|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem. tabletki,wypróżnienie,cią ża.
a więc ostatnio w 2tygodniu brania tabletek miałam problemy z wypróżnieniem się. miałam taką rewolucję w żołądku,że jest to nie do wyobrażenia. wszystko mi się tam mieszało,przewracało,jedn ak gdy szłam do wc nie mogłam się załatwić. i to trwało 2 dni, tabletki zażywałam prawidłowo o 22. trzeciego dnia ok. 2h po zażyciu tabletki udało mi się opróżnić, może nie tyle co udało-co samo mnie zmusiło. nie była to biegunka, ale przepraszam za wyrażenie porządne wypróżnienie. i moje pytanie brzmi czy nie wydaliłam tej tabletki...
dzień później kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia przez jakieś 15 min, nie doszło do wytrysku, bo była to chwila zapomnienia, i zaraz ubraliśmy gumkę ![]() skąd mój niepokój? z tej tabletki wziętej przed wypróżnieniem (nie rozumiem ulotki w tym kontekście, można iść do wc w konkretnym czynie? czy chodzi tu tylko o ostrą biegunkę, gdy leje się wręcz z dwóch stron? a druga sprawa, sławienny płyn preejakulacyjny.. proszę o pomoc. okres powinnam dostać jutro bądź pojutrze. jednak towarzyszy mi spory niepokój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: problem. tabletki,wypróżnienie,cią ża.
Pojedyncze wypróżnienie nie jest biegunką.
Byłaś zabezpieczona. Stosując tabletki anty prezerwatywy są zbędne. Nie rozumiem po co je stosujecie. Biorąc tabletki nie ma okresu a krwawienie z odstawienia.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wlaśnie nie potrafilam rozgraniczyć biegunki-a wypróżnienia. Czemu prezerwatywa? Większe zabezpieczenie tylko tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.