|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
usuwanie plam
Hey
mam problem mam 2 bluzki jedna jest biała i wybrudziła sie troche od make up-u czyli fluid loreal 24h i nie chce ta plama zejsc czym ta plame potraktowac? 2 bluzka tez jest biala lecz nie wiem w jaki sposob ale kieszen sie zafarbowala na żółto nie wiem cos moze w kieszeni bylo jakis papier zolty i sie zafarbowalo , pralam ja juz pare razy ale nic dalej nie schodzi ktos zna moze jakies srodki na taka plame? Dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Edytowane przez wack3rmadzia Czas edycji: 2010-10-02 o 15:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: usuwanie plam
na ta pierwsza moze by pomogło mydło chociaż kiedyś no z 6lat temu zrobiłam kropkę podkładem mojej mamy przez przypadek na tkaninie innego koloru i ta plama jakby tak mozna powiedzieć odbarwiła sie i materiał wyblakł w tym miejscu ale jak nieraz widzę u dziewczyn kurtki całe brudne od podkłądu to chyba jakos je spieraja no nie wiem hm.. ja bym mydłem spróbowałabo podkład w jakims tam stopniu jest tłusty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.