|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czas na mnie :-)
To tyle formalności ;-) Trochę o mnie - mam 21 lat, ostatnio w moim życiu dużo się zmieniło - min. straciłam prawie 25 kg i czuję,że to najlepszy czas,żeby się ostatecznie " wylaszczyć " . Kłopot w tym,że totalnie nie wiem, jak się za to zabrać. Chciałabym na pewno zmienić fryzurę, a raczej wreszcie ją mieć W tej chwili mam włosy do łopatek, cienkie i mało efektowne. Zazwyczaj wiążę je w koński ogon i na tym się kończy moje fryzowanie . Marzy mi się nowoczesna ale i romantyczna fryzura. Mam też spory problem z makijażem. Nie maluję się raczej. Kilka razy próbowałam, ale mam wrażenie,że na moich powiekach makijaż jest niemożliwy Są jakieś takie.. schowane i nic na nich dobrze nie wygląda. Aha, i jeszcze brwi. Z natury są dość "płaskie" i jasne przez co chyba tracę na wyrazistości spojrzenia. Próbowałam henny, ale wszystkie kolory jak do tej pory okazywały się za ciemne , nawet grafitowy. Tak wiec dziewczyny, czekam z niecierpliwością i z góry dziękuję za wszystkie porady
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Myślę, ze włosy mogłabyś pocieniować, załaczam zdjecie. A co do makijażu to podkreśliłabym oko jakąś kredką (po zewnetrznej stronie) lub e-linerem, troche tuszu, usta jakąś ochronną pomadką i już!
A i nie podoba mi sie jak regulujesz brwi... wygladaja tak nienaturalnie Ale to moja skromna wypowiedź
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas na mnie :-)
masz bardzo ładna twarz ja bym postawiła na fryzurkę z grzywka
mocno pomalowane rzęsy naturalny podkład i róz na policzki bedziesz super wygladac i do tego naturalnie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
po pierwsze jeżeli regulujesz brwi to daj i trochę odrosnąć, a co do henny to kup brąz i grafit i je zmieszaj, tzn do brązu dodaj trochę grafitu.
jak nałożysz podkład, przyciemnisz brwi i pomalujesz rzęsy to nic więcej Ci nie trzeba!! włosy bym pocieniowała żeby nie były przy głowie a kolor masz ładny nie potrzeba go zmieniać, pasuje Ci |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Napewno zrobiłabym grzywke
jesli chodzi o makijaż to delikatny podkład pod kolor skóry ewentualnie ciut ciemniejszy, podobnie z pudrem w kamieniu i delikatny róż na policzki Oczy jak na zdjęciach które dodaje oraz fryzury może akurat cos wybierzesz;0 pozdrawiam i dodaj fotki żebyśmy mogły zobaczyć Twoią zmiane
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Coki, przede wszystkim -> GRATULACJE! Masz samozaparcie, więc możesz być z siebie dumna! Nie każdy jest w stanie narzucić sobie taki rygor i schudnąć 25kg
)Co do zmiany, to chyba przedmówczynie miały racje, być może lepiej by Ci było z grzywką, bo wydaje mi się, że masz lekko nieregularną linie włosów? A co do henny brwi Mam podobny problem i dlatego kosmetyczka, u której byłam przed ślubem kuzyna przynała mi rację i pofarbowała henną tylko rzęsy. Ale może jeśli oddałabyś się w ręce odpowiedniej kosmetyczki, która miesza kolory to faktycznie wyszło by to u Ciebie ciekawie, bo mimo wszystko wydaje mi się, że masz ciemniejszy kolor brwi ode mnie.Jeśli zdecydujesz się oddać w ręce specjalistki to podpowiem to co inne wizażanki - "zahoduj" brwi i wyreguluj je także u niej Niby niewiele, a wiele może dać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

. Kłopot w tym,że totalnie nie wiem, jak się za to zabrać. Chciałabym na pewno zmienić fryzurę, a raczej wreszcie ją mieć
W tej chwili mam włosy do łopatek, cienkie i mało efektowne. Zazwyczaj wiążę je w koński ogon i na tym się kończy moje fryzowanie
Są jakieś takie.. schowane i nic na nich dobrze nie wygląda. Aha, i jeszcze brwi. Z natury są dość "płaskie" i jasne przez co chyba tracę na wyrazistości spojrzenia. Próbowałam henny, ale wszystkie kolory jak do tej pory okazywały się za ciemne , nawet grafitowy.

jesli chodzi o makijaż to delikatny podkład pod kolor skóry ewentualnie ciut ciemniejszy, podobnie z pudrem w kamieniu