|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Niezainteresowany ch³opak
Dziewczyny, ju¿ sama nie wiem co robiæ.
Podoba mi siê pewien facet. To taki typ bardzo u³o¿onego cz³owieka, który jak na razie pêdzi za swoimi marzeniami i skupia siê na w³asnym rozwoju. Ciekawe siê z nim rozmawia, choæ sam zwykle jest ma³omówny. Znajomi go czasami wyci±gaj± na imprezy, ale nie za czêsto. Nie wiem co jest z nim nie tak - ale on wydaje siê byæ niezainteresowany kobietami. Gejem chyba nie jest bo faceta te¿☠nie ma ![]() Nie chcê, ¿eby taki facet siê marnowa³. Jest przystojny, inteligentny i my¶lê, ¿e niejedna kobieta chcia³aby z nim byæ. On chyba nas na si³ê ignoruje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 324
|
Dot.: Niezainteresowany ch³opak
Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 634
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 159
|
Zapro¶ go po prostu na wspóln± kawê. Zobacz, jak siê zachowuje, czy poci±gnie temat.
Po za tym, po co dorabiaæ ideologiê. Czy jak fajny facet jest sam, to od razu gej albo aseksualny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 9 946
|
Znalaz³a siê matka Teresa od siedmiu bole¶ci co z dobrego serca bêdzie uszczê¶liwiaæ ch³opa, ¿eby siê nie zmarnowa³
![]() To ¿e nie jest zainteresowany tob± czy twoimi kole¿ankami nie znaczy, ¿e jest aseksualny. Tak samo jak homoseksualizm nie musi byæ poparty posiadaniem partnera ![]() Nie wiem czy jeste¶ bardzo m³oda czy nie masz zbyt szerokich horyzontów my¶lowych ale w tym przypadku masz tylko dwie opcje: - daæ facetowi spokój - daæ mu wyra¼nie do rozumienia, ¿e jeste¶ nim zainteresowana i liczyæ siê z ewentualn± odmow± Nie analizuj, nie wymy¶laj teorii i intryg, bo to ani zdrowe, ani atrakcyjne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
Nie wiem po co u¿ywasz takiego s³owa jak "odrzucenie" i sama na zapas siê do³ujesz. Facet mo¿e byæ co najwy¿ej niezainteresowany, a ty powinna¶ w takim przypadku przej¶æ nad tym do porz±dku dziennego.
I raczej jest niezainteresowany, skoro ¿adnego kroku w twoj± stronê nie zrobi³. Ale - nie spróbujesz, nie dowiesz siê. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lady in red.
Wiadomo¶ci: 67 023
|
Autorko - podoba Ci siê - zagadaj, albo go gdzie¶ zapro¶.
Zgadzam siê z I am Rock - potencjalnego odrzucenia nie powinna¶ odbieraæ tak osobi¶cie - do jednych ludzi nas ci±gnie, innych nie i nie ma co siê tym do³owaæ. Jak ¿yæ? Nie wymy¶laæ mnóstwa teorii na temat faceta i wyluzowaæ. Im d³u¿ej tak o nim my¶lisz tym bardziej jest facetem wymy¶lonym, a nie takim jakim jest naprawdê. I spróbowaæ go gdzie¶ zaprosiæ.
![]() |
#8 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 634
|
Tego nawet odrzuceniem nie mo¿na nazwaæ, po prostu nie bêdzie zainteresowany. Strach takiej to powiedzieæ, bo jeszcze siê za³amie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 521
|
Ja my¶lê, ¿e czêsto odbieramy kogo¶ jako ch³odnego, zamkniêtego w sobie i ma³omównego, skupionego wy³±cznie na karierze czy pasjach, podczas gdy prawda jest taka, ¿e jak takiemu facetowi wpadnie w oko jaka¶ dziewczyna, potrafi ZAWSZE znale¼æ czas, nagle opowiada jej o sobie szczegó³y z w³asnego dzieciñstwa i wcale mu nie przeszkadza wysy³anie do niej codziennie smsów, dzwonienie i wyci±ganie na spotkania.
Innymi s³owy, to, co opisujesz, mo¿e wynikaæ wy³±cznie z faktu, ¿e ch³opak nie jest w nikim zakochany oraz miêdzy innymi nie jest zainteresowany Tob±... Dlatego zupe³nie siê nie przejmuj, bo to raczej nie zale¿y od Ciebie. Ja bym na Twoim miejscu pewnie zaprosi³a go gdzie¶, a gdyby odmówi³ lub zignorowa³ moje zaproszenie, da³abym sobie spokój. Szkoda ¿ycia na uganianie siê za kim¶, kto nas nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 897
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86331862]Znalaz³a siê matka Teresa od siedmiu bole¶ci co z dobrego serca bêdzie uszczê¶liwiaæ ch³opa, ¿eby siê nie zmarnowa³
![]() [/QUOTE] Mnie te¿ to rozbawi³o do ³ez. Ksiê¿niczka na bia³ym koniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
Najwidoczniej nie jest WAMI zainteresowany, co w tym dziwnego? Czy to ju¿ oznacza, ¿e jest aseksualny? Rozumiem, ¿e uwa¿asz, i¿ ka¿dy mê¿czyzna musi zwracaæ na Ciebie uwagê, a je¶li tak nie jest, to ju¿ co¶ z nim nie tak?
