|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wróżka byłyscie kiedys??
Hejka :
![]() ![]() Sama sie zastanwiam od jakiegos czasu czy nie dowiedzic wrozki ale sama nie wiem czy cos w tym jest? Bylyscie kiedys ?Jjakie macie odczucia
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: wróżka byłyscie kiedys??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
uważam że większość wróżek (o ile nie wszystkie) to oszustki, które po prostu znają się trochę na psychologii, manipulacji itp.
moja mama była kiedys kilka razy, podobno coś jej się sprawdziło (nie wiem co), ale raczej jej te wizyty w niczym nie pomogły. o ile ktoś traktuje to z dystansem i trochę jako zabawe, to można się wybrać tak z ciekawosci
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie byłam, ale chyba bym się nie wybrała... niby wmawiam sobie że nie wierzę w takie głupoty, ale gdyby powiedziała mi coś złego to pewnie przejmowałabym się niepotrzebnie.
|
|
#5 |
|
Marudziara
|
Ja sama wróżę i mam koleżanki które wróżą mi jako że wyznaję zasadę że samej sobie się nie wróży - z mojego doświadczenia mogę Tobie powiedzieć że wiele rzeczy się sprawdza zarówno tych wywróżonych przez moje znajome wróżki jak i tych które ja widzę w swoich kartach kiedy wróżę innym.
Alicja_z_krainy_czarow Prawdziwa wróżka nie powinna mówić o śmierci , może jedynie wskazać coś na coś naprowadzić np na chorobę której można czasami zapobiec
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to niestety może mieć złe skutki -jeśli ktoś potraktuje zbyt serio złą przepowiednie to później nawet nieświadomie może ja do siebie przyciągać i zachowywac sie w taki sposob ze faktycznie ściągnie na siebie dane nieszczęście |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
nie byłam i nigdy nie pójdę
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym kiedyś zapragnęła wyrzucić kasę w błoto, na pewno się wybiorę.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Nie ciągnie mnie by iść do wróżki, mam wrażenie, że sugerowałabym się potem tym co ona by mi "przewidziała", mimo tego że nie wierzę w takie rzeczy, to jednak to sugerowanie pewnie gdzieś podświadomie tkwiłoby w moich myślach.
Wolę żyć bez świadomości tego co mnie czeka - przecież i tak szybciej czy później okaże się co się wydarzy w moim życiu
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Znajoma mojej mamy była i się sprawdziło...Babka przepowiedziała, że najpierw w rodzinie urodzi się dziecko a potem będzie rozwód i faktycznie ta znajoma będąc w 8 miesącu dowiedziała się że mąż ją zdradza i zaraz po narodzinach dziecka się rozwiedli. Może to zwykły zbieg okoliczności a może to była prawdziwa wróżka. Kto to wie? Ja bym się chyba nie zdecydowała, co ma być to będzie, a czasami lepiej o tym nie wiedzieć za wczasu i cieszyć się życiem
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
ja byłam, nawet pare razy.troche się sprawdziło,nawet dużo...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
taaa, ja kiedys bylam, glupot nagadala a jak zobaczyla zdjecie mojego brata to jeszcze wiekszych glupot nagadala o milosc itp. tak mnie zatkalo ze nie umialam jej przerwac. wstrzasnieta wyszlam i nigdy nie wroce
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie byłam i się nie wybieram. Nie wierzę w takie glupoty. Po co wyrzucać kasę w błoto?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
mojej mamy znajoma chodzi do wróżki i podobno przepowiedziała jej śmierc ojca , czy jej chorobę , z tego co wiem bardzo często ja odwiedza. Natomiast moja ciocia kiedyś na 18 urodziny do wróżki sie wybrała i nic ale to nic co jej przepowiedziała , nie sprawdziło się..
ja myślę, że nie wybiorę sie nigdy do wróżki( bo mimo , że nie bardzo wierze w takie rzeczy to gdyby usłyszała coś złego martwiłabym się tylko i zaprzątała tym głowę...) ale jak wiadomo , różnie się jeszcze może zdarzyć
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze nie byłam aczkolwiek mam zamiar sie wybrać
![]() W Zgierzu jest fantastyczna wróżka(sprawdzona przez wiekszość moich znajomych) wiec bez obawy mogę sie do niej wybrać tylko trzeba sie zapisywać bo kolejki niesamowicie dłuuuugie ![]() Ale z tego co słyszałam to warto
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Mojej koleżanki mama chodzi do wróżki i wszystko się sprawdza, co mnie osobiście trochę przeraża...
Sama bym się w sumie chętnie wybrała, ale się nieco boję...
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam sie z Twoim ostatnim zdaniem... Dobra wrozka nie mozna Ci tak do konca powiedziec co masz zrobic i kiedy, ona nie jest wyrocznia! Ma Cie tylko pokierowac, zebys sama odnalazla wlasciwa droge. Ja osobiscie mialam kontakt z 3 wrozkami, z jednej bylam najbardziej zadowolona - genialna osoba i duzo mi pomogla zrozumiec
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
nie byłam, nie pójdę. Zazwyczaj wróżki mówią bardzo ogólnie, część rzeczy po prostu musi się sprawdzić, bo kiedy usłyszymy że coś się stanie to automatycznie szukamy później potwierdzenia wróżby. Może być i tak że sami prowadzimy (świadomie lub nie) do tego że się sprawdza.
Trochę psychologii i można być świetną wróżką. Poza tym wierzę, że mogę kierować i kreować swoje życie, nigdzie nie jest zapisane to co się stanie.
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam. Mi część się sprawdziło, ale chyba nie wszytsko. Za to mojej kolezance i siostrze baardzo duzo rzeczy się sprawdzilo.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
moja mama była i usłyszała " papiery sądy , papiery , sądy) dla mojej mamy był to absurd . Potem firma mojego taty splajtowała - masa komorników , ciągłe rozprawy.. srawdziło sie
|
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
(-: Witam,
Sama bardzo sceptycznie podchodziłam do jakiejkolwiek magii. Dałam się jednak namówić Koleżance i wróżkę odwiedziłam dwukrotnie. WSZYSTKO się sprawdza - z detalami (-:. To bardzo starsza Pani i nie miałam z Nią kontaktu od prawie 3 lat. Wiem jednak, by się umówić na wizytę trzeba być z polecenia. |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Juniorka89 masz do niej kontakt
?moja przyjaciolka tez kiedys byla ale wysluchala takich bajek ze szok wiecej wyciagala niz mowila
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam i narazie nic sie nie spełniło
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam i się nie wybieram.
Nie lubię marnować kasy.
|
|
|
#25 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
zostałam nauczona przez babcię która także się tym zajmowała wszystko z pokolenia na pokolenie ![]() Jednak mam zdolności odziedziczone po mamie "jasnowidzenie" i widzenie aury człowieka (pola energetycznego)
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam. Korciło mnie kiedyś, żeby pójść, właściwie to nie raz, ale się nie złożyło.
Szkoda mi pieniędzy i czasu, wolę żyć tym co mi los przyniesie, a nie zastanawiać się co z tych wróżb mi się spełni
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
a ile mniej wiecej kosztuje taka "przyjemnosc"
??
|
|
|
|
|
#28 |
|
Marudziara
|
U mnie od 30 zł do 70 nie wiem ile biorą inne wróżki
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
kilka lat temu u takiej staruszki 30 zł.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy