|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LISTOPAD Perfumy - flakony, odlewki, próbki
Witam
![]() Chętnie wymienię na inne zapachy: Odlewki: 1. Blv II, Bvlgari, ok. 8 ml. 2. Słoń, Kenzo, ok. 3,5 ml. 3. Ambre Fetiche, Annick Goutal, ok. 2 ml. 4. Fuel, Donna Karan, ok. 3,5 ml. 5. Code EDP, Armani, ok. 4 ml. 6. Pour Le Soir EDC, Francis Kurkdjian, ok. 8,5 ml. 7. 212, Carolina Herrera (srebrne), ok. 3,5 ml. 8. Coquelicot, Orlane, ok. 8 ml. 9. Oriens, VC&A, ok. 8 ml. 10. Green Feminine, Diesel, ok. 6 ml. 11. Mirage, Oriflame, ok. 8 ml. 12. Prowl, Avon, 5 ml. I flakony plus miniatury (m): 1. Caline, Gres, ok. 40/50 ml. 2. Madame, Rochas, ok. 12/30 ml. 3. Jeżyna, YR, ok. 12/20 ml. 4. Berlin, JOOP (m). 5. Anais Anais, Cacharel (m). 7. Nina Ricci, Nina 1987 (m). 8. Balahe, Leonard (m). I próbki: 1. Avignon, CdG - 0,5; 2. Illicit Sex, Six Scents - 0,6; 3. Hiver, Micallef - 0,9; 4. Chloe 1975 - 0,5; 5. Gem, Van Cleef & Arpels - 1; 6. Eau De Rochas - 0,8; 7. Cabochard, Gres - 0,7; 8. Rive Gauche, YSL - 1,4; 9. Flora EDT, Gucci - 1; 10. Note Poudree, Micallef - 0,4; 11. Dolce&Gabbana Femme - 0,9; 12. Rumba, Balenciaga - 0,8; 13. Presence, Mont Blanc - 1,3; 14. Hippy Fizz, Moschino - 0,9; 15. Hanami, Annayake - 1,5; 16. Cat Deluxe At Night, Naomi Campbell - 2; 17. Lou Lou, Cacharel - 2; 18. Giordani White Gold, Oriflame - 5-10; 19. Byzance, Rochas - 2; 20. Honour Woman, Amouage - 1,2; 21. Dia Woman, Amouage - 0,8; 22. Hamlet, Carla Fracci, ok. 1,2 ml. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-11-12 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD Perfumy - flakony, odlewki, próbki
coś u mnie za:
słonika 5. Code EDP, Armani, ok. 4 ml. 5. Anais Anais, Cacharel (m). 7. Nina Ricci, Nina 1987 (m). 8. Balahe, Leonard (m). ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
4. Berlin, JOOP (m).
5. Anais Anais, Cacharel (m). 7. Nina Ricci, Nina 1987 (m). cos u mnie? GŁOWNIE NA NIIE MI ZALEŻY ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam w Waszych wątkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
interesują mnie u Ciebie az 4 pozycje
![]() Znajdziesz coś w zamian ? ![]() odpisz proszę w moim wątku ![]() 4. Berlin, JOOP (m). 5. Anais Anais, Cacharel (m). 7. Nina Ricci, Nina 1987 (m). 8. Balahe, Leonard (m). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
bardziej zależy mi na kenzo, bvlgari CH, code tylko dodatkowo, jeślibym znalazła coś więcej. Mam jeszcze ok 6-7ml gucci by gucci edp
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a pewna jesteś że to są srebrne CH, a nie te https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dp.html&next=1 , i czy to jest na pewno blv II? Bo na wspólnym wątku perfumowym nie mogę znaleźć tych rozbiórek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
Lumiere, Rochas (vintage), ok. 4 ml. Coco EDP, Chanel, ok. 1,4 ml. Tocade, Rochas (miniatura), ciężko określić pojemność, myślę, że 5-6 ml. Sun Moon Stars, ok. 5-6 ml. Sensuous, Estee Lauder, ok. 6 ml. Botrytis, Ginestet, ok. 1 ml. Youth Dew Amber Nude, Estee Lauder, ok. 1,3 ml. Maroussia, ok. 2,5 ml. Habanita, ok. 3 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no tak, ale one na wymiane musiały trafić z rozbiórki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ok, czyli ode mnie:
Grosellina 8ml Gucci by gucci 6-7ml od ciebie: bvlgari blv II 8ml kenzo jungle elephant 3,5ml carolina herrera 212 3,5ml czy mogłabyś mi dorzucić też próbki:gucci flora i annayake hanami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
przypominam o wysyłce jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
3. Jeżyna, YR, ok. 12/20 ml. 5. Anais Anais, Cacharel (m). 7. Nina Ricci, Nina 1987 (m). Tocade, Rochas mini |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.