![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Sally Hansen, Lumene baza, Ziaja PRO, EdM, Nature Millenaire, Idylle, NR i innych
Szukam następujących rzeczy (żadnych staroci):
Najpilniej: 1.TBS pędzel do pudru i do podkładu 2. No-Scar krem z masy perłowej na blizny 3. Sally Hansen Miracle złota i śliwkowa odżywka do paznokci 4. Lumene baza pod cienie 5. Kwas migdałowy 6. Perfumowany talk do ciała 7 Maseczki rozgrzewające do twarzy (np. Gorące Piaski Arizony, Hawajska) oraz maseczka dotleniająca Oddech Amazonii 8. Bibułki matujące 9. Olejek do kąpieli Nivea 10. Pendrive z radiem, dygtafonem etc. > 1GB 11. Balsam/krem zmiękczajacy po depilacji np. Bielenda, Veet 12. 5-tki Dior Night Dust nr 790 13. Słownik Pons niem. i ang. duży z CD oraz Wiedza i Życie Wielki Słownik niem.-pol. i pol.-niem. - tylko te (mniejsze posiadam) 14. Nawigacja np. tomtom (asystent pasa ruchu, 3-wymiarowe zjazdy z autostrad, funkcja omijania korków), wyświetlacz 5.0 lub 4.3" – za to oddam bardzo dużo (z tego co mam poza wątkiem) W dalszej kolejności: 15. Aquolina żele pod prysznic (czeko, kawa, cola, orzech, ciacho) 16. Oriflame Milk&Honey scrub/pianka/akcesoria np. myjka 17. Wosk w plastrach (miodowy Tanita) i kasetonach do podgrzewaczy 18. ArtDeco limitowana kasetka na cienie w b.dobrym stanie 19. Scruby do stóp oraz peelingi do ciała (tylko mocne zdzieraki np. Chocolovers, AA Oceanic z kawą, Garnier cukrowy, niemiecki Diadermina, Dax Cosmetics czekoladowo-kokosowy) 20. Elmex/Aronal płyn, pasta, nici, Odol - koncentrat 21. Kosmetyki z linii Nature Millenaire oraz Escada Collection (mydło, olejek itp.) 22. Clinique All about eyes krem pod oczy miniatura 23. L'Oreal Excellence farba nr 7 24. L’Oreal Prof. – szampon, odżywka (Absolut Repair, Intense Repair) 25. Peeling enzymatyczny 26. Duża, gęsta myjka np. z Sephory (red, orange, pink, green, brown, black) 27. Pupa - błyszczyk z pędzelkiem nr 07 (ogólnie: brudny, blady róż lub cielisty) 28. Tampony z aplikatorem, płatki kosmetyczne, wkładki Bella żółte 29. Odzież VS 30. Telefon komórkowy z klapką w b.dobrym stanie (wizualnie kobiecy) Z perfum poszukuję: 33. Nature Millenaire YR 34. TM Innocent 35. Avon TTA Heart 30ml oraz małe odlewki najnowszych z Trylogii 36. Odlewki 5-10ml: Angel Rose, Guerlain Idylle, MDC edt 2010, próbka HC White Collection, niektóre męskie (np. , A*Men, Pi, Cristobal Balenciaga) Za nową Nature Millenaire YR proponuję perfumy i pielęgnację włosów z wyższej półki (nowe), które mam zachomikowane w szafie PS. Czekam na propozycje i informuję, że preferuję wymianki na zasadzie "nic na siłę". Jeśli masz coś na czym mi zależy, ale nie znajdziesz wśród moich propozycji nic dla siebie, to nie jest to dla mnie problem. Nie będę naciskać, zmuszać, torturować ![]() Chętnie wymienię się osobiście w Wawie/okolicach ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() . Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2011-01-11 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Sally Hansen, Lumene baza, Ziaja PRO, EdM, Nature Millenaire, Idylle, NR i inny
hejka z Twojej with mam:
pedzle edm 2 nowe edit:ale do pudru ziaja pro-moge zrobic oedlwke peelingu mocne i maski zwezajacej pory lub/i uspakajajacej
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sally Hansen, Lumene baza, Ziaja PRO, EdM, Nature Millenaire, Idylle, NR i inny
witam, znajdziesz cos u mnie? poza watkiem min tusz diorshow brazowy
Przperaszam pomyłka ![]() Edytowane przez MagdaK7 Czas edycji: 2010-02-09 o 18:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny odpowiedziałam na wasze posty, ale przy wysyłaniu wylogowało mnie, dlatego piszę ponownie w skrócie:
Cytat:
Czy ten podłużny pędzel jest do podkładu? Interesuje mnie też Ziaja Pro, krem pod oczy Anew, pianka taft oraz odsypki mac i sampli Z Twojej wish mam 4 różne kulki deo Garnier (w tym jedna raz maźnięta dla sprawdzenia zapachu); szampony i odżywki oraz kremy do twarzy +40, +50, serum Serum Omega Garnier i inne Hej, Który peeling? Intereusje mnie także pianka Kadus oraz w dalszej kolejności GG white Gold 30ml Z Twojej wish mam np. nowy tonik z alkoholem Garnier, balsam po goleniu dla mężczyzn 100ml nowy oraz kremy nawilżajace do twarzy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ten ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a też ma taką lekką żelową konsystencję?
