|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy to plagiat?
Powiedzmy, ze brałam udział w pewnym konkursie.
Dałam oczywiście prawa do pracy, ale czy to pozwala im wykorzystywać SAME moje pomysły bez pracy do swoich celów czyli np: przetwarzają mój pomysł na swój jako firmy? ![]() Hmm... trudno to wytłumaczyć. 1. Daje prace, oczywiście w innym celu niż ten poniżej 2. Dziwnym trafem ich reklama przypomina moja pracę
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to plagiat?
Cytat:
po drugie- można regulamin tego konkursu zobaczyć? bez tego wyżej to ja nic nie wiem z twojej wypowiedzi a tak generalnie, w ramach "doświadczenia" z regulaminami konkursów - na ogół są tam zapisy w myśl których zgłaszając pracę do konkursu niejako "oddajesz" im tą prace i oni prawnie mogą sobie robić z tym co chcą przynajmniej co bogatsze firmy z co lepszym zapleczem prawnym tak robią i raczej ich nie tkniesz ale tak sobie gdybam bo bez regulaminu i info o konkursie to można tak długo
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy to plagiat?
Sama napisalas ze dalas im prawa do swojej pracy. Ale radzilabym wczesniej zawsze zapoznac sie z regulaminem zanim cokolwiek sie podpisze.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.