![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak go uwieść ?
nie chce mi się wszystkiego pisać od początku więc posłużę się moimi notatkami z bloga:
Kiedyś napisałam na moim blogu: "hej, muszę tu coś napisać bo nie mam z kim o tym pogadać , a zaraz cholery dostanę jeśli nie wyrzucę tego z siebie ![]() Znałam pewnego chłopaka od dawna , ale jakoś tak nigdy sie sobą nie interesowaliśmy. wczoraj minęło dokładnie dwa tygodnie odkąd poznaliśmy się bliżej. Świetnie się dogadujemy, już nawet się z nim całowałam , kilka razy jechaliśmy razem na imprezę. Teraz w piątek ja jechałam z koleżanką na imprezę , a on jechał też , tylko gdzieś indziej. Ale umówiliśmy się, że koło 2-3 przyjedzie do nas. Przyjechał owszem, ale tylko na chwilę , a że my miałyśmy jechać z nim do domu , to musiałyśmy kończyć imprezowanie. Dałam mu buziaka na pożegnanie i było wszystko OK. Następnego dnia od rana sie do mnie nie odzywał... W ciągu tych dwóch tygodni już od rana coś pisał , a wczoraj nic. Napisałam mu sms-a w południe. Nie odpisała. Kolejnego napisałam koło 21. Również nie odpisał. Położyłam się spać z nadzieją, że gdy się rano obudzę , będzie sms... ale kiedy się obudziłam nie było żadnego ![]() Stwierdziłam więc, że ja tak tego nie zostawię. Napisałam mu: "Dlaczego się nie odzywasz? ![]() ![]() i też nie odpisał... ;( Nie wiem co się stało ![]() puściłam mu zwarę przed chwilą, sygnał był... " za dwa dni dopisałam: Zadzwoniłam wczoraj do niego: -żyjesz? -no żyję -to dlaczego się nie odzywasz? jakieś problemy? -wiesz co, pogadamy później... zadzwonię jak wrócę do domu. Kompletnie nie wiedziałam o co chodzi, ale wiedziałam, ze coś się święci. Koło 2:15 napisałam mu sms-a: "No więc?" A on mi na to: "No więc jak narazie to teraz nic z tego z tych naszych spotkań i w ogóle...A powód jest taki, że wróciłem do mojej byłej ... i nie chciał bym tego popsuć. I też bym chciał jak narazie żebyśmy byli przyjaciółmi dobrymi ![]() a teraz mam świeże info, i nie wiem znów co mam robić ;/ pisze z nim na gg lub sms-uję. on mi pisze , że ma smakę na pocałunek ze mną, że ma na mnie zrycie "bo jestem słodka" i , że jak bedziemy gdzieś na imprezie to musimy się pocałować. wiem, że nie powinnam tego robić, bo ma laskę i ja też bym nie chciała, żeby on będąc ze mną całował się z inną; ale to jest właściwie inna sytuacja, bo to ja jestem tu poszkodowana i to ta jego była ukradła mi go sprzed nosa :/ w związku z tym mam zamiar to zrobić (;*). myślicie, że dobrze robię? aha i zapomniałam jeszcze dopisać, że on zadaje mi dziwne pytania; np. czy chciałabym byc z nim sam na sam, ja na to; "zależy co byś chciał robić ![]() ![]() zakochałam się z ni,m i mam zamiar go zdobyć. za dwa tygodnie będziemy razem na imprezie. co mam robić? jak go uwieść? a tak w ogóle; myślicie, że coś z tego będzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak go uwieść ?
Zostaw go w spokoju! on ma dziewczynę, dla ciebie nie ma miejsca w związku tych dwojga
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nic z tego nie będzie.
Ty mu się narzucasz, a on złapał dwie sroki za ogon - ma swoją eks, która żyje w błogiej nieświadomości i myśli, że wszystko jest tak, jak dawniej i Ciebie - dziewczynę, którą może mieć, gdy ma ochotę. Gdyby chciał, żeby coś między Wami było to nie wracałby do niej. PS. Nie uważasz, że brakiem szacunku dla rozmówcy [w tym wypadku dla nas] jest kopiowanie tekstu z innej strony, bo nie chce się tracić czasu na napisanie czegoś jeszcze raz?
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
głownym pytanie było pyt;"jak go uwiesc?" pytanie cyz uważacie, ze coś z tego bedzie, jest pytaniem pobocznym |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jak na moje oko chlopak jest dziwny więc daj sobie spokój
![]() Raz sie z Toba umawia, potem wraca do bylej a teraz znowu te dziwne teksty do Ciebie... Czy to normalne?! Nie sadze... chcesz sprawdzić czy mu na Tobie zależy? Przestań sie nim interesować... zwyczajnie go olej, zacznij sie w jego towarzystwie pokazywać z innymi kolesiami... jeśli cos do Ciebie czuje to zacznie się bardziej Tobą interesować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
uważam, że nic z tego nie będzie.
On ma dziewczynę a Ty jestes małą odskocznią.
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie musisz go uwodzić, bo sam podaje Ci się na tacy. Możesz spróbować go odbić, ale skoro sam wybrał swoją eks, to czy jest sens? Wątpię. Poza tym naprawdę uważasz, że chłopak, który całuje się z Tobą, później wraca do byłej, żeby po chwili proponować Ci macanki jest dobrym kandydatem na chłopaka? Dziewczyno, masz większe szanse na wygraną w Totka niż na to, że on będzie Ci wierny.
