Jak zrozumieć o co chodzi? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-26, 15:47   #1
karolina_1990
Przyczajenie

Jak zrozumieć o co chodzi?

Poznaliśmy się na imp, bawiłam się z nim i jego bratem, na koniec podaliśmy rękę, brat podał puścił a On przytrzymał, tak jakby nie chciał abym szła, poszłam, biegł za mną,zatrzymał mnie na schodach, poprosił o numer, po chwili namysłu dałam.

Odezwał się na drugi dzień rano, po półtora tygodnia spotkaliśmy się, ok. Po spotkaniu w nocy 5 smsów.
I takie smsowanie przez kilka dni,temat spotkania kolejnego wyszedl odemnie, przytaknal tekstem ''wybierz dzień, godze sie na wszystko'', ok, umowlismy sie po tygodniu we wtorek, w nocy z poniedziałku na wtorek napisał że nie da rady, szef wyjechał na niego spadly obowiazki, okej, nawet dobrze sie zlozylo bo bylam przeziebiona. I juz nie proponowalam, napisal w czwartek ze w sobote bedzie w moim miescie, najpierw jest zajęty bo coś załatwia a potem wolny i co ja na to, umowilismy sie ale nie na konkretna godzine. I zapytal tez co robie za 2 tygodnie, ze jedzie na weekend na zawody, pływa, i czy mu nie potowarzysze. Ja stwierdziłam '' nie wiem czy znamy się na tyle dobrze żeby gdzieś jechać na dwa dni, ale bardzo milo ze proponujesz''. W piątek napisałam wieczorem smsa jak minął dzień, nie odp, w sobotę się nie odzywał, dochodziła godzina kiedy miał być już wolny, a on nic, cisza. Wiec napisałam ''my się dziś umówiliśmy czy nie?"' a on po chwili ze wstępnie tak, ale nie da rady bo całą noc nie spał, jest padnięty, poza tym ma rękę w folii i go boli i ze przeprasza, strasznie się wkurzyłam wiec napisałam ''kiedy miałeś zamiar mnie poinformować'' a on ''ze właśnie się ogarnął, skończył robić to na co był umówiony i miał pisać, bardzo przeprasza i ze głupio wyszło''.
Czyli był w moim mieście bo skończył załatwiać to na co był umówiony.
dzisiaj się nie odzywa, po co proponuje, sam zaczyna pisać, a potem się nie spotyka, pisząc o tym dopiero jak zapytałam.. Nie szanuje mojego czasu, nie tyle że było mi przykro że odwołał ale to że zaplanowałam wieczór z nim a tak naprawdę spędziłam go sama;|

i po co planuje wyjazd za 2 tygodnie...
chyba nie jestem na tyle głupia, żeby uwierzyć ze naprawdę był zmęczony..dla chcącego nic trudnego.

Mam ochotę mu napisać '' nie łatwiej by Ci było napisać ze nie chcesz się spotkać? trochę odwagi''

Ale nie mogę się odezwać, powstrzymajcie mnie od tego i wylejcie kubeł zimnej wody na głowę, proszę!

p.s. ''ręka w folii'' od czego/na co to może być?
karolina_1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 16:13   #2
piska129
Raczkowanie

Dot.: Jak zrozumieć o co chodzi?

Po pierwsze mniej nerwów. Troszkę się uspokój. To tylko facet. Nie zaprzątaj sobie nim ciągle głowy. Wiem że to trudne ale da się zrobić. Jak nie może się spotkać to oczekuj wyjaśnień, ale nie w taki sposób żeby poczuł że Tobie zależało na tym spotkaniu, ukryj to. Ja na Twoim miejscu bym nigdzie z nim nie jechała. Odmów mu. Tak samo możesz odmówić spotkania z nim, mówiąc że jesteś zajęta i masz już inne plany na ten dzień. Na razie tyle ode mnie.
Pozdrawiam
piska129 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 16:20   #3
AAANNNIIIAAA
Raczkowanie

Miałam podobne przeboje:

Przy pierwszym spotkaniu, które nie wyszło, mimo tego iz byłam przeziębiona zgodziłam się na zakupy z koleżanką tego wieczoru co z nim miałam się widzieć, i on napisał '' jak mija wieczór z koleżanką?'' ja ''a bardzo dobrze, miał być z Tobą, ale cóż, Twoja strata''.

Więc mu pokazałam że świat wokół niego się nie kręci. Zrób TAK SAMO

Edytowane przez AAANNNIIIAAA
Czas edycji: 2010-09-26 o 16:22
AAANNNIIIAAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 16:41   #4
katatarzyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina_1990 Pokaż wiadomość

p.s. ''ręka w folii'' od czego/na co to może być?
np. świeżo (tzn. tego samego dnia lub wieczorem dnia poprzedniego) zrobiony tatuaż
katatarzyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 16:47   #5
english_blackberry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AAANNNIIIAAA Pokaż wiadomość
Więc mu pokazałam że świat wokół niego się nie kręci. Zrób TAK SAMO

zajmij się czymś i najlepiej nie myśl o nim. Poczekaj aż sam się odezwie, być może jego wymówka jest prawdziwa.
english_blackberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 17:25   #6
gorica
Raczkowanie

