|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Angielski !
Hej
![]() Chciałabym się poradzić w pewnej sprawie, otóż kilka dni temu pewna pani 'przyłapała' mnie na śpiewaniu - powiedziała że mam świetny głos i że powinnam wziąć udział w szkolnej jakiejś imprezie. Że ja mam niby zaśpiewać ![]() ![]() Ale angielskiego w życiu ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Angielski !
Hej
![]() Chciałabym się poradzić w pewnej sprawie, otóż kilka dni temu pewna pani 'przyłapała' mnie na śpiewaniu - powiedziała że mam świetny głos i że powinnam wziąć udział w szkolnej jakiejś imprezie. Że ja mam niby zaśpiewać ![]() ![]() Ale angielskiego w życiu ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Angielski !
Hmmm no to naprawde jest problem. Chyba powinnas poprosic o pomoc nauczycielke angielskiego. Nievh przeczyta Ci ten tekst. Albo niech ktos ze znajomych kto umie angielski Ci pomoze. Przez internet to troche truno pomoc. A tak w ogole to lubie ta piosenke(jesli to chodzi o tą ze shreka)
![]() |
#4 |
Copyraptor
|
Jeżeli chcesz, to wyślij mi na PW tekst (albo tutaj), a ja Ci go napiszę fonetycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
I've heard there was
A secret chord That David played, and It pleased the Lord But you don't really care For music, do you? It goes like this: The fourth, the fifth The minor fall, the major lift The baffled king Composing Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Your faith was strong But you needed proof You saw her bathing On the roof Her beauty and the Moonlight overthrew you She tied you to a kitchen chair She broke your throne And she cut your hair And from your lips She drew the Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Maybe I've been here before I know this room I've walked this floor I used to live alone Before I knew you I've seen your flag On the marble arch Love is not a victory march It's a cold and It's a broken Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah There was a time You let me know What's really going on below But now you never show It to me, do you? I remember when I moved in, you Your holy dark Was moving too And every breath we drew Was Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Maybe there's a God above And all I ever Learned from love Was how to shoot At someone Who outdrew you It's not a cry You can hear at night It's not somebody Who's seen the light It's a cold and It's a broken Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah to ten teks ! dziękuję! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Ależ to będzie głupio wyglądać ![]() Ajw herd der łaz A sikret kord Dat dejwid plejd and It plisd de lord Bat ju dont rilli ker for mjusik du ju? It gołs lajk dis de forth de fifth de majnor fol de majdżor lift de baffeld king kompouzing hallelujah hallelujah hallelujah hallelujah hallelujah jur fejth łos strong bat ju nided próf ju soł her bejding on de ruf her bjuti end de munlajt ołwertru ju shi tajd ju to a kiczen czer shi brołk jur trołn shi kat jur her end from jur lips shi dru de hallelujah hallelujah hallelujah hallelujah hallelujah mejbi ajw bin hir bifor aj noł dis rum ajw łalkd dis flor aj jusd tu liw alołn bifor aj nu ju ajw sin jur flag on de marbl arcz low is not a wiktry marcz its kold and its a brołken hallelujah hallelujah hallelujah hallelujah hallelujah der łoz a tajm ju let mi noł łats rili gołing on biloł bat nał ju newer szoł it to mi du ju? Aj rimember łen aj muwd in, ju jur hołly dark łaz mówing tu end ewri breth łi dru łaz hallelujah hallelujah hallelujah hallelujah hallelujah mejbi ders a gof abow end ol aj ewer lernd from low łoz hał tu szut at samłan hu ałtdru ju its not a kraj ju kan hir at najt it not sambady hus sin de lajt its a kold and its a brołken hallelujah Ahaha ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sluchalam wlasnie kilku wersji tej piosenki. mysle ze jak je kilka razy wysluchasz na youtube to nie bedziesz miala problemu.
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha mizaga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam te piosenke
![]() jak zobaczyłam przed chwila tekst zaczęłam ją śpiewac ![]() a część fonetyczna-the best ![]() sama chciałam napisac takie cos,jednak mnie ubiegłas o ty szczwana bestio ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzoo ;***
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Właśnie śpiewam z tym teksem!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze pytanie: gdzie mogę znaleźć instrumental piosenek ? Może zna ktoś jakąś stronę, tylko tak: ja znalazłam ale jest tak zniekształcona melodia że masakra.
PS. konkurs mam na szczęscie za tydzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcesz to moge jeszcze poszukać
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie szukam i same takie dziwne melodie
![]() ![]() Właśnie słucham tego co mi wysłałaś. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Maaja Czas edycji: 2009-11-02 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- a to: http://www.karaoke-version.com/mp3-b...allelujah.html ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- a tu takie cos,ale to juz z filmem http://vodpod.com/watch/872157-hallelujah-from-shrek-piano-instrumental
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-11-02 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Tylko to trzeba chyba kupić ? bo jest tylko kawałek piosenki
![]() Ok ja idę jak byś coś znalazła jeszcze to proszę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
to fatalny pomysl , uczyc sie tej fonetycznej wymowy , kolezanka miala dobre checi , ale jest tam wiele błędów, lepiej posluchaj tej piosenki kilka razy na youtube i napisz sobie te dzwięki tak jak słyszysz. To niemożliwe zeby zrobic poprawny zapisa fonetyczny nie uzywajac do tego specjalnego alfabetu, wyszło twardo i tak jak mówie, z błędami np nie wymawia sie tego koncowego h przy hallelujah, albo koncowego r przy czer
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Witajcie !
![]() Jesli ktos moglby przetlumaczyc ,,fonetycznie,, piosenke zespolu REDNEX ,,Hold me for a while,, Pomogl by mi niezmiernie !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.