|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Modne, rockowe Rurki skinny z Zipami i dziurami kupione w Edynburgu
NIE MA! WYMIENIONE Z IGUSIA 92
![]() Szare, wyglądające na tzw sprane rurki, z efektem plam i 3 dziurami na wysokości kolana. Były chodzone ale już mi się znudziły, i chętnie wymienię się na coś innego. Stan jak na zdjęciach. Skracane były u krawca na osobę o 165cm wzrostu. Rozmiar XS-S. Ale co najważniejsze - watpię, czy ktoś tu jeszcze takie ma ![]() Trochę się rozciągają, więc idealnie dopasowują się do sylwetki. Szukam: - ubrań w rockowym stylu - kamizelek ze skóry i skóry ekologicznej - wszystkiego o kroju ramoneski (kurtki, kamizelki, materiał dowolny) - ubrań ze skóry i skóry ekologicznej - torebek z cwiekami - ale też tego co wpadnie mi w oko, więc jak macie coś fajnego, to dawac ![]() Proszę nie proponujcie mi ubrań zniszczonych, starych, ani dyskotekowych. Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-09-27 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Modne, rockowe Rurki skinny z Zipami i dziurami kupione w Edynburgu
cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Te z La Senzy różowo-czarne?
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Obawiam się,że musialabys cos dolozyc,bo byly kosmicznie drogie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
/niech Ci bedzie ;] a moge prosic wymiary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.