|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowy wątek... apteczne, brazujace, roznosci...
Zapraszam do nowego wątku
![]() ![]() ![]() 1. Żelowa maska do włosów 'greckie morza' użyłam trzy razy, wymienię za cokolwiek. 2. Żel Avene Cleanance 60-70 %, baaardzo wydajny, tylko za jakiś inny 'zmywacz', mleczko, płyn micelarny, czy coś takiego... 3. Szampon do włosów avea czarna rzepa. Nowy. Za jakiś drobiazg. 4. Balsam Tiare Yves Rocher, do ciała 3w1 ujędrniająco-nawilżający i dodatkowo brązujący,r. Użyłam raz. 5. Antybakteryjny krem Nuno Ziaja, użyty za ledwie kilka razy, na pewno więcej niż połowa. Za jakiś drobiazg. 6. Antybakteryjny krem Soraya, nawilżający, redukujący blizny i zmiany trądzikowe. Nie mam pojęcia, ile zostało, bo używałam go nie regularnie, a pojemnik nie pozwala na określenie jego ilości. Na pewno więcej niż kilkanaście razy, ale myślę, że jest go nie mniej niż 50-60 %. 7. Mleczko samoopalające Body Expertise L'Oreal, efekt stopniowej opalenizny, zostało ok. 50-60 % (ok. 100 ml) NOWE!!!! 8. 3 cienie manhatan (biały, czarny, szary, trójpak) widać denko, ale jest ich jeszcze dużo 9. Lakiery: Simple Beauty czekoladowy (nr.155, dwa razy użyty), miss sporty, połyskliwy granat (20, kilka razy użyty), simple beauty, bordo (67, zostało 80-90%), astor (15,czerń, raz użyty). 10. Korektor synergen 03 sand (kilka razy użyty) 11. puder synergen 03 sand (zużycie to max. 20 %) Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2010-09-12 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek... apteczne, brazujace, roznosci...
hej, interesuje mnie 2. Żel Avene Cleanance 60-70 %
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za balsam loreala i maske greckie morza?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Żel Avene Cleanance 60-70 %,?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie za
1. Żelowa maska do włosów 'greckie morza' użyłam trzy razy, wymienię za cokolwiek. 3. Szampon do włosów avea czarna rzepa. Nowy. Za jakiś drobiazg. 7. Mleczko samoopalające Body Expertise L'Oreal, efekt stopniowej opalenizny, zostało ok. 50-60 % (ok. 100 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nie, lakierów to ja już sama mam za dużo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
niestety nie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
wybacz ale nic nie mogę Ci zaproponować
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
moze coś u mnie podoba mi się pare rzeczy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.