|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moja warga sromowa
Witam !
Mam 16 lat i dośc nietypowy problem. Od jakiś 2 lat moja lewa warga sromowa jest rozciągnięta. Gdy się jej dokładnie przyglądam widzę tam takie małe grudki. Co to jest ? Martwię się jednak nie chcę wybrać się do ginekologa. Chce dodać ze ta warga jest sina a gdy ją dotykam to słabo ją czuję. To jest coś w stylu uszczypnięcia zdrętwiałej nogi. Proszę o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moja warga sromowa
ja proponuje Ci jednak wybranie się do ginekologa on/a ci wszytsko dokładnie wyjaśni, wytłumaczy, a jesli będzie cos nie tak, pomoże leczyc.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A dlaczego nie chcesz odwiedzić ginekologa? Lekarz jak każdy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Idź do ginekologa. Nie ma to jak opinia fachowca.
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to, co opisujesz to może być wszystko - niestety z nowotworem włącznie. Przemyśl to sobie.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
może zanik mięśni na wardze sromowej... dziwna sprawa
Lepiej szybko biegnij do lekarza bo w przyszłosci możesz nie doświadczać przyjemności z sexu... o ile juz nie doświadczasz Dbaj o siebie O uszy do góry ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
idz jak najszybciej do ginekologa, najlepiej z mama!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Szczerze, to są to bardzo nieciekawe objawy. Idź do ginekologa. Najlepiej z mamą, ciocią albo starszą koleżanką.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście idź jak najszybciej do lekarza. To nie jest sprawa, która sama się rozwiąże. Nie wiem ile masz lat, ale chyba nie chcesz, aby głupi strach przed lekarzem zaważył na całym Twoim życiu. Może być to wszystko - od uszkodzenia nerwu, poprzez nowotwór. Dużo też mówi fakt, że masz to już od 2 lat, co sugeruje, że zmiana jest naprawdę poważna.
Jeśli tak boisz się ginekologa (nie wnikam dlaczego, ale naprawdę nie ma czego!), pójdź do lekarza pierwszego kontaktu, jeśli czujesz się przy nim pewniej - lepszy taki lekarz, niż żadny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tak więc, według mnie, z Twoją wargą jest wszystko ok-rozciągnieta, bo taka jej natura (urosła bo dojrzewałaś przez ostatnie 2 lata) sinawa-to też normalne, grudki, eh, może to zwykłe prosaki, albo taka jej uroda. A że jej nie czujesz, sluchaj może po prostu jeszcze jesteś nie rozbudzona seksualnie. No. Edytowane przez wandaweranda Czas edycji: 2010-09-29 o 06:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesteś boginią diagnostyki ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.