Jesteś bardzo brutalna w stosunku do tych, którzy cię kochają, Scarlett. Bierzesz ich miłość i trzymasz ją nad ich głowami niczym bat. Edytowane przez Jamie69 Czas edycji: 2010-09-25 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
na co komu taki partner?
dziewczyno, otrząśnij się, zszedł się z byłą po tym jak flirtował z Tobą jakiś okres czasu. najprawdopodobniej mu się podobasz i widzi, że z Twojej strony otrzymuje przyzwolenie (nawet nie ciche) i to wykorzystuje. zapewne dla niego jesteś ładnie przyrządzonym dodatkiem do głównego dania. naprawdę, odpuść sobie. a jeżeli już chcesz go uwieść, to smsując do niego codziennie, na pewno tego nie zrobisz.
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
To jakis dupek
![]() Skoro lubisz to po prostu, spotkaj sie z nim, pomigdalicie sie i tak az do następnego razu..... Az przykro to komentować. ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- zajetego jak zajetego Fresa ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Może najpierw zastanów się czy chciała byś być na miejscu tamtej dziewczyny?;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Już drugi wątek o uwodzeniu.... Dziewczyny, co z Wami?
![]() Edytowane przez fussy Czas edycji: 2010-09-25 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
a przeczytałaś całe? napisałam tam takie zdanie: "wiem, że nie powinnam tego robić, bo ma laskę i ja też bym nie chciała, żeby on będąc ze mną całował się z inną; ale to jest właściwie inna sytuacja, bo to ja jestem tu poszkodowana i to ta jego była ukradła mi go sprzed nosa :/"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cóż za tekst...
Zgadzam się z Jamie69. Czy Tobie faktycznie zależy na takim facecie? Jesteś/Będziesz dla niego tylko zabawką. Ps. Jak Ci ukradła? Nie był on Twoją własnością, żeby Ci mogła go ukraść. Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2010-09-25 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Tak przeczytałam wypadło mi to z głowy tu Cie przepraszam. Ale zastanów się... Ona może nie jest tak do końca byłą to jest jak piszą koleżanki odskocznia jego, pokłócą się on idzie do Ciebie bo ma tak zwane "plecy". Chociaż go zdobędziesz uwiedziesz zwał jak zwał będzie Twój chcesz się kiedyś zastanawiać i zamartwiać czy on Tobie tak robi. Jesteś zakochana ale czy warto...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ale czy Ty nie rozumiesz, że nikt Ci go nie zabrał tylko On sam olał ciebie i wybrał ją.
To była jego decyzja.
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
nie zmienia to faktu, że prawie z nim byłam, wtedy pojawiła się ona i wszystko popsuła. boże... takie to trudne? i nie musisz mnie ciągle dołowac
ja pytałam jak go uwieść a ten tekst miał był pomocą, byście mogły choc troche poznac jego charakter. a jest tu wiele odpowiedzi, oprócz tych na to pytanie... jestem rozczarowana, brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem. ---"------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- "Jakie ukradła ci go sprzed nosa? on wybrał ją a nie ciebie. Miej trochę godności i przestań się mu narzucać ![]() nie narzucam mu sie w żadnym calu! nigdy pierwsza nie napisałam do niego jakiejkolwiek wiadomości. wtedy kiedy sie nie odzywał przez 3 dni (odzywając sie do tamtej pory 15493 razy na dzień, dzień w dzień) to był jedyny wyjątek. -.-' Edytowane przez infusione Czas edycji: 2010-09-25 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie byłaś z nim, nikt ci go nie ukradł, nikt ci niczego nie popsuł. To on sam zadecydował, że woli być z nią a nie z tobą. Uwodzić już go próbowałaś tymi gadkami na gg czy przez smsy, sama widzisz, że nic z tego nie wyszło ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
a poza tym on pierwsyz od mnie zaczął tak pisać. jak mi napisał, że ma dziewczyne i chce żebyśmy byli obrymi przyjaciółmi nie pisałam do niego! |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ludzie to nie batoniki w sklepie spożywczym, które ktoś może ukraść.
Każdy sam decyduje o tym z kim chce być, więc gdyby mu naprawdę na Tobie zależało, to nawet Miss World by Ci go nie odebrała.
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Masz racje poznaliśmy jego charakter lubi sie bawic kobietami ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Po pierwsze- facet ma dziewczynę, którą SAM WYBRAŁ, Ciebie odstawił na bok. To, że PRAWIE z nim byłaś to może być tylko TWOJE zdanie.
Po drugie- masz w ogóle szacunek do siebie?! ![]() ![]() Litości...
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Wy nadal nie rozumiecie po co założyłam ten wątek, prawda?
JA CHCE GO UWIEŚĆ, I PYTAM JAK! ZNACIE JEGO CHARAKTER WIĘC POWINNO WAM BYĆ ŁATWIEJ. DOWIEM SIĘ W KOŃCU? ![]() zaraz zapytacie: "skoro chcesz go uwieść to dlaczego zapytałaś czy coś z tego będzie?" już wam mówię - z ciekawości waszego zdania na ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja chce go TYLKO uwieść i nic więcej. czy słowo "uwieść" = "być z nim"? nie sądzę...^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To zrób to o co pytał tylko... ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.