycie, jak na zdjęciu MAC - Flip - pojedyńczy cień, tylko maźniety dla sprawdzenia koloru - oddam tylko za innego MAC-a Dior "5" nr 409 Tropical Light - zużycie jak na zdjęciu Dior "5" nr 553 Elegante- zużycie jak na zdjęciu, poza tym lewy dolny cień ukruszony z stopniu widocznym; nie ma pacynek (takie dostałam z wymianki) ---> Magdalenaa Chanel Constellation nr 108 - stopień zużycia, ok.15% ---> Moniq_c MAC - Royal Assets - Metallic Eyes - zestaw 6 cieni, stopień zużycia widoczny na zdjęciu Prada Pour Homme 100 ml - ubytek ok. 5% - widoczny na zdjęciu - oddam tylko za inny męski zapach,najlepiej za Hermes Terre CK Eternity- balsam do ciała 200 ml, użyty kilka razy zaledwie Estee Lauder Double Wear Light nr. 2.0 - nowy użyty tylko 3 razy Wszystkie kosmetyki są zadbane i w przeważającej większości mają pudełka
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-21 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, givenchy, ysl, mugler, chanel, mac
odpisałam u siebie
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Hej, no kurcze teraz spodobała mi sie ta paletka Diora ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1284456371
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
na zdjęciu moze nie widac az tak wiele ale prszę określ jaki jest % zuzycia tej paletki, bardzo mi się podobają te kolory
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- ok, to nawet lepiej że są matowe.
![]() |
#6 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nolu, interesują mnie te 2 pojedyńcze cienie MAC-a u Ciebie i paletka MAc-a, so?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#8 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
ewentualnie tylko to Dior addict lipcolor 669
![]() |
#11 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Dziękuję, ale nie ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-14 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1284456371
moze cos u mnie??? ![]()
![]() |
#13 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam się za poważną osobę i mam na koncie już trochę wymianek z których obie strony były zadowolone, ale wedle życzenia, omijam od dziś Twój wątek, bo lubię negocjacje prowadzone w sympatycznej atmosferze, a nie obrażanie się o odmowną odpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Givenchy - Prisme Again! Nr 07 Crazy Pink to pudry czy róże? mam imperiale zużycie max 7% i tak się nadal zastanawiam nad twoimi givenchy .... jak wyceniasz ich wartość? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Prisme Again to puder, miałam je nowiutkie z wymianki, więc nie umiem okreslić ich wartości. Sama tylko 2 razy wypróbowałam je.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie, ja chętnie przygarnę Dior "5" - Pearl Glow nr 059- zużycie, jak na zdjęciu
![]()
![]() |
#19 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kolciu interesuje mnie u Ciebie MAC, pusta paleta na 4 cienie, używana, stan idealny i Hermesa perfumy, aczkolwiek cieżko mi w ciemno je brac, nidgy ich nie wąchałam, poza Merveilles ...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
cienie z diora: fiolet róż itp. nadal wolne? ewentualnie cos za u mnie?
![]() |
#21 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Na razie wolne, a co masz z kolorówki wysokopółkowej do oddania za nie?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-15 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Cienie pearl glow? Może zainteresują Cię jakieś perfumy?
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do palety MAC'a to posiadam jeszcze puste pojedyncze opakowanie... a nóż Ci się przyda, wydłubałam z niego cień i przełożyłam do moich dużych palet... co w zasadzie skończyło się dla Cienie tragicznie, bo w trakcie wyrywania niestety się połamał i została mi go niecała 1/3... no ale sama się prosiłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Luska, ewentualnie na Dior Miss Dior Cherie , ale nie wiem ...
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bo w sumie jesli by mi pasowały, to byłabym skłonna się wymienić ![]() A pojedyńcze opakowanie po cieniu raczej nie, bo ja włąsnie kasetek szukam 4 lub 15 ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Porównać... on dla mnie jest dość oryginalny i nic podobnego mi się nie kojarz ![]() ![]() Na wymianę nie naciskam, bo przyznaję, że nie jestem pewna, że chcę go oddać ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
A moze chcialabys szmine diora za tusz YSL? Moglabym cos dorzucic.
![]() |
#28 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dziękuje, ale niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
a który to błyszczol był? bo mi się zapomniało
![]() ale dwa nowe cienie za używany błyszczyk to nie wiem... ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej! No właściwie to byłabym chętna za cienie pearl glow oddać Miss Dior Cherie. To wersja edp z kartonikiem. A jak oceniasz zużycie cieni?
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-09-17 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.