|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Deserki
hej dziewczyny
![]() Mam dosyć nietypowe pytanie (nie znalazłam nic na forum, co by dotyczyło dorosłych a nie dzieci). Jestem na diecie, ale zawsze miałam dziwny fetysz: uwielbiam deserki HiPP'o i Gerbera dla małych dzieci ![]() dla przykładu: HiPP -Brzoskwinie Składniki: brzoskwinie 45%, woda, zagęszczony sok jabłkowy, grysik ryżowy, skrobia ryżowa, witamina C. bez dodatku cukru opakowanie 125g -71kcal Jak myślicie, jak to z nimi jest? Po pierwsze czy wogóle nadają się dla dorosłego człowieka, a po drugie czy jest to dobry, czyt. zdrowszy substytut słodkiego. Oczywiście nie zakladam ze ktoś się odżywia tylko jedzeniem dla niemowląt, ale jak od czasu do czasu zje..?? I czy wsród Was, dziewczyny, są jakieś fanki gerberków czy raczej wyśmiejecie mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Deserki
Oooh, też lubię te Gerberki, podbijam pytanie
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
o ja też się dość często gerberkuję! podbijam (:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
na pewno lepiej zjeść gerberka czy hippa niż batona
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.