Niezainteresowany ch³opak - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2019-01-06, 09:41   #1
karolina24424
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Niezainteresowany ch³opak

Dziewczyny, ju¿ sama nie wiem co robiæ.

Podoba mi siê pewien facet. To taki typ bardzo u³o¿onego cz³owieka, który jak na razie pêdzi za swoimi marzeniami i skupia siê na w³asnym rozwoju. Ciekawe siê z nim rozmawia, choæ sam zwykle jest ma³omówny. Znajomi go czasami wyci±gaj± na imprezy, ale nie za czêsto.

Nie wiem co jest z nim nie tak - ale on wydaje siê byæ niezainteresowany kobietami. Gejem chyba nie jest bo faceta te¿☠nie ma . Chcia³abym siê do niego jako¶ zbli¿yæ, ale nie wiem jak. Trochê siê bojê jego reakcji - jego bezpo¶rednio¶æ i silny charakter to co¶ co mi bardzo imponuje, ale z drugiej strony czujê, ¿e przez to jego odrzucenie mnie mo¿e byæ bardzo bolesne.

Nie chcê, ¿eby taki facet siê marnowa³. Jest przystojny, inteligentny i my¶lê, ¿e niejedna kobieta chcia³aby z nim byæ. On chyba nas na si³ê ignoruje ... Mo¿e jest aseksualny? Albo uwa¿a, ¿e kobieta bêdzie mu bardziej przeszkadzaæ ni¿ pomagaæ. Jak ¿yæ?
karolina24424 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 10:31   #2
NinaZgor
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 324
Dot.: Niezainteresowany ch³opak

Cytat:
Napisane przez karolina24424 Poka¿ wiadomo¶æ

Podoba mi siê pewien facet. To taki typ bardzo u³o¿onego cz³owieka, który jak na razie pêdzi za swoimi marzeniami i skupia siê na w³asnym rozwoju. Ciekawe siê z nim rozmawia, choæ sam zwykle jest ma³omówny. Znajomi go czasami wyci±gaj± na imprezy, ale nie za czêsto.

Nie wiem co jest z nim nie tak - ale on wydaje siê byæ niezainteresowany kobietami. Gejem chyba nie jest bo faceta te¿nie ma . Chcia³abym siê do niego jako¶ zbli¿yæ, ale nie wiem jak. Trochê siê bojê jego reakcji - jego bezpo¶rednio¶æ i silny charakter to co¶ co mi bardzo imponuje, ale z drugiej strony czujê, ¿e przez to jego odrzucenie mnie mo¿e byæ bardzo bolesne.

Nie chcê, ¿eby taki facet siê marnowa³. Jest przystojny, inteligentny i my¶lê, ¿e niejedna kobieta chcia³aby z nim byæ. On chyba nas na si³ê ignoruje ... Mo¿e jest aseksualny? Albo uwa¿a, ¿e kobieta bêdzie mu bardziej przeszkadzaæ ni¿ pomagaæ. Jak ¿yæ?
Pewnie ma swoje za³o¿enia do zrealizowania i nie w g³owie mu po¶wiêcanie czasu na kobiety. Daj mu spokój

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
NinaZgor jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 10:33   #3
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 634

Cytat:
Napisane przez karolina24424 Poka¿ wiadomo¶æ

Nie wiem co jest z nim nie tak - ale on wydaje siê byæ niezainteresowany kobietami. Gejem chyba nie jest bo faceta te¿☠nie ma . Chcia³abym siê do niego jako¶ zbli¿yæ, ale nie wiem jak. Trochê siê bojê jego reakcji - jego bezpo¶rednio¶æ i silny charakter to co¶ co mi bardzo imponuje, ale z drugiej strony czujê, ¿e przez to jego odrzucenie mnie mo¿e byæ bardzo bolesne.

Podchodzisz, zagadujesz, flirtujesz, na koniec dajesz swój numer i mówisz ¿eby zadzwoni³. W ten sposób zweryfikujesz czy warto siê nim interesowaæ czy nie, krótka pi³ka, wszystko jasne. Po cholerê siê zadrêczaæ tygodniami?
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 10:37   #4
Vanir410
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 159

Zapro¶ go po prostu na wspóln± kawê. Zobacz, jak siê zachowuje, czy poci±gnie temat.
Po za tym, po co dorabiaæ ideologiê. Czy jak fajny facet jest sam, to od razu gej albo aseksualny?
Vanir410 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 10:44   #5
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 9 946

Znalaz³a siê matka Teresa od siedmiu bole¶ci co z dobrego serca bêdzie uszczê¶liwiaæ ch³opa, ¿eby siê nie zmarnowa³