![]() ![]() mogę zrobić też niewielką odlewkę ziaji pro - bardzo mocny peeling i maska zmniejszający pory, oraz z Twoich zapachowych próbek mam black, mogę zrobić maleńką rain i amethyst - lalique, a ja bym chętnie spróbowała demeterową burzę ![]() ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-02-10 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma żelowej konsystencji. Jest to wersja na noc. Ja mam teraz przesuszoną skórę w wielu miejscach z powodu kuracji kwasami i raz dziennie stosuję ten krem. Jestem z niego bardzo zadowolona, bo nie zatyka porów, ale nie wiem jak przyjmie się u innych osób.
Z kremożelów mam np. ten w wersji tubkowej 30ml i butelkowej 50ml. Krem ma żelową konsystencję, pachnie owocami i sprawdza się po nieprzespanej nocy lub przy zmęczonej, szarej cerze. Próbeczki perfum jak najbardziej do wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie te kulki garnier-masz foto? jakie szpony i odzywki co z kremo +40 oraz jakie inne ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Kulka mineralna jak na zdjęciu
Szampon Jean Louis David do włosów farbowanych 250ml Krem dla kobiet od 40 roku życia klik (mam 2 wersje: na dzień i na noc) Inne: wałek na cellulit, serum klik, kulka pod oczy z kofeiną klik |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
oj, to ja byłabym chętna na oba kremy - ten na noc i ten drugi w wersji z pompką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz przejrzałam Twój wątek i interesują mnie w kolejności:
Tołpa peeling Avon - Rejuvenate - krem pod oczy na dzień i noc 2 x 10ml, nowy, zafoliowany Odlewki Ziaja PRO - na 2-3 razy Oriflame Sauna Kit - maseczka rozgrzewająca i tonik chłodzący jednorazowe Kadus Amulett Dimensions Pianka, około 50% (ale pewnie więcej) z 400 ml Pianka ma na pewno 400ml? Na necie trafiłam na 300ml Do kremu nawilżającego mam ten tonik klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś do włosów pastę modelującą i Wax tez do modelowania?Joanny i Schwarzkopfa,oba opakowania z malutkim ubytkiem.A kuszą mnie Twoje kremy do twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co byś chciała za te 2 kremy i druga opcja - 2 kremy + balsam po goleniu? ![]() aha, to jest pianka 400 ml ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-02-10 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Wtajemniczenie
|
1. fioletowa: sport/stres/upał
2. turkusowa: nie pozostawia białych śladów 3. niebieska: po depilacji 4. zielona: fresh (raz maźnieta dla sprawdzenia zapachu) Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Małe odsypki mac: melon, kitschmas i blue Małe odlewki Ziaja Pro: peeling i maski (na 2-3 razy) Pianka Taft |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mi zależy na obu kremach, balsam po goleniu to tak 'przy okazji', ale też chętnie w razie czego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a za tołpę i krem pod oczy avon oddałabyś 2 kremy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Czy te odlewki do wymiany z Twojego wątku są nadal aktualne?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy maska jest nowa? Interesują mnie jeszcze próbki Amarena Whim i Attitude Odlewki aktualne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zajrzałam do poszukiwanych przez Ciebie próbek i mogę zaproponować również Amethyst Lalique, tutaj wchodziłaby w grę nawet odlewka.
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
mam pendrive, ale jedynie 1GB, jeżeli interesuje Cię taka pojemność to dodam zdjęcia
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.