|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
pośrednictwa ..
Witam dziewczyny, wraz z TŻ zdecydowaliśmy ze w przyszłym roku wyjeżdżamy do Anglii Szkocji lub Irlandii .. najpierw na rok .. a pózniej może na stałe .. ztym że chcielismy najpierw znalezc prace z jakies agencji juz tu w polsce.. i po jakims czasie szukac tam na własna reke.. stad pytanie czy znacie jakies pewne posrednictwa lub agencje ktore takie wyjadzy organizują? ..
Nie mam na tyle odwagi aby jechac tam w ciemno .. Jezeli jest juz taki temat to prosze o przeniesienie .. Licze na jakies odpowiedzi bo naprawde bardzo zalezy nam aby sie stąd urwać .. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pośrednictwa ..
czyli mam rozumiec, że żadna wizażanka nie jechała z pośrednictwem do pracy za granicą ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jechaly jechaly nawet ja i juz gdzies na ten temat o tym wspominalam ale to bylo jakies 4 lata temu .....i nawet nie wiem czy ta firma jeszcze istnieje i szczerze nie moge sobie przypomniec jak sie nazywala (wiem ze mieli siedzibe w Wawie) najlepiej poprostu poszperac na necie (my (ja i tz) tak znalezlismy) ale tak jak mowie to bylo dawno temu..... zalezy jakiej pracy poszukujecie ..... nie wiem,przeszukaj forum Emigrantek moze tam cos znajdziesz powodzenia !!!!
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
dziękuje za Odpowiedz
![]() a powiedz mi gdzie wyjechałas? z tego co tak słysze to teraz do irlandi nie warto jechać .. najbardziej nastawiam się na szkocję .. albo sam londyn chociaz kurcze to narazie tylko plany, ale mam nadzieje ze wypalą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tez o tym myślałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
jak widac w wątku nikt sie nie chce wypowiedziec.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.