|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jeansowe alladynki.
Hej. Czy kupiłybyście sobie takie spodnie ponieważ mam dylemat, kupować czy nie...
http://fidomabutik.strefa.pl/katalog...C7F8A3004.JPEG Proszę o odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jeansowe alladynki.
Zakup takich spodni zależy przede wszystkim od Twojej figury - to jak wyglądają na zdjęciu do mnie nie przemawia, ja bym nie kupiła - jak dla mnie za szerokie te gumki na dole i w ogóle nie mój styl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ładnie bedzie szczuplutka osoba w nich wyglądac, na jakies xs bedzie ok :tak:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
każdy ma inny gust
powinnaś kierować się swoim a nie czyimś ;-/
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Noszę 40 więc nie wiem czy będą mi pasować.... Chyba zbyt dużo osób nie nosi takich spodni....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mi się strasznie podobają takie spodnie
![]() ![]() Chodzi mi o dokładnie coś takiego http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...95.jpg/2044270 http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1137&bih=634 Edytowane przez Kakcia Czas edycji: 2010-08-26 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ja mam takie ze ściągaczami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy Ty będziesz w nich dobrze wyglądać-zasadniczo to jest kwestia doboru tkaniny,jeżeli masz idealną sylwetkę wtedy jeansowe będą ok;natomiast jeżeli chcesz coś niecoś zamaskować-ten klasyczny fason jest dobry,ale polecałabym raczej z jakiejś wiskozy/satyny bawełnianej-nie błyszczą się aż tak bardzo;natomiast "lejąca" tkanina znakomicie pomorze zamaskować wady sylwetki-np u mnie udało się ukryć szersze biodra i masywne uda;wybrałam zaś klasyczny fason asos, z prostymi nogawkami,ale..też skusiłam się na zeroką gumkę na dole.Zdjęcie spodni zamieszczam w załączniku
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Te spodnie są trochę podstępne dla ludzi z krótkimi nogami.
Dziewczyny kupują je bo widzą że wszędzie pasuje i jest w nich wygodnie, ale niestety w udach powinny być luźne bo inaczej wygląda się w nich po prostu głupio. Poza tym nawet jeśli są odpowiednio dobrane to bardzo skracają sylwetkę. No ale ja osobiście je noszę choć do wysokich nie należę i jestem nimi oczarowana mimo wszystko ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobnie trzeba uważać na obniżony krok-też "urwie" parę cm ze wzrostu. Dobrym fasonem są o klasycznej prostej lini, przy czym jak zwróciła mi uwagę krawcowa-jak wykończy się je na dole szeroką gumką,ściągaczem dużo lepiej układają się na sylwetce. No i fakt, są bardzo wygodne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.