|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odezwac się czy nie?
Witam wszystkie Wizażanki
![]() ![]() Chłopaka poznałam na imprezie, potem się umówiliśmy, było fantastycznie, zaproszenie na kolejną randkę, potem spacer i zaproszenie na imprezę, gdzie przetańczyliśmy całą noc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odezwac się czy nie?
Ja bym odpuściła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2 razy mieliście się spotkać - nie mógł, raz on zaproponował - wystawił Cię, od dnia kobiet się nie odzywa, a mamy już 21 marca.
Wniosek - olać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpuść go sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Raczej nie casanova, chłopak ma 22 lata i do tej pory jedną dziewczynę(choc może to o niczym nie świadczy).W sumie myślę tak jak Wy, tylko to głupie uczucie,że byc może coś się spieprzyło osobiście, własnymi łapkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wygląda na to że trzeba olać.
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ale gdzie tu widzisz swoją "winę"? Co takiego zrobiłaś, że niby Ty to zepsułaś?
![]() No właśnie swoją chorą niecierpliwością:/ Ponieważ mam coś, co należy do niego, nie ma to jakiejś ogromnej wartości, ale kiedyś w nerwach napisałam, że chcę jak najszybciej zakonczyc tą sprawę i zwrócic mu to,co do niego należy.Żadnych emotek, nic.On odpisywał żartobliwie, a ja nadal z kamienną twarzą, bo wkurzył mnie swoim zachowaniem.I mógł pomyslec,że to ja mam jakiś problem i chcę zakonczyc znajomosc. Wiem,że dorabiam sobie własną ideologię na swoje potrzeby, żeby się nie dołowac ![]() Edytowane przez 19kacha90 Czas edycji: 2011-03-21 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na początku jak się zaczęłam spotykać z moim M. to było to samo - mieliśmy się spotkać w jakiś tam dzień, ale coś tam mu wypadło, ok, zdarza się. No to w sobotę - okazało się, że się trochę przeziębił i źle się czuje, to przełożył na niedzielę - gdzie po południu (a mieliśmy się spotkać wieczorem) napisał mi, że chyba nic z tego, bo musi szwagra do lekarza zawieźć, bo się coś szwagier pochorował ![]() Koniec końców się spotkaliśmy mimo wszystko w niedzielę ![]() Natomiast chodzi mi o to, że ja cały czas widziałam, że jemu naprawdę zależy i on naprawdę CHCE się spotkać, a nie, że jego wymówka ma na imię 'Ania', blond włosy i długie nogi ![]() Autorko - wmawiasz coś sobie. Facet jakby chciał, to by się odezwał. A widać wyraźnie, że nie chce. Wiem, że to przykre, ale co poradzisz, olej i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu jechałam w pociągu z jednym takim egzemplarzem, wykonał 5 telefonów do różnych dziewczyn, bo akurat wracał do rodzinnego miasta i chciał sobie jakoś milutko zorganizowac wieczór. Jedna się zgodziła i miała akurat czas wieczorem. A jakie ściemy walił przez telefon.. ![]() I śmieszno i strasznie. Wyluzuj. facetwoi jak zalezy na dziewczynie, to na rzęsach staje, zeby się spotykać, umawiać, być z nią. Edytowane przez wandaweranda Czas edycji: 2011-03-21 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja mam blond włosy i długie nogi
![]() A tak na serio, chyba macie rację.Szkoda czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Buc
|
nie będę orginalna - olać.
![]() |
#13 |
.
|
olej go. a jego wlasnosc wyslij poczta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja myślę, że mógł znaleźć sobie inną - często to jest niestety jedyne logiczne wyjaśnienie dla takiego dziwnego niespodziewanego zachowania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Albo po prostu ma inną na stałe... Lub nie na stałe, lecz lubi się poprzytulać, potem trochę pościemniać, aż nastąpi kolejna impreza i znajduje sobie nową "maskotkę"...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tez sobie wkrecam, ze moze powinnam Mu okazac jakies uczucie, moze to ja powinnam zaczac - ale z drugiej strony On to wiem, po pisalismy o tym i chyba dlatego mnie tak traktuje. Faceci wiedza, ze bedziemy na kazde ich zawolanie. Niby staram sie byc twarda, ale prawda ejst inna :/ Facetowi jak zalezy to poruszy niebo i ziemie, aby byc z dziewczyna. Ja to wiem, ale i tak tlumacze sobie, ze moze ten moj jest inny? Moze niesmialy?! A gdziez!!!!! Jak Muz zalezy to nie da Ci spokoju! Ja mam porownanie z innymi, wydzwaniaja, ciagle zapraszaja. Powiem NIE, a Oni wraz dzwonia! Czyli wszystko da sie zrobic jak Mu zalezy. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja na Twoim miejscu, autorko, napisałabym na GG na przykład zwykłe 'co tam?' i czekała, jak się rozwinie rozmowa. Od razu zobaczysz, czy chłopak chętnie z Tobą rozmawia. Jeśli nie - odpuść. Nic nie będzie Cię trapić i będziesz mogła zapomnieć. Jeśli zacznie z Tobą chętnie rozmawiać, to pociągnij temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Z wlasnego doswiadczenia wiem i radze, aby raczej dala sobie spokoj. 2 razy zaproponowala spotkanie, nie wyszlo (mialam tak samo) Pewnie chlopak odezwie sie niedlugo, jak Ona napisze do Niego to On odpisze z kultury. Po co sie nakrecac i robic sobie nadzieje?! Jakby cos z tego mialo byc to by bylo. Lepiej zakonczyc wczesniej by niecierpiec. Ja tego nie rozumialam i mam teraz swoje.
Nie pisze tego z wrednosci czy cos, po prostu chce pomoc Dziewczynie, poniewaz mialam identyczna sytuacje. Aczkolwiek zycze Jej, aby "Jej chlopak" byl inny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja też myślę, że on ma niestety kogoś innego. Odpuść go sobie. Jego strata, że wolał inną
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
uważam, że dosyć już zrobiłaś. zaproponowałaś dwa spotkania, do których nie doszło. byłaś gotowa spotkać się, kiedy on to zaproponował- on odwołał. nie odezwał się potem, choć miał to zrobić.
cóż jeszcze mogłabyś zrobić? facet od pewnego czasu jest bierny i szkoda wysiłku, żeby go zaktywizować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie to taka trochę gra nie warta świeczki, bo nie znasz go dobrze a widać, że starasz się o jego względy, za to on olewka... chyba chłopak nie wie czego chce
![]()
![]() A mnie prowadź tam Tam gdzie jesteś Chcę być tam gdzie ty W niebie, czemu nie W piekle aż na dnie Będę wszędzie, wszędzie będę Czy to ważne gdzie to będzie Przemysław Gintrowski - Tylko kołysanka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Wykreśl go ze swoich myśli.
On się jeszcze może odezwać. Jednak póki co nie zaprzątaj nim sobie głowy. Jeśli się odezwie zastanowisz się czy chcesz z nim mieć coś wspólnego.
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak btw, gdyby Autorka mieszkala w USA to pomyslalabym, ze "mamy" tego samego Faceta ha ha... Edytowane przez esolinka Czas edycji: 2011-03-21 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.