|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Farby rozjasniające
Witam.Borykam sie z tym problemem pare lat.Mam ciamnobrazowe włosy chcialabym uzyskac popielaty blond koniecznie bez uzycia rozjasniacza,czy istnieją farby rozjasnajaco-koloryzujace w kolorze popielaty blond takie które rozjasnija włosy o 6 tonów.Uzywam farb rozjasniajacych o 4 tony i niestety wlosy sa lekko rude z kolei po rozjasniaczu bardzo zniszczone i za jasne, dlatego zalezy mi by uzywac farby(mniej niszczy i kolor jest bardziej naturalny tylko ta rudawa poswiata fe)
Z góry dziekuje za informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Farby rozjasniajace do ciemnych włosów
wydaje mi sie ze pozostaje tylko rozjasniacz... ale byc moze sie myle
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A czy istnieje rozjasniacz ktory nie niszczy zbyt wlosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
niestety takowego jeszcze nie wymyslili.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Farby rozjasniające
a co sie stalo jak jest 2 skoro moderator tego nie widzi a jak widzi i nic nie pisze wiec ??? ...
a co do farby to jest taka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jestes tu nowa a wiec prosze zapoznaj sie z tym wątkiem
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219266 a pozostale watki na ten sam temat zaraz zlikwiduje prosze na przyszlosc tak nie postepowac! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Farby rozjasniające
Barylator dzieki.Mam dosyc ciemne włosy-ciemny braz i z tej seri palette uzywałam BC1 jasny popielaty blond no i niestety sa lekko rude ale wyprubuje jeszcze ten srebrny BC30dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
taki efekt uzyskasz tylko u fryzjera, co nie znaczy, ze wlosy wcale tego nie odczuja. rozjasnianie to chyba najwieksza ingerencja w strukture wlosa nie liczac trwalej.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
BC1 rozjasnia o 2-4 tony a Tobie by sie raczej przydalo cos o 5-6 tonow,czyli cos z tego Palette ultraintensywny UIL1
![]() ![]() mi osobiscie sie treraz podoba taki jak ma agnieszka ... ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Czyli bez rozjasniacza sie nie obejdzie mialam nadzieje ze ktos odkryl jakas cud farbke-szkoda tylko ze po rozjasniaczu mam wlosy jak wata cukrowa
![]() Słyszałam tez o farbie palette deluxe nr 100 bardzo jasny blond ktora to ma rozjasnic wlosy do 6 tonow tylko pytanie czy z kolei nie wyjda zolte moze ktoras probowala? Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2007-11-09 o 13:19 Powód: post pod postem, proszę korzystać z opcji edytowania! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
oto pare fotek i opis ktorymi farbami bylo robione
![]() foto1 :garnier,kolor bardzo jasny beżowy blond superrozjaśniający. foto2 :rozjasniacz z JOANNY 5-6 tonów,GARNIER 100% COLOR XL1 - Superrozjaśniający Blond ,płukanka do wlosow. foto3 :Wella Decore Bardzo Jasny Popielaty Blond Rozjaśniający. foto4 :wella decore popielaty. foto5 :wella safira ksiezycowy blask. ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
A może Majiblond ?? Arzdąc pisałaś, że kolorki po Maji są za ciemne, ale patrzyłaś tylko na testerki. Zaraz wkleję link do majia
![]() http://www.lorealprofessionnel.c o.uk...ucts-903s.aspx Edytowane przez johnw57 Czas edycji: 2008-08-31 o 19:56 Powód: dodany link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
czy jest mozliwosc rozjeasnienia farbowanych na czarno włosów jakas farba rozjasniajaca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hej nikt nie pomoze czy na moje czarne farbowane włsoy dalo by sie uzyc ta rozjasniajaca blond farbe ? nie chce uzyskac brazu tylko braz nawet ciemny;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.