S± ró¿ne gusta, po co to analizowaæ. Uwa¿asz, ¿e facet musi zaraz obracaæ laskami na prawo i lewo? Mo¿e jest zainteresowany kim¶ innym? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Animal Liberation
Wiadomo¶ci: 5 777
|
Ten ch³opak to jaki¶ mój ziomek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 324
|
Cytat:
Te¿ odrzucam zaloty kolejno i dzia³am z dystansem, gdy¿ pracujê nad du¿± zmian±, co wymaga ogromu czasu i zaanga¿owania. Równie¿ bywa³y sugestie, ¿e "taka partia", a nie jest zainteresowana wyj¶ciem na randkê. Nawet osoby o wysokim temperamencie s± w stanie odpu¶ciæ sobie na pewien czas ten temat. ¯adna filozofia. Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 234
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86331862]Znalaz³a siê matka Teresa od siedmiu bole¶ci co z dobrego serca bêdzie uszczê¶liwiaæ ch³opa, ¿eby siê nie zmarnowa³
![]() [/QUOTE] Te¿ mnie to rozwali³o ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Lady in red.
Wiadomo¶ci: 67 023
|
[1=9a6d0e95fbc4407ed947e2e f8cea0fb12942fdf4_5e19100 28c83c;86333139]Te¿ mnie to rozwali³o
![]() ![]() Ale podejrzewam, ¿e faktycznie s± takie osoby, które nie rozumiej±, ¿e ludzie z ró¿nych powodów mog± nie chcieæ czasowo (lub stale) wchodziæ w zwi±zki. Sama znam osoby, które nie potrafi± byæ same, wiêc mo¿e faktycznie ona uwa¿a, ¿e ona tym go "ratuje przed marnowaniem siê".
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 322
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Animal Liberation
Wiadomo¶ci: 5 777
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86331831]Podchodzisz, zagadujesz, flirtujesz, na koniec dajesz swój numer i mówisz ¿eby zadzwoni³. W ten sposób zweryfikujesz czy warto siê nim interesowaæ czy nie, krótka pi³ka, wszystko jasne. Po cholerê siê zadrêczaæ tygodniami?[/QUOTE]
W samo sedno. Jak zadzwoni/napisze, to brnij w to dalej. Jak oleje, to olej i Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
Ja kiedy¶ wprost us³ysza³am od ch³opaka, ¿e skoro nie jestem nim zainteresowana, to zapewne jestem lesbijk±, bo w koñcu tyle dziewczyn siê za nim ugania i w ogóle. xD Go¶æ snu³ ju¿ plany na ¿ycie z moim czynnym wk³adem, zaledwie po 3h znajomo¶ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 39
|
![]() To ¿e nie jest zainteresowany tob± czy twoimi kole¿ankami nie znaczy, ¿e jest aseksualny. Tak samo jak homoseksualizm nie musi byæ poparty posiadaniem partnera ![]() ![]() no ja akurat z tych, którzy nie interesuj± siê pozakole¿eñsko osobami z mojego otoczenia, bo w razie niewypa³ów bywa niezrêcznie. wiêc pewnie te¿ uchodzê za aseksualn± ![]() poza tym pomys³ z "marnowaniem siê", bo jest mniej zainteresowany sprawami zwi±zkowymi te¿ cudny. po co Ci autorko taki facet, który ma jak widaæ inne priorytety ni¿ Ty? mo¿esz go zaprosiæ, najwy¿ej nic z tego nie wyjdzie.
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 897
|
O ja te¿ siê nie interesujê osobami, z którymi pracujê. Po co mi potem nie daj Bo¿e jakie¶ kwasy w pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 402
|
To chyba najg³upsza rzecz, jak± mo¿na zrobiæ. Mia³am w swoim teamie parkê (go¶æ ¿onaty przygrucha³ sobie m³od± laske). Romans siê zakoñczy³ a ich nieporozumienia i niechêæ do siebie wp³ywa³a ¼le na prace. Pamiêtam do dzisiaj ¿enuj±c± rozmowê pt albo siê ogarniecie albo jedno z was opu¶ci firmê.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.