Nie pisz nic do niego a zwłaszcza tego, czego będziesz potem żałować. Oddychaj głęboko, nic złego się jeszcze nie stało.
Z tym wieczorem to normalne, miałaś ochotę się spotkać to planowałaś.
W tym wypadku tylko spokój Cię uratuje
gorica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 18:30   #7
ciasteczko92
Raczkowanie

Przezywałam podobne sytuacje milion razy.. (co chłopak to przynajmniej raz mu się zdarzyło)

Akurat dzisiaj jestem na świeżo Bo pan szanowny znowu mnie olał.. ZNOW!! Tak jak dwa tyg temu, tydz temu no i oczywiście dzisiaj. Poprostu paranoja. Tylko dzisiaj nawet nie raczył mnie poinformować, że nic z tego nie wyjdzie. A jeszcze wczoraj tak się zarzekał ze przyjedzie. A ja głupia czekałam.. Musimy wziąść sie w garsc i olac tych typów. Nikt bezkarne nie bedzie sobie naszymi uczuciami manipulował!!

24.08.2010 driver
Matura 2011
ciasteczko92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 21:53   #8
martiniątko
Zadomowienie

Może i będę brutalna ale wg mnie liczył na seks na wyjeździe, a po tym jak mu odpisałaś mądrze i uprzejmie że nie wiesz czy się zgodzisz z nim gdzieś jechać, stwierdził że pewnie nic z tego i odpuścił. Tak to wygląda, bo przed tym smsem był chętny i miły, a po nim ewidentnie zaczął Cię po chamsku olewać. Nie rozpamiętuj, nie przejmuj się, nie licz na nic więcej od niego. Wg mnie jedną z najważniejszych cech dobrego faceta jest stałość i zdecydowane, jednostajne dążenie do celu - czyli wg naszego życzenia do poznania Ciebie lepiej. Ten najwidzoczniej nie jest już zainteresowany albo jest po prostu głupi.

Edytowane przez martiniątko
Czas edycji: 2010-09-26 o 21:55
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 00:39   #9
Ilsa Lund
Zakorzenienie

zgadzam się z martiniątkiem. W książce o zołzach jest mowa o typie facetów, dla którego jeśli na trzeciej randce nie idziesz z nim do łóżka to jesteś skreślona. A jak idziesz to i tak jesteś bo on tylko sobie próbuje świata nie martw się; widocznie się ''obraził'' że z nim nie pojedziesz na 2 dni i chce poznać kogoś kto będzie gotowy na jego wspaniałość

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 18:30   #10
myslov
Raczkowanie

w takim razie powstrzymuję Cię i wylewam kubeł zimnej wody jak prosisz!
i zgadzam się z martiniątkiem. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że liczył na "coś". Gdyby bardz chciał- spotkałby się z Tobą. Nie zaprzątaj sobie nim głowy.
myslov jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 20:33   #11
karolina_1990
Przyczajenie

a miałabym wielką ochotę napisać '' Czym spowodowane jest Twoje milczenie? Jeśli nie chcesz się spotkać to to napisz, chyba rycerskiej odwagi to nie wymaga..''

albo chociaz ''czym spowodowane jest Twoje mileczenie? ''

Powie i przynajmniej sprawe będę miec jasna..
czy nie powinnam nic narazie pisac? moze jutro/czwartek?

Edytowane przez karolina_1990
Czas edycji: 2010-09-27 o 21:00
karolina_1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 21:49   #12
jodame
Zadomowienie

Oj NIEEEEE !!! Niczego mu nie pisz!

Pewnie Ci się wydaje, że on odczyta Twoje wiadomości mniej więcej tak: "Nie wiesz co straciłeś. Twój błąd. Ja się świetnie bawię i idę na randkę z Ideałem."
Ale to wszystko brzmi trochę inaczej... :

Cytat:
a miałabym wielką ochotę napisać '' Czym spowodowane jest Twoje milczenie? Jeśli nie chcesz się spotkać to to napisz, chyba rycerskiej odwagi to nie wymaga..''
rozpaczliwe: "Dlaczego do mnie nie piszesz ?! ;(( Dlaczego się nie odzywasz ?! ;// Ja czekam i czekam, a Ty nic! Nie, żeby mi zależało... ale KIEDY się odezwiesz?!"
Cytat:
Powie i przynajmniej sprawe będę miec jasna..
czy nie powinnam nic narazie pisac? moze jutro/czwartek?
Naprawdę byłoby Ci lepiej gdyby Ci napisał: "Myślałem, że cię przelecę. Nie to nie. Będzie następna. Ciao!" ?!
Wtedy byłby wątek "ale cham!.." ))

Wiem, że najgorsze jest to, że jesteś tak zaślepiona, zauroczona, że nie dostrzeżesz tego, że on NIE jest zainteresowany i czepiasz się każdej, nawet niewielkiej szansy.. . Tak to już jest.

Obstawiam:
1. Chciał się z Tobą spotkać, ale jest totalną ciapą i dlatego nie wychodziło.. .
2. Chciał się z Tobą spotkać, jeśli nie załatwi sobie niczego lepszego do roboty.. . (/..żadnej innej..)
3. Chciał się z Tobą spotkać w bardzo sprecyzowanym celu.. .
jodame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości