|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Sukienka w kolorach pawiego piórka, pomóżcie :(
Hej Dziewczyny
jak w tytule poszukuję czegokolwiek (tuniki, sukienki, spódniczki) w zestawieniu kolorów:bakłażan, szmaragdowa zieleń, kobalt, czerń ewentulanie) coś nawiązującego do pawiego pióra, mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi... Zobaczyłam sukieneczkę na jednej dziewczynie w klubie, zjawiskowo to wyglądało, ale nie miałam tyle odwagi by spytać skąd to wytrzasnęła.. Może w jakiejś sieciówce widziałyście coś w takim połączeniu kolorów??![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sukienka w kolorach pawiego piórka, pomóżcie :(
W ubiegłym roku w Kappahl kupiłam czarną tunikę, na której był paw, a jego kontury zostały wypełnione koralikami w tych kolorach, ale nie o to ci chodziło
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sukienka w kolorach pawiego piórka, pomóżcie :(
widzialam ta sukienke w UK, na przecenie 10 funtow
taka obcisla, ladna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

jak w tytule poszukuję czegokolwiek (tuniki, sukienki, spódniczki) w zestawieniu kolorów:bakłażan, szmaragdowa zieleń, kobalt, czerń ewentulanie) coś nawiązującego do pawiego pióra, mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi... Zobaczyłam sukieneczkę na jednej dziewczynie w klubie, zjawiskowo to wyglądało, ale nie miałam tyle odwagi by spytać skąd to wytrzasnęła.. Może w jakiejś sieciówce widziałyście coś w takim połączeniu kolorów??

taka obcisla, ladna
61.5 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49