To ¿e nie jest zainteresowany tob± czy twoimi kole¿ankami nie znaczy, ¿e jest aseksualny. Tak samo jak homoseksualizm nie musi byæ poparty posiadaniem partnera

Nie wiem czy jeste¶ bardzo m³oda czy nie masz zbyt szerokich horyzontów my¶lowych ale w tym przypadku masz tylko dwie opcje:
- daæ facetowi spokój
- daæ mu wyra¼nie do rozumienia, ¿e jeste¶ nim zainteresowana i liczyæ siê z ewentualn± odmow±

Nie analizuj, nie wymy¶laj teorii i intryg, bo to ani zdrowe, ani atrakcyjne.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 11:11   #6
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 803

Nie wiem po co u¿ywasz takiego s³owa jak "odrzucenie" i sama na zapas siê do³ujesz. Facet mo¿e byæ co najwy¿ej niezainteresowany, a ty powinna¶ w takim przypadku przej¶æ nad tym do porz±dku dziennego.
I raczej jest niezainteresowany, skoro ¿adnego kroku w twoj± stronê nie zrobi³. Ale - nie spróbujesz, nie dowiesz siê.
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 11:37   #7
NocnaWiedma
Lady in red.

Wiadomo¶ci: 67 023

Autorko - podoba Ci siê - zagadaj, albo go gdzie¶ zapro¶.
Zgadzam siê z I am Rock - potencjalnego odrzucenia nie powinna¶ odbieraæ tak osobi¶cie - do jednych ludzi nas ci±gnie, innych nie i nie ma co siê tym do³owaæ.

Jak ¿yæ? Nie wymy¶laæ mnóstwa teorii na temat faceta i wyluzowaæ. Im d³u¿ej tak o nim my¶lisz tym bardziej jest facetem wymy¶lonym, a nie takim jakim jest naprawdê.
I spróbowaæ go gdzie¶ zaprosiæ.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2019-01-06, 11:37   #8
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 634

Tego nawet odrzuceniem nie mo¿na nazwaæ, po prostu nie bêdzie zainteresowany. Strach takiej to powiedzieæ, bo jeszcze siê za³amie
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 12:44   #9
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 521

Ja my¶lê, ¿e czêsto odbieramy kogo¶ jako ch³odnego, zamkniêtego w sobie i ma³omównego, skupionego wy³±cznie na karierze czy pasjach, podczas gdy prawda jest taka, ¿e jak takiemu facetowi wpadnie w oko jaka¶ dziewczyna, potrafi ZAWSZE znale¼æ czas, nagle opowiada jej o sobie szczegó³y z w³asnego dzieciñstwa i wcale mu nie przeszkadza wysy³anie do niej codziennie smsów, dzwonienie i wyci±ganie na spotkania.

Innymi s³owy, to, co opisujesz, mo¿e wynikaæ wy³±cznie z faktu, ¿e ch³opak nie jest w nikim zakochany oraz miêdzy innymi nie jest zainteresowany Tob±...

Dlatego zupe³nie siê nie przejmuj, bo to raczej nie zale¿y od Ciebie. Ja bym na Twoim miejscu pewnie zaprosi³a go gdzie¶, a gdyby odmówi³ lub zignorowa³ moje zaproszenie, da³abym sobie spokój.

Szkoda ¿ycia na uganianie siê za kim¶, kto nas nie chce
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 13:07   #10
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 897

[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86331862]Znalaz³a siê matka Teresa od siedmiu bole¶ci co z dobrego serca bêdzie uszczê¶liwiaæ ch³opa, ¿eby siê nie zmarnowa³
[/QUOTE]
Mnie te¿ to rozbawi³o do ³ez. Ksiê¿niczka na bia³ym koniu
ParasolkaMaryPoppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 14:30   #11
Danyvany
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

Najwidoczniej nie jest WAMI zainteresowany, co w tym dziwnego? Czy to ju¿ oznacza, ¿e jest aseksualny? Rozumiem, ¿e uwa¿asz, i¿ ka¿dy mê¿czyzna musi zwracaæ na Ciebie uwagê, a je¶li tak nie jest, to ju¿ co¶ z nim nie tak?
S± ró¿ne gusta, po co to analizowaæ. Uwa¿asz, ¿e facet musi zaraz obracaæ laskami na prawo i lewo? Mo¿e jest zainteresowany kim¶ innym?
Danyvany jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-06, 15:29   #12
Snowdrop_
Animal Liberation

Wiadomo¶ci: 5 777

Ten ch³opak to jaki¶ mój ziomek Mo¿e jest aseksualny a mo¿e p³eæ przeciwna go nie poci±ga, a mo¿e nie chce mêczyæ siê w przereklamowanych zwi±zkach, bo widzi po znajomych jak siê mêcz±. Nie ma sensu go spowiadaæ, widocznie lubi swoje ¿ycie.
Snowdrop_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 15:38   #13
NinaZgor
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 324

