|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Smak mięty
Wspominając z nostalgią lato - przedstawiam Wam makijaż wykonany w słoneczny poranek pewnego sierpniowego dnia.
Inspirowal mnie sezonowy miętowy odcień. Makijaż jest minimalistyczny - skupiłam sie na ciemnomiętowych ustach, cerę robiąc bardzo bladą, wręcz przeźroczystą a usta podkreślając wyłacznie "zgnitomietową" kreską na dolnej powiece - wyciagniętą poza kontur oka. Modelka - White_angel Fotograf - Patryk Tomaszewski Makijaż: Baza - Smashbox "Anty shine" Podkład - Smashbox Róż - Estee Lauder Kredka do oczu - Nouba Szminka - farbka Kryolan Puder transparentny - Samashbox Ciekawe czy mięta chłodząco przypadnie Wam do gustu ![]() Joanna www.tapetowanie.org |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smak mięty
byłoby fajnie, gdyby nie przebijał naturalny odcien ust w jednym miejscu
![]() ![]() co do samego zdjęcia nie podoba mi się to czarne ramiączko ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
no nieźle skombinowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
makijaż niegłupi, ja ogólnie lubię bardzo miętowe kolory
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
makijaż na czasie tzn kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Modelka wyglada jak wyciagnieta z jeziora...
troche straszny :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
pomysł bardzo fajny, ale nie przemawia to do mnie w 100%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Żeby było troszke ciekawiej dodaje jeszcze dwa zdjęcia z "miętowej " sesji
![]() Miłego ogladania ! Joanna Kruczek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
pomysł i wykonanie fajne, ale jakoś nie podchodzi mi cała stylizacja... to nie moja kolorystyka po prostu i myślę, że modelce tak samo nie dodaje urody..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
O nie, te zdjecia sa przerazajace... o.O
Chudosc modelki zostala wyjatkowo nieladnie podkreslona :/ mam nadzieje ze dziewczyna jest taka z natury, a nie ma anoreksje czy jakies inne zaburzenia... Makijaz a la topielica totalnie niedobrany kolorystycznie, niezrobione wlosy, dziwaczne pozy (o co chodzi z ta reka na glowie?), workowata bluzka zalozona bez stanika (no chyba ze to czarne ramiaczko jest od niego, ale w takim razie stanik jest zle dobrany i nie spelnia funkcji), zwisajace męskie spodnie, wykrzywione nogi w zlotych (i to chyba za duzych) butach i ta zielona smutna torebeczka... (trzeba bylo ja chociaz czyms wypchac) ![]() Wybacz ale nie skorzystalabym z uslug stylisty ktory podpisuje sie pod tym dzielem. Nie wiem kto w takim zestawie mialby wygladac korzystnie, skoro nawet bardzo wysoka i szczupla osoba wyglada fatalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
o mamuńciu, ależ szczuplutka ta modelka, ja cały zcas uważam, że i stylizacja fajna, i makijaż, tylko tu jakieś światło inne i photoshop potrzebny, żeby nie tak choro wyglądało
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ogólnie makijaż ciekawie dobrany na pewno inny, chociaż sama modelka jej pozy i stylizacja odzieży do mnie nie przemawia, ani trochę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Buty nie były za duże:P Poza modelki jest specjalnie (sztucznie) przedstawiona aby pokazac przejaskrawienie modowej stylizacji. Skoro wszystkie zarzuty dotycza figury modelki - że za szczupła i niezdrowo wygląda - ostatni komentarz jest zaprzeczeniem słów autorki owej krytyki. Jeżeli stylizacja tudziez makijaż nie wpasowują sie w czyjąś estetykę - można taki komentarz ubrać w stosowne sformułowanie i nie popierać argumentów dziwnym moim zdaniem ujęciem tematu. Tym niemniej cieszy mnie Wasz odzew - praca stylisty i wizażysty wtedy ma sens jesli jego "dzieło" skłania do rozmowy, nawet jeżeli jest to krytyka ( a o krytyke prosze konstruktywną) ![]() Dziekuje Wam za opinie i buziaki miętowe śle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.