![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Mac, inglot, avon, benefit, ziaja, beckham i inne
zamykam watek
wszystkie ustalone i zaklepane juz wymiany oczywiscie powysyłam ale wątek i nowe wymiany zamykam
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-09-22 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mac, inglot, avon, benefit, ziaja, beckham i inne
KOLORÓWKA
1.Paletka niewiele uzywanych blyszczykow sephora 2.Nowy tusz extra-vollume colagene RoOxAnKaA 3.Blyszczyk za drobiazg 4.blyszczyk avon za drobiazg 5.blyszczyk avon z perfumami w rolettce always 6.odzywka do brwi i rzes uzyta kilka razy 7.jasny korektor oriflame uzyty ze 3 razy 8.9.deborah podklady odcien 5 do cer tłustych i do suchych ok 90% zawartoscikochana1989 10.Baza matujaca cornsilk Sally Hansen z wymianki była cała ja uzyłam raz kochana1989 11.dream matte mouse carmel 12.Dream matte mouse 030 sand testowanylagowianka 13.podklad w musie uzyty kilka razy LP 14.sZMINKA Inglot tetsowana 15.Cienie inglot zielone testowane 16.Inglot duraline uzyty 2 razy 17.Puder Rimell Renew and Lift kolor Sand 18.podklad joko zuzycie do kreski kolor beige 19.Korektor w płynie firmy Catrice, nowy zafoliowany Kolor Warm Begiekochana1989 20-24.Kedrki do oczu od góry: queen avon bialo zielona miss sporty sephora naomi 25-31. Cienie do powiek na dole zielony hean loreal turkus z brazem rimmel szarosci kryolan złota oliwka Boujoris lila ruby rose? wypiekany benefit pigment 32.33.34 Pigmenty mac oryginalne zakupione w salonie MAC w krk MAC GLITTER BLACK OK 1/3 OPAK Z 7.5G MAC MELON OK 1/3 OPAKOWANIA Z 7.5G Myszołapka MAC AIRE DE BLU OK 3G Z 7.5 Myszołapka moge tez zrobic sporą odsypke MAC PLATINUM, steel blue
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-09-18 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
hej rezygnuję nie opłaca mi się
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
PIELEGNACJA:
1.2.Nowy peeling do rąk i stóp z oliwką p2 3.Krem-odzywka do masażu rak i paznokci ziaja pro - zostało do napisu pro 4.Nowy olejek do biustu 5.nOWY - ODERWANE WIECZKO- PEELING DO CIALA KOKOS BIELENDA RoOxAnKaA 6.NOWY balsam rozswietlajacy z drobinkami po opalaniu 7.nowy balsam do ciała chłodzący oriflame 8.Nowe serum wyszczuplajace eveline 9.Tetsowany puder do ciala estee lauder byond paradise kolciag 10.Olejek do ciala sss avon zaznaczone ile zostało 11.masło do ciala mineral care zostało ok 5/6 raz uzyte slicznie pachnie niewiem czy oddam*milka* 12.nowy zel do mycia buzi avon cleanase 13.14 nowy krem nawilzajaco opalajacy na dzien avon 15.nowy plyn 2 fazowy do demakijazuRoOxAnKaA 16.nowy tonik loreal kochana1989 17.nowy krem pod oczy anew rejuvenate 18.nowy profesjonalny preparat min do jonoforezy do cery mieszanej i tłustej 19.Emulsja Olay rozswietlajaco-nawilzajaca na dzien raz uzyana-zgubiłam zatyczke wiec oklejona tasma 20.Dieta kapusciana w kapsułkach zostało ok 55/58 z 60 tabletek 21.Nowy płyn 95ml fioletowy listerine do płukania jamy ustnej kochana1989 22.odsypka pudru utrwalajacego makijaz artdeco 23.kepki rzes 24.sztuczne rzesy 25.ozodby to paznokci 26.tipsy biale,żel uv i kamulfaz kochana1989
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-09-18 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.Lakiery do paznokci jak na foto
2.Szczoteczka eletryczna braun Vitality - nalezy tylko kupić koncówki - na zdjeciu fotka mojej za cos super 3.szczotka prostujaca wlosy nowa avon 4.Lotion jedwabny do układania włosów ok. 5/6 opakowania 5.2 RAZY UZYTA ODZYWKA Gliss kur 6.Lakier taft czarny nowy 7.Pianka taft czerwona raz uzyta\ 8.raz uzyta odzywka pantene podreslone cieniowanie kochana1989 DOKLADKA WKŁAD DO PALETY MAC PLUMAGE FOTO Z INTERNETU ZEBY POKAZAC KOLOR-NIEMAM OBECNIE APARATU TESTOWANY KILKA RAZ WKŁAD DO PALETY oolong
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-09-17 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wymienione:
kochana1989 cien loreala deborah podklad do cery mieszanej 90% baza matujaca sally nowy tonik loreal tipsy biale odzywka pantene activ uv 15ml sun flower kamuflarz 7g tusz avon korektor cartice nowy plyn do ust Myszołapka pigmenty mac MELON,aire-de-blu
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-09-19 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
MAC MELON OK 1/3 OPAKOWANIA Z 7.5G 5.nOWY - ODERWANE WIECZKO- PEELING DO CIALA KOKOS BIELENDA i ew inglot duraline Co proponujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej! nie odpisałaś na moją propozycję (w swoim poprzednim wątku). to ja jeszcze raz
![]() Tobie podobało się u mnie: mydło glicerynowe ręcznie robione choinka - 50 g - 09.2011 . buteleczka z atomizerem do perfum szklana - 15 ml 1. olej z krokosza balwierskiego - 100 ml (ubytek 30 ml) 11. ziaja odżywka plantica do włosów tłustych mięta bez spłukiwania - 200 ml (nieużyta) - 07.2010 12. ziaja odżywka plantica do włosów tłustych z łupieżem czarna rzepa bez spłukiwania -200 ml (nieużywana) - 12.2011 10. l' biotanica biovax dwufazowa odżywka bez spłukiwania do włosów przetłuszczających - 150 ml (raz użyty) - 04.2012 mnie u Ciebie: spehora - paletki peeling kokosowy bielendy bronzer tropical mango aquolina grejpfrut odpisz u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- to może jeszcze: Nowe serum wyszczuplajace eveline od Ciebie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Byłabyś zainteresowana kozakami długimi z ekoskórki -roz 7 bo widze ze chyba taki roz nosisz a mi kupili za diuze bo ja nosze 40 są własiwie nowe - zrobiłabym fotke jakbys byla zainteresowana - ja bym byla zainteresowana jakims perfumikiem lub kometykami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kokosowy peeling ?
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za dream matt muse ten jasny
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- a co cie interesuje dużo mam półfabrykantów bo sama robie kolczyki
![]() |
#17 |
szyciowa specjalistka :)
|
hej wpisałaś u mnie:
-krem normalizujący -krem pod oczy -korektory - KÓŁKO a mi sie podoba to: 16.Inglot duraline uzyty 2 razy 19.Emulsja Olay rozswietlajaco-nawilzajaca na dzien raz uzyana-zgubiłam zatyczke wiec oklejona tasma 21.Nowy płyn 95ml fioletowy listerine do płukania jamy ustnej |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1281390580
to mi sie podoba ![]() wymiary podam pozniej ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
za cienie clinique, coś z tego:
* 6.DAVID BECKHAM INTIMATELY HIM 30ml nowa -ubytek testowy bez kartonika, 15.Cienie inglot zielone testowane 8.Nowe serum wyszczuplajace eveline Na ile wyceniasz zapach? Prosze odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj za zegarek raczej nic nie znajde... Interesuje mnie balsam grejfrutowy
![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2010-09-07 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cilest x2
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za 17.Puder Rimell Renew and Lift kolor Sand ?
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
za botki nic,kozaki sa na zamek,jest to standardowe 41
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- intresuje mnie tusz,plyn do demakijazu,odzywka gliss kur,lakier do wlosow taft, Krem-odzywka do masażu rak i paznokci ziaja pro - zostało do napisu pro ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- czarne sa
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
jestem skłonna oddać: 12. Patene Pro V - 2w1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) 13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada - nowy 24. Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (raz przetestowany, z pędzelkiem) 30. Inglot - cień do powiek w fioletowym kolorku z delikatnymi drobinami pędzel do podkładu lub w innej konfiguracji: 3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) 12. Patene Pro V - 2w1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) 13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada - nowy 29. Inglot - perłowy, łososiowy cień do powiek 30. Inglot - cień do powiek w fioletowym kolorku z delikatnymi drobinami - pędzel do podkładu Jesli Ci to odpowiada to daj znac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
to nietsty nic nie znalazlam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.