Cytat:
Napisane przez Snowdrop_ Poka¿ wiadomo¶æ
Ten ch³opak to jaki¶ mój ziomek Mo¿e jest aseksualny a mo¿e p³eæ przeciwna go nie poci±ga, a mo¿e nie chce mêczyæ siê w przereklamowanych zwi±zkach, bo widzi po znajomych jak siê mêcz±. Nie ma sensu go spowiadaæ, widocznie lubi swoje ¿ycie.
Japitole. Jestem po tej drugiej stronie barykady i mo¿liwe, ¿e mê¿czyzna ujêty w pierwszym po¶cie ma podobn± sytuacjê jak ja:

Te¿ odrzucam zaloty kolejno i dzia³am z dystansem, gdy¿ pracujê nad du¿± zmian±, co wymaga ogromu czasu i zaanga¿owania. Równie¿ bywa³y sugestie, ¿e "taka partia", a nie jest zainteresowana wyj¶ciem na randkê. Nawet osoby o wysokim temperamencie s± w stanie odpu¶ciæ sobie na pewien czas ten temat. ¯adna filozofia.

NinaZgor jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 15:59   #14
9a6d0e95fbc4407ed947e2ef8cea0fb12942fdf4_5e1910028c83c
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 234

[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86331862]Znalaz³a siê matka Teresa od siedmiu bole¶ci co z dobrego serca bêdzie uszczê¶liwiaæ ch³opa, ¿eby siê nie zmarnowa³
[/QUOTE]
Te¿ mnie to rozwali³o Wieje desperacj± posiadania faceta na kilometr. Z takim podej¶ciem to Ty nikogo nie znajdziesz Autorko, wszyscy bêd± uciekaæ przed Tob± w pop³ochu, bo to siê wyczuwa.
9a6d0e95fbc4407ed947e2ef8cea0fb12942fdf4_5e1910028c83c jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 16:04   #15
NocnaWiedma
Lady in red.

Wiadomo¶ci: 67 023

[1=9a6d0e95fbc4407ed947e2e f8cea0fb12942fdf4_5e19100 28c83c;86333139]Te¿ mnie to rozwali³o Wieje desperacj± posiadania faceta na kilometr. Z takim podej¶ciem to Ty nikogo nie znajdziesz Autorko, wszyscy bêd± uciekaæ przed Tob± w pop³ochu, bo to siê wyczuwa.[/QUOTE]

Ale podejrzewam, ¿e faktycznie s± takie osoby, które nie rozumiej±, ¿e ludzie z ró¿nych powodów mog± nie chcieæ czasowo (lub stale) wchodziæ w zwi±zki. Sama znam osoby, które nie potrafi± byæ same, wiêc mo¿e faktycznie ona uwa¿a, ¿e ona tym go "ratuje przed marnowaniem siê".
Stary 2019-01-06, 16:08   #16
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 322

Cytat:
Napisane przez NocnaWiedma Poka¿ wiadomo¶æ
Ale podejrzewam, ¿e faktycznie s± takie osoby, które nie rozumiej±, ¿e ludzie z ró¿nych powodów mog± nie chcieæ czasowo (lub stale) wchodziæ w zwi±zki. Sama znam osoby, które nie potrafi± byæ same, wiêc mo¿e faktycznie ona uwa¿a, ¿e ona tym go "ratuje przed marnowaniem siê".
Jak wy¿ej plus to, ¿e facet mo¿e byæ w relacji, któr± trzyma w tajemnicy - romans z kim¶ zajêtym chocia¿by lub po prostu nie lubi siê afiszowaæ. Nie wiem na jakiej postawie Autorka my¶li, ¿e tak dobrze go zna.
Ellen_Ripley jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 19:33   #17
Snowdrop_
Animal Liberation

Wiadomo¶ci: 5 777

Cytat:
Napisane przez NinaZgor Poka¿ wiadomo¶æ
Japitole. Jestem po tej drugiej stronie barykady i mo¿liwe, ¿e mê¿czyzna ujêty w pierwszym po¶cie ma podobn± sytuacjê jak ja:

Te¿ odrzucam zaloty kolejno i dzia³am z dystansem, gdy¿ pracujê nad du¿± zmian±, co wymaga ogromu czasu i zaanga¿owania. Równie¿ bywa³y sugestie, ¿e "taka partia", a nie jest zainteresowana wyj¶ciem na randkê. Nawet osoby o wysokim temperamencie s± w stanie odpu¶ciæ sobie na pewien czas ten temat. ¯adna filozofia.

