|
Notka |
|
Konkurs Delia Cosmetics – Koloryzacja w domu? Nic trudnego! Uwaga! Weź udział w konkursie i wygraj jeden z dziesięciu mega-zestawów Delia, w skład których wchodzą kosmetyki do pielęgnacji włosów oraz kosmetyki kolorowe. Co musisz zrobić? Weź udział w dyskusji, załóż swój wątek na tym dedykowanym forum. Opowiedz o swoich przygodach i doświadczeniach z koloryzacją w domu, sprawdzonych sposobach na szybkie, łatwe i przyjemne farbowanie włosów. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jak z Blondynki stałam się Czekoladowa...
Przez całe liceum farbowałam włosy na bardziej blond niż mam naturalnie, o dziwo moje włosy pięknie przyjmowały kolor utrwalany w domu... Nie przechodziły w zółty, rudy ani siwy! A wszystko za zasługą mojej mamy która cierpliwie farbowała comiesięczne odrosty
![]() Byłam rozpoznawalną blondynką, z resztą moj kolor wspaniale do mnie pasował pięknie też prezentował sie na zdjęciach... ![]() Uploaded with ImageShack.us koniec liceum, czas zmian ... więc zdecydowałam się zmienić też siebie, swój wizerunek. Nie byłam przekonana bo w utrwalonym blondzie czułam sie bezpiecznie ![]() Jednak zdecydowałam, kupiłam brązową farbę i poprosiłam mamę która była chyba bardziej przerażona niż ja sama! Po spłukaniu ... byłam w szoku! Miałam tak mieszane uczucia... że nie wiedziałam czy mam sie śmiać czy płakać. Wysuszyłam popatrzyłam ... I TAK! Mój kolor przyjął się idealnie tak jak chciałam - na mleczną czekoladę więc śmiało mogę stwierdzić ... FARBOWANIE W DOMU TO NIC TRUDNEGO! Wystarczy ręcznik, mama lub najlepsza przyjaciółka, trochę odwagi a przede wszystkim dystansu do siebie - w końcu można pofarbować jeszcze raz ![]() Efekt koloryzacji na brąz: ![]() Uploaded with ImageShack.us
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.