To ¿e jest asem, gejem czy jeszcze kim innym by³o pokazaniem jakie bajki ludzie tworz± na temat takich osób, nie na serio.
Snowdrop_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-06, 20:12   #18
ona_jest_ok
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 76

[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86331831]Podchodzisz, zagadujesz, flirtujesz, na koniec dajesz swój numer i mówisz ¿eby zadzwoni³. W ten sposób zweryfikujesz czy warto siê nim interesowaæ czy nie, krótka pi³ka, wszystko jasne. Po cholerê siê zadrêczaæ tygodniami?[/QUOTE]

W samo sedno. Jak zadzwoni/napisze, to brnij w to dalej. Jak oleje, to olej i Ty
ona_jest_ok jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-07, 00:13   #19
Nadnaturalny_Wieloryb
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

Ja kiedy¶ wprost us³ysza³am od ch³opaka, ¿e skoro nie jestem nim zainteresowana, to zapewne jestem lesbijk±, bo w koñcu tyle dziewczyn siê za nim ugania i w ogóle. xD Go¶æ snu³ ju¿ plany na ¿ycie z moim czynnym wk³adem, zaledwie po 3h znajomo¶ci
Nadnaturalny_Wieloryb jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-07, 00:35   #20
Danyvany
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

Cytat:
Napisane przez Nadnaturalny_Wieloryb Poka¿ wiadomo¶æ
Ja kiedy¶ wprost us³ysza³am od ch³opaka, ¿e skoro nie jestem nim zainteresowana, to zapewne jestem lesbijk±, bo w koñcu tyle dziewczyn siê za nim ugania i w ogóle. xD Go¶æ snu³ ju¿ plany na ¿ycie z moim czynnym wk³adem, zaledwie po 3h znajomo¶ci
Mia³am podobnie By³am na paru wyjazdach/imprezach z przyjació³k± i jej kolegami. Jaki¶ czas pó¼niej dowiedzia³am siê od niej, ¿e jeden z nich stwierdzi³, ¿e jestem dobr± lask±, ale pewnie lesbijk±, bo w ogóle nie by³am nim zainteresowana itp A by³ to taki cwaniak, co prawda z mega du¿ym powodzeniem u p³ci przeciwnej, ale do mnie totalnie nie trafia³ i generalnie nigdy nie rozumia³am jego "fenomenu". Nauczy³ siê ch³opaczek, ¿e wiêkszo¶æ robi³a do niego ma¶lane oczka, a nagle trafi³o siê parê nienormalnych lesbijek
Danyvany jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-07, 11:32   #21
Agatynek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 39

To ¿e nie jest zainteresowany tob± czy twoimi kole¿ankami nie znaczy, ¿e jest aseksualny. Tak samo jak homoseksualizm nie musi byæ poparty posiadaniem partnera [/QUOTE]

no ja akurat z tych, którzy nie interesuj± siê pozakole¿eñsko osobami z mojego otoczenia, bo w razie niewypa³ów bywa niezrêcznie. wiêc pewnie te¿ uchodzê za aseksualn±
poza tym pomys³ z "marnowaniem siê", bo jest mniej zainteresowany sprawami zwi±zkowymi te¿ cudny. po co Ci autorko taki facet, który ma jak widaæ inne priorytety ni¿ Ty?
mo¿esz go zaprosiæ, najwy¿ej nic z tego nie wyjdzie.
Stary 2019-01-07, 11:46   #22
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 897

Cytat:
Napisane przez Agatynek Poka¿ wiadomo¶æ
no ja akurat z tych, którzy nie interesuj± siê pozakole¿eñsko osobami z mojego otoczenia, bo w razie niewypa³ów bywa niezrêcznie. wiêc pewnie te¿ uchodzê za aseksualn±
O ja te¿ siê nie interesujê osobami, z którymi pracujê. Po co mi potem nie daj Bo¿e jakie¶ kwasy w pracy.
ParasolkaMaryPoppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-01-07, 14:07   #23
Pia_Gizela
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 402

Cytat:
Napisane przez ParasolkaMaryPoppins Poka¿ wiadomo¶æ
O ja te¿ siê nie interesujê osobami, z którymi pracujê. Po co mi potem nie daj Bo¿e jakie¶ kwasy w pracy.
To chyba najg³upsza rzecz, jak± mo¿na zrobiæ. Mia³am w swoim teamie parkê (go¶æ ¿onaty przygrucha³ sobie m³od± laske). Romans siê zakoñczy³ a ich nieporozumienia i niechêæ do siebie wp³ywa³a ¼le na prace. Pamiêtam do dzisiaj ¿enuj±c± rozmowê pt albo siê ogarniecie albo jedno z was opu¶ci firmê.
Pia_Gizela jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-01-07 15:07:46

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.